Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Z wetem rozmawiałam telefonicznie przed chwilą, Sonia jest wesoła, podchodzi do ludzi, daje się głaskać, chłop mówi, że wszystko OK i w sobotę zabieg:yes:

Jutro podjadę z jakimś smakołykiem do małej :)

Ufff.... bo ja już ją widziałam przerażoną, trzęsącą się w jakiejś klatce i weta nad nią... z siekierą.... :o

Daj znać jak tam odwiedziny. Jak widać sarenka ma tu już cały tabun sarenkowych ciotek :yes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od wszystkich ciotek podrapię pod brodą, bo tak lubi najbardziej :yes:

Jak już zdrowa będzie to pewnie polubi i inne karesy ale na razie skupimy się na brodzie ;)

Przed zabiegiem karmić nie zamierzam, ja trochę pokrewna pośrednio branża więc psocić nie będę :cool:

Ale jutro nie widzę przeciwwskazania do podrzucenia smaczków :D

Od wszystkich ciotek podrapię pod brodą, bo tak lubi najbardziej :yes:

Jak już zdrowa będzie to pewnie polubi i inne karesy ale na razie skupimy się na brodzie ;)

Przed zabiegiem karmić nie zamierzam, ja trochę pokrewna pośrednio branża więc psocić nie będę :cool:

Ale jutro nie widzę przeciwwskazania do podrzucenia smaczków :D

:rotfl:

ciekawe co na to Hrabia w kubraku

ciekawe co na to Hrabia w kubraku

Kolejna ciotka jeszcze jednego ciekawa: co na to wszystko Hrabia?

Dziwne to wszystko... bo:

hrabia ma jazdę na psy wszystkie... w sensie, że z każdym chciałby się zapoznać i pobawić... nie wiem czy czuł, że sunia chora ale nie pchał się do kotłowni i nawet jak widział, że tam idziemy i widział Sonie przez drzwi to jakoś tak bez nadmiernej ekscytacji...

zobaczymy jak sucz wróci po zabiegu, czy bedą razem wspólpracować... zrobię wszystko żeby mogły razem funkcjonować bez szkody dla żadnego psa :yes:

Łośka - przywracasz mi wiarę w człowieka ... :hug:

Kolczasta, Ty się nie podlizuj, Ty czymiej kciuki za powodzenie zabiegu :yes:

Zwierzęta wiedzą kiedy można przeszkadzać, a kiedy spokój jest potrzebny.

Moje koty harce dzikie potrafią wyczyniać. Szczególnie Pasqal uwielbia zagnać Spinozę na drzewo, albo pogonić ją po schodach. Ale kiedy ostatnio miała poważny problem z tylną łapą, to nawet do jedzenia nie podszedł póki ona nie zjadła.

Widziałam też kiedyś jak kot opiekował się, właściwie towarzyszył dyskretnie, psu choremu na raka.

Zwierzęta wiedzą kiedy można przeszkadzać, a kiedy spokój jest potrzebny.

Moje koty harce dzikie potrafią wyczyniać. Szczególnie Pasqal uwielbia zagnać Spinozę na drzewo, albo pogonić ją po schodach. Ale kiedy ostatnio miała poważny problem z tylną łapą, to nawet do jedzenia nie podszedł póki ona nie zjadła.

Widziałam też kiedyś jak kot opiekował się, właściwie towarzyszył dyskretnie, psu choremu na raka.

to prawda, duzy Bialy odpuszczal malemu Bialemu kiedy ten byl po zabiegu ocznym, a potem jak sie czyms podtrul. W druga strone roznie bywa, ale to szczenior musi sie jeszcze sporo nauczyc ;)

Byłam... Sonia w stanie ogólnym dobrym, ucieszyła się wyraźnie na mój widok, aż łapami na mnie skakała, podrapałam pod brodą, aż mlaskała z zadowolenia, zawiozłam mortadeli pokrojonej w kawałeczki, wtrząchnęła biegiem... nie schudła, karmi ją tym co swoje psy, gotowany makaron z mięchem więc OK... Sucz sie go nie boi i daje głaskać, więc zakładam, iż krzywdy jej nie robi...:yes:

Zajrzymy tam w piątek... w sobotę zabieg.

No to bardzo dobre wieści, Osiu, bardzo! :D

Ja mam nadzieję, że do nas latem, jak prawie co roku, przybłąka się mały kotek.

Zwykle musieliśmy malcom szukać domu, co nie jest łatwe.

W tym roku przygarnę.

Jeden kot, zwłaszcza Misiek - to za mało.

Misiek nie jest kanapowym koteckiem, trzeba mi kanapowej kotuni. :yes:

No to czekam na wioskową bidę jakąś, co się wiosną urodzi...