Moose 29.01.2014 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Oczywiście, że będzie dobrze. Zagoi się jak na psie Ja Tulkę odbierałam ze schroniska w dzień po sterylce i już była normalnie na chodzie. A Tabuka miała po zabiegu szramę długości zaledwie kilku centymetrów i z tego co pamiętam nawet kubraka nie nosiła, śmigała niemal od razu po zabiegu. Weterynarze to przecież najlepsi lekarze, oni nie mogą zapytać pacjenta co mu jest. Oni muszą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 I u nas we wsi się urodzi. I samo przyjdzie... Co roku przychodzę nowe małe bidy. Dopóki były dwa kotki - nie mogłam wziąć więcej. Ale teraz jest tylko Misiek, który mocno podwórkowy jest i niezależny, miziaczka mi brak po odejściu Nefer... No to mam nadzieję, że dam dom takiej bezdomnej bidzie, a Klusia i Relkowa to mają dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 I ja trzymam kciuki za sunię Sonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 i ja trzymam ksiukasy, zachowanie suni dobrze rokuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Depsia, a ja co roku jakąś kocinę ratuję. Pierwszego usłyszałam jak płacze 100 m od domu. Poszłam sprawdzić i przyszedłza mną. Dom mu znaleźliśmy. Cizia wynrała nasz dom by się okocić. Pomogłam odchować 5 sztuk. Znalazłam domy. Cizia po roku zniknęła, ale chyba ostatnio ją widziałam 5 km od nas. Potem była trikilorka, której groziło usunięcie gałek ocznych. Wychuchałam, a w klinice zabaczyli ja ludzie u których teraz miszka. Od 2 lat przychodzi okazyjnie niebieskooki czarny Pirat w białych stringach. Na początku wygladałjak brudna ściera. Teraz futro błyszczy i krok dumny. Nocuje u nas gdy zimno.Mam oczywiście moje 2 sierściuchy.Dom otwarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Co roku to ja też domy znajduję. Ale do siebie nie mogłam wziąć co roku. Babcia nie pozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że się moja Zaraza z Sońką dogadają, bo jak nie to będzie katastrofa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Iii tam, dogadają się spoko Facet z dziewczynką to najłatwiej się rozumieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Iii tam, dogadają się spoko Facet z dziewczynką to najłatwiej się rozumieją. ... i duży z małym (ą) ... jak Flip i Flap ... oni też się uzupełniali. Mój Bobik zawsze do zabawy wolał wielkogabarytowe towarzystwo. Bo to okrążyć można zwinnie i śmiać się z tyłu, że na zakręcie nie wyrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja też nie wietrzę problemów z dogadaniem. U nas starsze państwo jakby już tylko z boku obserwują, ale młodzież czyli Zbój Madej i Tabu to jak brat z siostrą: żrą się czasami tak, że iskry lecą. To znaczy ona kłapie ryjem a on ją bezczelnie odpycha. Czasem on ją przygniecie, na co ona mu awanturę robi na cztery fajerki. Ale żyć bez siebie nie mogą. Wszędzie razem, razem śpią, razem wychodzą i razem wracają. Ale widać, że jednak rządzi Madej, u Was może być tak, że dziewczynka sobie wokół pazura owinie Grubego. Szczególnie jak go widziała w tym....eee... wdzianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Mój duży źwierz też w małych gustuje i fajnie się z nimi bawi. Innych dużych niezbyt chętnie widzi obok siebie. Po mojemu będzie węc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 No właśnie ja bym chciała, żeby Sonia rządziła, bo Grucha jest taki niezgrabiarz i mógłby niechcąco krzywdę zrobić... a jak sunia będzie rządzić to go moment spionizuje i będzie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2014 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Siedzi dwóch facetów na ławeczce i przyglądają się biegającym na placyku psom. Wielki Bernardyn skomląc ucieka przed obskakującym go od ogona Ratlerkiem. Za nimi pędzi chmara psów różnej maści i wielkości, rozpląsanych, poszczekujących i wyraźnie wesołych. facet 1 - Patrz pan taki duży boi sie takiego małego. facet 2 - Wie pan ja rozumiem co one szczekają. f 1 - ??? i co ??? f 2 - Te psy wyśmiewają Bernardyna, że boi się takiego mikrusa. Bernardyn odszczekuje im "Żebyście wiedzieli jaki on ma zimny nos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2014 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Osia, też myślę, że będzie dobrze, zwłaszcza że Hrabia jak dotąd nie przejawiał żadnych niepokojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ależ tu się ciepło i futerkowo w Osiowym wątku zrobiło Aż się gęba śmieje jak się to czyta. Ja też, będąc w szkole średniej, przyniosłam małe czarne kociątko - diablątko do domu. Miało zostać tylko na zimę. Teraz diablę ma 14 lat i mieszka z moją mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kocham Cię Osica jakniewiemco!!!! Psiaki się dogadają, Duży bedzie miał towarzystwo a Mała obrońcę. Początki mogą być różne, później będzie okey!!! My się przymierzamy do suni pod koniec tego roku, mam nadzieje, że do tego momentu Tyrion trochę zmądrzeje i nabierze ogłady, Greyuś ogładę juz ma, więc nie ma się co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Drimeth, futerkowo to i owszem ale ciepło...??? Zimno jak cholera wiatr mnie po chałupie lotto, na dworze Kamczatka... jestem wcurwiona i orażona na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 , Greyuś ogładę juz ma, więc nie ma się co martwić Hmmmm... czy Grucha na ogładę to by się dwóch pobiło... Wiesz... on jest grzeczny ale bardzo nieuważny, taka fajtłapa-niezgraba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 30.01.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Drimeth, futerkowo to i owszem ale ciepło...??? Osia, przeczytaj kilka ostatnich wpisów. Co rusz ktoś jakiemuś biednemu stworzeniu pomaga. Od tego sie na sercu ciepło robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts