Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście, że będzie dobrze. Zagoi się jak na psie :yes: Ja Tulkę odbierałam ze schroniska w dzień po sterylce i już była normalnie na chodzie. A Tabuka miała po zabiegu szramę długości zaledwie kilku centymetrów i z tego co pamiętam nawet kubraka nie nosiła, śmigała niemal od razu po zabiegu. Weterynarze to przecież najlepsi lekarze, oni nie mogą zapytać pacjenta co mu jest. Oni muszą wiedzieć :p

I u nas we wsi się urodzi.

I samo przyjdzie...

Co roku przychodzę nowe małe bidy.

Dopóki były dwa kotki - nie mogłam wziąć więcej.

Ale teraz jest tylko Misiek, który mocno podwórkowy jest i niezależny, miziaczka mi brak po odejściu Nefer... :(

No to mam nadzieję, że dam dom takiej bezdomnej bidzie, a Klusia i Relkowa to mają dom. ;)

Depsia, a ja co roku jakąś kocinę ratuję. Pierwszego usłyszałam jak płacze 100 m od domu. Poszłam sprawdzić i przyszedłza mną. Dom mu znaleźliśmy.

Cizia wynrała nasz dom by się okocić. Pomogłam odchować 5 sztuk. Znalazłam domy. Cizia po roku zniknęła, ale chyba ostatnio ją widziałam 5 km od nas. Potem była trikilorka, której groziło usunięcie gałek ocznych. Wychuchałam, a w klinice zabaczyli ja ludzie u których teraz miszka. Od 2 lat przychodzi okazyjnie niebieskooki czarny Pirat w białych stringach. Na początku wygladałjak brudna ściera. Teraz futro błyszczy i krok dumny. Nocuje u nas gdy zimno.

Mam oczywiście moje 2 sierściuchy.

Dom otwarty...

Iii tam, dogadają się spoko :yes:

Facet z dziewczynką to najłatwiej się rozumieją.

... i duży z małym (ą) ... jak Flip i Flap ... oni też się uzupełniali.

Mój Bobik zawsze do zabawy wolał wielkogabarytowe towarzystwo. Bo to okrążyć można zwinnie i śmiać się z tyłu, że na zakręcie nie wyrobiło :yes:

Ja też nie wietrzę problemów z dogadaniem. U nas starsze państwo jakby już tylko z boku obserwują, ale młodzież czyli Zbój Madej i Tabu to jak brat z siostrą: żrą się czasami tak, że iskry lecą. To znaczy ona kłapie ryjem a on ją bezczelnie odpycha. Czasem on ją przygniecie, na co ona mu awanturę robi na cztery fajerki. Ale żyć bez siebie nie mogą. Wszędzie razem, razem śpią, razem wychodzą i razem wracają. Ale widać, że jednak rządzi Madej, u Was może być tak, że dziewczynka sobie wokół pazura owinie Grubego. Szczególnie jak go widziała w tym....eee... wdzianku :p

Siedzi dwóch facetów na ławeczce i przyglądają się biegającym na placyku psom. Wielki Bernardyn skomląc ucieka przed obskakującym go od ogona Ratlerkiem. Za nimi pędzi chmara psów różnej maści i wielkości, rozpląsanych, poszczekujących i wyraźnie wesołych.

facet 1 - Patrz pan taki duży boi sie takiego małego.

facet 2 - Wie pan ja rozumiem co one szczekają.

f 1 - ??? i co ???

f 2 - Te psy wyśmiewają Bernardyna, że boi się takiego mikrusa. Bernardyn odszczekuje im "Żebyście wiedzieli jaki on ma zimny nos"

:)

Kocham Cię Osica jakniewiemco!!!! Psiaki się dogadają, Duży bedzie miał towarzystwo a Mała obrońcę. Początki mogą być różne, później będzie okey!!!

My się przymierzamy do suni pod koniec tego roku, mam nadzieje, że do tego momentu Tyrion trochę zmądrzeje i nabierze ogłady, Greyuś ogładę juz ma, więc nie ma się co martwić:yes: