braza 30.01.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Fujara może, ale ogładzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Mam nadzieję, że się moja Zaraza z Sońką dogadają, bo jak nie to będzie katastrofa... Nadia sobie z nim dała radę bez problemu, to jest duuuuuża szansa, że i mała da se radę. Przylazłam, żeby poczytać nowości u Sisterowej suczy... No i się dowiedziałam wszyćkiego i przy okazji zobaczyłam dużo "starych" znajomych! DPSia! Braza! Fajnie Was znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Osia, przeczytaj kilka ostatnich wpisów. Co rusz ktoś jakiemuś biednemu stworzeniu pomaga. Od tego sie na sercu ciepło robi To prawda, nie mniej jednak chciałabym coby nie tylko na sercu ale również w przyrodzie Fujara może, ale ogładzona Gender - ogładzona fujara... brzmi prawie jak przyczajony tygrys ukryty smok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Fujara może, ale ogładzona Ojjj, jakbyś widziała, jak z wdziękiem pcha się na kolanka... Booki zrywać idzie - naprawdę - jest na co patrzeć hehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Potwierdzam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nadia sobie z nim dała radę bez problemu, to jest duuuuuża szansa, że i mała da se radę. No właśnie biorąc pod uwagę Twoją sucz, mam nadzieję, że Sonia go ustawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ooo, Barunia! Cześć, kochana1 A gdzieś Ty była, jak Cię nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Sisterowa zapracowana jest bardzo i zapitala jak jej awatarek Jutro jak nic się nie ze.ra, jedziemy Gruszce badania na trzustkę i nery zrobić... coś mi się nie podoba... Potem odwiedzimy Sonię Wzięłam dziś molinezję i mieczyki... jutro odwożę w diabły, agresywne toto jak wściekły kojot ( zwłaszcza molinezja)... nawet szeryf labeo został pogryziony, normalnie masakra jakaś Znów mi się goopiki rozplingły , jeszcze trochę to handlować nimi zacznę... Depsia trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 a co Cie niepokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Zawsze był niejadkiem... nie jadł nic albo pół porcji albo jedną dziennie... prawie płakałam nad durnym chudziną... od 9 miesięcy zaczął jeść w miarę normalnie i dość tłusto i wreszcie doszedł do upragnionej przeze mnie wagi 70 kg ( przy czym wcale nie wyglądał grubo tylko normalnie a nie jak głodzony pies) ... 2 miechy temu zaczął cierpieć na przewlekłe biegunki, schudł... 6 kg i wg mnie jest za chudy ale nie daję mu mięcha tłustego bo po nim ma sraczkę... stąd pomysł coby sprawdzić trzustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 hmm, kompletnie sie nie wyznaje w tych tematach, u nas wiele problemow zeszlo od kiedy Okruch ma stwierdzona alergie, zmiana karmy na taka dla alergikow (hydrolizaty bialka) ustabilizowala wiele rzeczy: niejedzenie, atopie skorne, stany zapalne oczu, lap, biegunki, wymioty. naprawa trwala 8 tygodni (karencja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.01.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Jutro jak nic się nie ze.ra, jedziemy Gruszce badania na trzustkę i nery zrobić... coś mi się nie podoba... Potem odwiedzimy Sonię Widzę że byłaś. Ale Sonia się gościnnością nie popisała, niestety. No jak to tak - catering na ulicy? zimą? Eeeeee, dupa nie gospodyni... http://bi.gazeta.pl/im/8b/6d/ea/z15363467AA,Losie-wyszly-z-bezpiecznych-kryjowek-w-poszukiwani.jpg A potem znowu bedą na cały świat trąbili, że w Polsce sól drogową do mięsa do dodają. A to wszystko przez Osia http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,15363630.html Edytowane 31 Stycznia 2014 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ... bedą na cały świat trąbili, I trąbią ... Łośka zlituj się ( albo zmień dealera ). Już cię we wszystkich wiadomościach pokazują.Fakt - ja latem z asfaltu tłuste ćmy zbieram ... ale to łakomstwo. Ty śmierci lepiej nie szukaj. Solniczkę se weź - w kuchni stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Zawsze był niejadkiem... nie jadł nic albo pół porcji albo jedną dziennie... no nie ma dziwne jak patrze na Twoje preferencje i sposoby uzupełniania soli w organizmie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Baru, jak to miło znowu widzieć Cię taką rozpędzoną Osiczka, donieś natychmiast jakie wyniki wyszły! 6 kg to sporo, nawet jak na masę 70kg!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.01.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 gdzie ona - szybko mi ja pokazujcie!Rozpędzoną Baru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Po pierwsze to są jakieś pomówienia... w Wawce byłach 29 grudnia i śniegu naonczas nie stwierdziłam... Donoszę... Gruch wszystkie wyniki ma dobre... Wetka mówi, że może się na wieprzowinę uczulił po prostu... spróbujemy gotować wołowinę i zobaczymy czy nie dostanie sraczki... Sonia ma się dobrze, jutro sterylka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 oby nie byl uczulony, bo inaczej tez na hydrolizatach bedzie jechal jak Bialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Nelsonowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE!!! no dobra... żartowałam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Oj biedny Greyuś. Łosiczko, ja zawsze słyszałam że psom wieprzowina nie służy. Różne reakcje mogą być, w tym skórne też. I na drób zwierzaki też często uczulone są. Wołowinka to je to. No i jak karmę kupujemy małemu (no teraz to bezgutenową czyli bez zbóż - ryż jest OK) to zawsze bez kurczaka ale w spisie sprawdzamy czy na pewno nie ma, bo potrafią napisać że jagniecina, czy tam wołowina a w spisie drobnymi że większość mięsa to drób. Zdrówka wam życzymy z Karolkiem. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts