Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam nadzieję, że się moja Zaraza z Sońką dogadają, bo jak nie to będzie katastrofa...:(

Nadia sobie z nim dała radę bez problemu, to jest duuuuuża szansa, że i mała da se radę.

Przylazłam, żeby poczytać nowości u Sisterowej suczy...

No i się dowiedziałam wszyćkiego i przy okazji zobaczyłam dużo "starych" znajomych!

DPSia! Braza!

Fajnie Was znowu widzieć :-)

Osia, przeczytaj kilka ostatnich wpisów. Co rusz ktoś jakiemuś biednemu stworzeniu pomaga. Od tego sie na sercu ciepło robi :yes:

To prawda, nie mniej jednak chciałabym coby nie tylko na sercu ale również w przyrodzie ;)

Fujara może, ale ogładzona :D

Gender - ogładzona fujara... brzmi prawie jak przyczajony tygrys ukryty smok...:rotfl:

Sisterowa zapracowana jest bardzo i zapitala jak jej awatarek :yes:

Jutro jak nic się nie ze.ra, jedziemy Gruszce badania na trzustkę i nery zrobić... coś mi się nie podoba...:no:

Potem odwiedzimy Sonię :yes:

Wzięłam dziś molinezję i mieczyki... jutro odwożę w diabły, agresywne toto jak wściekły kojot ( zwłaszcza molinezja)... nawet szeryf labeo został pogryziony, normalnie masakra jakaś :o

Znów mi się goopiki rozplingły :yes:, jeszcze trochę to handlować nimi zacznę...:rotfl:

Depsia trzymam :hug:

Zawsze był niejadkiem... nie jadł nic albo pół porcji albo jedną dziennie... prawie płakałam nad durnym chudziną... od 9 miesięcy zaczął jeść w miarę normalnie i dość tłusto i wreszcie doszedł do upragnionej przeze mnie wagi 70 kg ( przy czym wcale nie wyglądał grubo tylko normalnie a nie jak głodzony pies) ... 2 miechy temu zaczął cierpieć na przewlekłe biegunki, schudł... 6 kg i wg mnie jest za chudy ale nie daję mu mięcha tłustego bo po nim ma sraczkę... stąd pomysł coby sprawdzić trzustkę :yes:

hmm, kompletnie sie nie wyznaje w tych tematach, u nas wiele problemow zeszlo od kiedy Okruch ma stwierdzona alergie, zmiana karmy na taka dla alergikow (hydrolizaty bialka) ustabilizowala wiele rzeczy: niejedzenie, atopie skorne, stany zapalne oczu, lap, biegunki, wymioty. naprawa trwala 8 tygodni (karencja).

Jutro jak nic się nie ze.ra, jedziemy Gruszce badania na trzustkę i nery zrobić... coś mi się nie podoba...:no:

Potem odwiedzimy Sonię :yes:

Widzę że byłaś.

Ale Sonia się gościnnością nie popisała, niestety.

No jak to tak - catering na ulicy? zimą?

Eeeeee, dupa nie gospodyni...

http://bi.gazeta.pl/im/8b/6d/ea/z15363467AA,Losie-wyszly-z-bezpiecznych-kryjowek-w-poszukiwani.jpg

A potem znowu bedą na cały świat trąbili, że w Polsce sól drogową do mięsa do dodają.

A to wszystko przez Osia :)

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,15363630.html

Edytowane przez bobiczek

Po pierwsze to są jakieś pomówienia... w Wawce byłach 29 grudnia i śniegu naonczas nie stwierdziłam...:p

Donoszę...

Gruch wszystkie wyniki ma dobre... :yes:

Wetka mówi, że może się na wieprzowinę uczulił po prostu... spróbujemy gotować wołowinę i zobaczymy czy nie dostanie sraczki...

Sonia ma się dobrze, jutro sterylka...

Oj biedny Greyuś.:hug:

Łosiczko, ja zawsze słyszałam że psom wieprzowina nie służy. Różne reakcje mogą być, w tym skórne też.

I na drób zwierzaki też często uczulone są.

Wołowinka to je to.

No i jak karmę kupujemy małemu (no teraz to bezgutenową czyli bez zbóż - ryż jest OK) to zawsze bez kurczaka ale w spisie sprawdzamy czy na pewno nie ma, bo potrafią napisać że jagniecina, czy tam wołowina a w spisie drobnymi że większość mięsa to drób.

Zdrówka wam życzymy z Karolkiem.:yes:

Edytowane przez sipatka