braza 03.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam wrażenie, że to chwilowe, a o wecie dobrze świadczy fakt, że chcę ją jeszcze poobserwować ..... no chyba, że udaje ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 3mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Co taka bida musi przejść, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Cały czas kciuki za sunię Sonie trzymam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Mam wrażenie, że to chwilowe, a o wecie dobrze świadczy fakt, że chcę ją jeszcze poobserwować ..... no chyba, że udaje ...... Chyba nie udaje... Ujął mnie tym Kudłaczkiem też, że nie uśpił od razu tylko do siebie zabrał i obserwuje... czarny je, pije , tylko tyłem powłóczy niestety 3mam:yes: Co taka bida musi przejść, ech... Cały czas kciuki za sunię Sonie trzymam mocno Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.02.2014 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Kciukaski trzymam za małą bidę. Dojdzie do siebie. Kundelek to mieszanka najlepszych genów ... ale swoje odcierpieć musi ... taki los, że każde szczęście w bólu się rodzi ... Ale gdyby wiedziała jakie życie ją czeka to wpier...łaby z radości nawet chrupki Buziolki w kundlaty nosek przekazać proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Aga Wprawdzie nie wirem jakie to luxusy u nas ją mogą czekać ale buziaki przekażę, jak już wsio się unormuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wiesz Ośka, no przecież Ty goopia nie jesteś .... jakie luxusy???? A to, że będzie miała dom a w nich takich, co to ją kochają to nie luxus??? Luxus, niestety, $#$%%^ mać, tak porąbany jest ten świat, że ciepło i bezpieczeństwo staje się najbardziej pożądanym dobrem!!!! Posmeraj ją za uszkiem ode mnie i Hrabiego pomiziaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A czego więcej potrzeba psinkom jak nie ciepłego kąta, pełnej miski i dobrej ludzkiej dłoni co pogłaszcze za uszkiem i po szyjce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Osia... TY jesteś największym luksusem dla Sońki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Moose jak palec? Sunia jak wróci do Ciebie i zacznie się ruszać to i apetytu nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.02.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Gosiek a co się stało Osi w palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Dzięki Brazuniu ... A i żeby Ci nie było żal... nasz idealny pies , usiłował mi dziś złamać palec i podeptał dziecko... Dziecię żyje i nie poniosło uszczerbku za to mój palec jest siny i nie ma się najlepiej... tu było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Palec nieco siny ale już jest lepiej, więc nie narzekam Ja jako dobro luxusowe...:rotfl:Jeszcze akcyzę na mnie wprowadzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.02.2014 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 nuuuuuuu i podatek każą płacić od luxusu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Ewaryst nie powinien z tym dyskutować, najwyżej się zasmuci, że jednak go nakryli, że akcyzy za luksus nie płacił tyle lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Muszę sobie jeszcze jakąś luxusową ścierę sprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 04.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Palec nieco siny ale już jest lepiej, więc nie narzekam Ja jako dobro luxusowe...:rotfl:Jeszcze akcyzę na mnie wprowadzą.... Osia, to zacznij myto pobierać od każdego odwiedzającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Teee luxus ... ino co by ci się w dooopie nie poprzewracało bo cie chłop zapakuje w pudło, zaplombuje i podrzuci pod drzwi Urzędu Skarbowego z kartką " Nie będę za to pyskate podatków płacił ... se weźta !!! " :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 A jak tam "ofiara" luxusu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts