Moose 04.02.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Teee luxus ... ino co by ci się w dooopie nie poprzewracało bo cie chłop zapakuje w pudło, zaplombuje i podrzuci pod drzwi Urzędu Skarbowego z kartką " Nie będę za to pyskate podatków płacił ... se weźta !!! " :rotfl: Niech spróbuje...ciekawam, kiedy by po mnie pojechał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Niech spróbuje...ciekawam, kiedy by po mnie pojechał??? Z politycznymi i od przestępstw gospodarczych widzeń nie ma. Ino paczki można słać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 To pewnie sam by się w tę paczką spakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Z politycznymi i od przestępstw gospodarczych widzeń nie ma. Ino paczki można słać To pewnie sam by się w tę paczką spakował Nie wytrzymam z Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 04.02.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 To pewnie sam by się w tę paczką spakował Yhyyy ... w karton po pralce ... bo w taki od Sonego nie wejdzie ( to ci jest postawna mencizna ) Nie wytrzymam z Wami... Puść - dla pęcherza nie zdrowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.02.2014 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Puściłam... :rotfl:spać iść mooszę niestety. bo trza się zwlec o 7 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.02.2014 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Jak puściłaś to jeszcze majtki zmień bo pęcherz przeziębisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mam nadzieję, że jak poszła spać, to zdjęła te majty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Mocie recht... o pęcherz trza dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Osobiście zwlekłam się o 7.15 i byłam bardzo z tego powodu niezadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.02.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Braza, ja codziennie 6:30. Plus jaki widze, że jak wstałam dziś to już szarówka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.02.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A ja nawet o 6.20 ale fakt - coraz szybciej za oknem jasność się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nooo, dzisiaj to już taka słoneczna jasnośc, że aż przyjemnie wyjśc, sama radośc wiosenna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ostatecznie zwlokłam się jak Braza, doprowadziłam do stanu używalności i pojechałam z Gruchą do pracy Mróz mnie dziś rano nie zabił... było zaledwie -5 a w dzień doszło do +3 ale śniegu w lesie nie ruszyło Rozmawiałam dziś z Sisterową, która niedawno sucz swą sterylkowała i powiedziała mi, że Nadiuch też po sterylce nie bardzo chciał jeść, więc z Sonią powinno być OK, jutro po nią pojadę Znów temperatura spad, czas napalić w kominku i nie ruszać się z chałupy na krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Ooo, byłoby super, naprawdę! Jakby Sonia jutro do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 A jak tam Książępan w tyrce się sprawdził? Myślę, że stanął na wysokości zadania - jestem pewna wręcz Czekamy na info o Soni.. Jutro u nas +7, czy można mieć uwagi? W LUTYM??? Goście 3 dni na rowerach jeździli. No nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.02.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Księciunio jak zwykle na wysokości zadania stanął... obszczekał z samochodu wszystkie psy i ludzi na rowerach ze wskazaniem szczególnym na zakapturzonych, obglutał też odpowiednio siedzenia w Radosławie, więc spełnił swój psi "obywatelski" obowiązek w całej rozciągłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.02.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Brawo dla Księciunia. Pies jest po to, żeby szczekał Jak wychodziłam dziś z pracy 16:30 to też jeszcze widno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Z tym szczekaniem to ja się nie zgadzam. Pies jest po to, żeby był i żeby mozna było go kochać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.02.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Z tym szczekaniem to ja się nie zgadzam. Pies jest po to, żeby był i żeby mozna było go kochać. DPSia, pewnie masz racje. Ja kociara jestem, na psach się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts