Gagata 06.02.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 SUPER!! Mizianko od cioci poproszę :yes: (..trochę się denerwowałam..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 rewelacyjne wieści pomiziaj rekonwalescentkę i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Powtórzę za gagatą: SUPER!!! :D Trzy kotecki - fajnie byłoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.02.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 O jak dobrze, że Sońka już u swoich ludzi! Wycałować i ode mnie proszę, bo ona taka trochę i nasza jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 06.02.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Fantastyczne wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 To ja teraz tylko życzę zgody!!! Szansa jest ogromna, pamiętam Moracika - największy pacyfista świata, nikomu krzywdy nie zrobił, kicia mu po pysku chodziła a Grucha to przecież ta sama krew Buziaki w nosy dla obojga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Dzięki dziewczyny, sukę co chwila łazimy smerać i miziać a ona się cieszy Jest taka nieśmiała... ale już nieco bardziej ufna I tak fajnie się patrzy tymi wielkimi oczyskami Nie to co nasz niewyżyty rozpuszczony do nieprzyzwoitości basałyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 niech sie dobrze chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Poza wszystkim - toż sunia, sprytniejsza będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.02.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Mam nadzieję, bo nie chcę, żeby Greyuś ją zamęczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.02.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Zobaczysz, ustawi go jak trzeba. Moja kotka za byle co wali Pasqala po pysku. A on choć kocur i większy od niej natychmiast ustępuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Temperamentna kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 No właśnie. Nasz Misiek, świnia jedna, lał Nefer gdzie tylko i kiedy tylko mu się udało, musieliśmy bardzo pilnować. Cham i burak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Poradzą sobie. Grucha jest wielki pod każdym względem, jedynie czego trzeba pilnowac, to żeby w szale radości nie przydepnął ... U nas starsza kicia naparza gnidę ONkową ile wlezie, młodsza ma jakieś masochistyczne zapędy i Tyrion robi z nią co chce, Grucha jest inny. Poza tym sunia to sunia, nie da się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2014 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Qurwa...... Nie podobał mi się wczoraj szew u Soni, więc dziś pojechałam do naszej wetki... zajebisty stan zapalny Dostała zastrzyk z antybiota i tabsy na kolejne dni, ranę przemywać mam rivanolem... zaraz jadę do apteki... jestem wcurwiona jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Ot, widzisz... Dobrze, że czujna byłaś i że masz wetkę porządną. Trzymam kciuki za sunię, pod Twoją opieką na pewno szybciej dojdzie do siebie. Całe szczęście, że nie została u tamtego weta na te dwa tygodnie, bo jak nic byłby ją zmarnował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 naszemu Kastkowi tez sie po 3 dniach zrobil stan zapalny, nie wiadomo od czego. dostal antybiotyk + przeciwzapalny i po tygodniu chlopak jak nowo narodzony smigal. dobrze bedzie:yes: tylko nerwowka i stres niepotrzebny nikomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 NO to znowu trzymamy kciuki za suńkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.02.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Wet moich suczek zawsze daje im przeciwzapalne i przeciw bólowe na 4 dni po operacji i nie wypuszcza psa bez antybiotyku w szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Sonia, je i pije...tylko ten szew paskudny... ale nic to będziem faszerować gadzinę augumentinem zawijanym dla niepoznaki w pasztetową a na zakąskę parówkowa Jak nie urok to sraczka... Dziś woziłam też tatę na badania okulistyczne Tata ma początki zaćmy i wuj wi co jeszcze bo na miejscu nie mogą zdiagnozować... wcurwa mam po całości... wizyta dopiero za miesiąc wyznaczona w Nałęczowie... wściekłam się i załatwiłam na za tydzień specjalistę i tomografię oka... ech bez znajomych i znajomych znajomych to człek w czarnej dupie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts