Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja teraz tylko życzę zgody!!! Szansa jest ogromna, pamiętam Moracika - największy pacyfista świata, nikomu krzywdy nie zrobił, kicia mu po pysku chodziła a Grucha to przecież ta sama krew :D Buziaki w nosy dla obojga!!!

Poradzą sobie. Grucha jest wielki pod każdym względem, jedynie czego trzeba pilnowac, to żeby w szale radości nie przydepnął ... U nas starsza kicia naparza gnidę ONkową ile wlezie, młodsza ma jakieś masochistyczne zapędy i Tyrion robi z nią co chce, Grucha jest inny. Poza tym sunia to sunia, nie da się!!!

Ot, widzisz... :(

Dobrze, że czujna byłaś i że masz wetkę porządną.

Trzymam kciuki za sunię, pod Twoją opieką na pewno szybciej dojdzie do siebie.

Całe szczęście, że nie została u tamtego weta na te dwa tygodnie, bo jak nic byłby ją zmarnował!

Sonia, je i pije...tylko ten szew paskudny... ale nic to będziem faszerować gadzinę augumentinem zawijanym dla niepoznaki w pasztetową a na zakąskę parówkowa ;)

Jak nie urok to sraczka...

Dziś woziłam też tatę na badania okulistyczne

Tata ma początki zaćmy i wuj wi co jeszcze bo na miejscu nie mogą zdiagnozować... wcurwa mam po całości... wizyta dopiero za miesiąc wyznaczona w Nałęczowie... wściekłam się i załatwiłam na za tydzień specjalistę i tomografię oka... ech bez znajomych i znajomych znajomych to człek w czarnej dupie jest :bash: