DPS 07.02.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Początki zaćmy to w sumie nie problem, teraz to leczą ze śpiewem na ustach. Oby tylko to, to będzie wszystko dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Osia no ja w zeszłym tygodniu podobnie mięsem na służbę zdrowia rzucałam:mad: zdrówka Tacie i Sońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.02.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A wiesz co wusia w tym jest najgłupsze??? Że Tata jest lekarzem chirurgiem, obecnie w ratownictwie medycznym i też nikogo to nie obchodzi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 DPS kto leczy początki zaćmy - lekarze mówią - albo tak będzie przez kolejne lata, albo posunie się szybko, dopiero wtedy operacja. Na dodatek jak jedno oko jest dobre (czytaj zgodne z wiekiem) to bez prywatnego zabiegu nikt cię na operację nie skieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Operacja na NFZ możliwa za 3:mad: lata... przecież to paranoja jest... Sonia OK, daje sobie wszystkie zabiegi robić bez protestu a dziś polizała mnie w nos... chyba mnie lubi Szew wygląda nieco lepiej ale do zagojenia jeszcze daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 operacja... mam wizytę o okulisty mającego zadecydować o operacji... w lipcu 2015 pomiziaj sunię, zagoi się raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Byliśmy na spacerku na smyczy... porażka... Sonia chyba smyczy nigdy nie widziała... plącze się pod nogami, robi osiołka i nie wie o co chodzi ale nauczymy ją powolutku Gruby napalony jak szczerbaty na suchary ale po 10 minutach się trochę uspokoił i mogliśmy kontynuować drogę przez mękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Z dwoma psiakami byliście??? Super!! Stan zapalny szybko minie, Tyrion też miał po kastracji taki niewielki na szczęście. W końcu to otwarte rany są, trzeba tylko pilnować. Mój Tata w ub.roku miał operację na oko, dżówno dała, dalej nie widzi. Chcą robić operację na drugie ale Tata się boi i wcale Mu się nie dziwię, teraz przynajmniej na to jedno widzi, gdyby miał w ogóle nie widzieć to koszmar!!! Nie przeżyłby tego!!! Próbuję Go przekonać, żeby spróbował jeszcze raz z tym drugim prywatnie, nie upieram się jednak, bo nie wiem, czy mam rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Braza Ty mnie nie strasz... Tato wprawdzie na emeryturze ale marnej... więc pracuje na kontrakcie i dojeżdża codziennie 50 km w jedną stronę, dlatego uważam, że trza szybko reagować, nieważne pieniądze, ważny wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gosiek - początków zaćmy się nie leczy, dopiero stan operacyjny. Myslałam, że to oczywiste. Osiu - super, że Sonia już zaczyna wychodzić na spacerki i to w asyście Hrabiego! Szkoda, że fotek nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Moose w Warszawie jest tylko 2 dobrych specjalistów o usuwania zaćmy, którym można zaufać. Odpytam na okoliczność sąsiadkę mamy, ktora ten problem ma pozytywnie załatwiony już nawet na drugie oko. Wyślę Ci dane kontaktowe. Warto za wczasu wiedzieć i zapisać się na wizyty kontrolne. Lekarz wtedy w porę zdecyduje kiedy operować. To nie takie straszne, tylko trzeba mieć pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zdjęć nie ma bo Ewaryst czymieł Gruszke a ja Sońke i mnóstwo energii poświęciliśmy na to, żeby Grunio ni molestował zabawowo Sońki i żeby Sońka szła a nie sie zapierała Następnym razem postaram się coś fotnąć Pestka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 pestka nie pogardzę i ja tym namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zdjęć nie ma .... ... nie szkodzi ... wyobraziłem sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Ośka a flacha za setkę to gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 pestka nie pogardzę i ja tym namiarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ... nie szkodzi ... wyobraziłem sobie ... Mi też jakoś tak wyobraźnia ruszyła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No to za setkę,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Kawę daj, ja bezalkoholowa jestem bez mrugnięcia okiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Se wymyśliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts