AgaJeżyk 19.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 minkapinka - nie wiem jak z temperamentem, bo mi się osłabił przez te upały;) Złudzenie masz Ty jesteś jak ruski czołg ... ani upały ...ani Sybir cie nie zatrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Złudzenie masz Ty jesteś jak ruski czołg ... ani upały ...ani Sybir cie nie zatrzyma Noszszsz karwa dalej mnie takie reklame uskuteczniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 20.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Złudzenie masz Upały sprawiają, ze się inaczej postrzega rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.07.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Łosico przyzwyczajaj się do takich akcji, bo w branży budowlanej w ten sposób wygląda niestety komunikacja z co najmniej 90% wykonawców...Pewnie pan studzienny zadzwoni jutro jak gdyby nigdy nic i będzie udawał greka...A co do tego czy masz do niego dzwonić to zalezy tylko od tego jak bardzo zalezy Ci na jego usłudze, jak bardzo to nie masz wyjścia, dzwoń... tylko nie zdziw się jak nie będzie odbierał...Do tych budowlańców trzeba mieć na prawcę twardą skórę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.07.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Moose czy Ty nie budujesz w moich okolicach? Ja mieszkam w okolicach zalewu w S. przy drodze R-m/K-nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.07.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Chyba w Jedlni Letnisko ktoś robi studnie. Ale będe tam dopiero w niedziele..... no może w piatek.... Zerkne czy jest jeszcze ta reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Moose czy Ty nie budujesz w moich okolicach? Ja mieszkam w okolicach zalewu w S. przy drodze R-m/K-nice Zgadza się... w Twojej okolicy ale nie najbliższej... Ja wprawdzie przy trasie R/K ale ok 15 kilometrów w stronę K.. Pozdrawiam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.07.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Łosico przyzwyczajaj się do takich akcji... Do tych budowlańców trzeba mieć na prawcę twardą skórę... Wiem myszonik, ale nie powiem, że mnie to nie wqrwia i że nie trzeba się przed takimi fahofcami bronić ręcamy i nogamy Ja go już odpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 i ja deklarację o podglądaniu dziennika budowy składam:), studnia fajna sprawa, nas 8 też będzie kosztować ale wodociąg, pozdrawiam i życzę mniej emocjonujących kontaktów z fachowcami:), my wciąż czekamy na umowę kredytową!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.08.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam OlaiJacek Mam nadzieję, że nieco mniej mnie studnia wyniesie, gdyż, albowiem wynalazłam nowego wykonawcę... Za dwa tygodnie powinnam znać konkrety. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.08.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jak skończy to ja bardzo proszę o namairy na tego wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.08.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 mayland jeśli się sprawdzi to namiary zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 10.08.2010 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Zaglądam i podglądam.pierwsze co rzuciło mi się na oczy żeby nie powiedzieć na mózg to to że w komentach masz samych miłośników zwierzyny wszelakiej- patrząc na awatory.Fajnie i sprawnie poszło Wam z papierologią jak nie będziecie zaniżać średniej to domek Wam urośnie błyskawicznie. Zyczę mądrych, pracowiych ekip a radość z budowania będzie rosła proporcjonalnie do wysokości domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.08.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witaj lili07 Zaglądam i podglądam. pierwsze co rzuciło mi się na oczy żeby nie powiedzieć na mózg... Widocznie ciągnie swój do swego Fajnie i sprawnie poszło Wam z papierologią jak nie będziecie zaniżać średniej to domek Wam urośnie błyskawicznie. . Niestety nie od nas wszystko zależy - nie wiadomo kiedy dokładnie chałupka stanie . Ale będziemy się starać ze wszech sił coby nie spartolić średniej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 10.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witam witam a jak tam u was, studnia już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.08.2010 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 witam witam a jak tam u was, studnia już jest? Studnia w planach przyszłotygodniowych Eiremjp , pożywiom - uwidim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.08.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Eeee, no... GRATULACJE! Domek zgrabniutki (jaki to projekt?), będzie pięknie! Ja też mam znowu fazę na bala. Faza głównie stąd, ze sąsiad buduje mały domek (25m kw) z bala i cudny jest. I ekipa też niczego sobie. Już nawet z nimi gadaliśmy.... Ale u mnie to jeszcze potrwa i potrwa. Może dożyję.... P.S. Nie wyłamałam się ze "zwierzolubnych" zgodnie z tym co napisała lili07... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.08.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Domek zgrabniutki (jaki to projekt?), będzie pięknie! Jaguś odnalazłaś się nareszcie. Domek to L 91. Jednakże nie byłabym sobą gdybym go nie pozmieniała deko Ale u mnie to jeszcze potrwa i potrwa. Może dożyję.... Dożyjesz kobito . Cieszę się bardzo, że zawitałaś do mojego... hmmm.... dziennika, któren to przecie dziennikiem jest tylko z nazwy. ( zupełnie inaczej jest z chlebakiem, który jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia granatów:cool: ). Dżizazzz jakieś głupoty mnie się po łbie pałętają, chyba mnie się budowa na mózg rzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hej Moose Przylazłam dopingować? Jak studnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.08.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Hej Moose Przylazłam dopingować Witaj AGP. Dopinguj , bo mnie teraz tego trza, jak mało czego... Jak studnia?? Na razie cisza... Jutro będę cosik w tym kierunku robić, bo mi się powoli czas zaczyna kurczyć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts