Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łosico przyzwyczajaj się do takich akcji, bo w branży budowlanej w ten sposób wygląda niestety komunikacja z co najmniej 90% wykonawców...

Pewnie pan studzienny zadzwoni jutro jak gdyby nigdy nic i będzie udawał greka...

A co do tego czy masz do niego dzwonić to zalezy tylko od tego jak bardzo zalezy Ci na jego usłudze, jak bardzo to nie masz wyjścia, dzwoń... tylko nie zdziw się jak nie będzie odbierał...

Do tych budowlańców trzeba mieć na prawcę twardą skórę...

• 2 weeks później...

Zaglądam i podglądam.

pierwsze co rzuciło mi się na oczy żeby nie powiedzieć na mózg to to że w komentach masz samych miłośników zwierzyny wszelakiej- patrząc na awatory.

Fajnie i sprawnie poszło Wam z papierologią jak nie będziecie zaniżać średniej to domek Wam urośnie błyskawicznie. Zyczę mądrych, pracowiych ekip a radość z budowania będzie rosła proporcjonalnie do wysokości domku.

Witaj lili07

Zaglądam i podglądam.

pierwsze co rzuciło mi się na oczy żeby nie powiedzieć na mózg...

Widocznie ciągnie swój do swego ;)

Fajnie i sprawnie poszło Wam z papierologią jak nie będziecie zaniżać średniej to domek Wam urośnie błyskawicznie. .

Niestety nie od nas wszystko zależy - nie wiadomo kiedy dokładnie chałupka stanie :(. Ale będziemy się starać ze wszech sił coby nie spartolić średniej ;)

Pozdrawiam

Eeee, no... GRATULACJE! :wiggle:

Domek zgrabniutki (jaki to projekt?), będzie pięknie!

Ja też mam znowu fazę na bala. Faza głównie stąd, ze sąsiad buduje mały domek (25m kw) z bala i cudny jest. I ekipa też niczego sobie. Już nawet z nimi gadaliśmy.... :cool: Ale u mnie to jeszcze potrwa i potrwa. Może dożyję.... :bash:

P.S. Nie wyłamałam się ze "zwierzolubnych" zgodnie z tym co napisała lili07... ::cool:

Domek zgrabniutki (jaki to projekt?), będzie pięknie!

Jaguś odnalazłaś się :) nareszcie.

Domek to L 91. Jednakże nie byłabym sobą gdybym go nie pozmieniała deko ;)

Ale u mnie to jeszcze potrwa i potrwa. Może dożyję.... :bash:

Dożyjesz kobito :). Cieszę się bardzo, że zawitałaś do mojego... hmmm.... dziennika, któren to przecie dziennikiem jest tylko z nazwy.;) ( zupełnie inaczej jest z chlebakiem, który jak sama nazwa wskazuje służy do noszenia granatów:cool: ). Dżizazzz jakieś głupoty mnie się po łbie pałętają, chyba mnie się budowa na mózg rzuciła ;)