Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Ewa, ależ mnie dogoniłaś! Super. Gratuluję postępów. Co do kominków, wejdź na http://www.kratki.pl my tam wybraliśmy fajny kominek do płaszcza wodnego z dużą szybą. Pozdrawiam. Ależ u Ciebie tempo:)!Ja muszę teraz gonić Ciebie:). papa

Ola byłam wybrałam, zamówiłam...

Mają dostarczyć w piątek lub poniedziałek :)

Pozdrówka

BTW- jak robisz emotkę z opadającą szczeną?

Klikasz emoty, schodzisz w dół i klikasz Show all Smilies i pojawia się całe stado emotek :)

BTW batato droga, gdybym nie żartowała, to musiałabym jeno wrzeszczeć i bić alibo też płakać...

Lepiej zachować chociaż szczątki poczucia humoru ;)

A ten kominek to można gdzieś obejrzeć czy się dopiero kluje? Tak pytam, z ciekawości ...

Ładnie u Ciebie!

Jest we fazie puzzlowej... znaczy wszystkie części spakowane wmiestie cuzamen do kupy ;) stoją sobie w zaprzyjaźnionym magazynie...

Będzie się kluł powoli... koncepcja jak najprostsza, z cegieł czerwonych...

Cieszę się, że Ci się podobuje...:hug:

Osiu drogi powiedz no Ty mi jedno: od sąsiada dostałam namiar na kratki.pl, teraz widzę, że Ty też tam kupiłaś, nie bałaś się kupować kominka przez neta? abo to zawsze real kontakt bardziej jakiś taki zobowiązujący jest, jak popatrzę w ślepia sprzedawcy to jakoś tak pewniej się czuję...

:cool::D

ja co prawda nie Oś, ale swoje trzy grosze chciałam wtrącić w sprawie kratki.pl. ;)Mamy Zuzię bodajże 16KW bez nadmuchu, bez płaszcza i kupowaną przez neta, bez patrzenia w ślepia sprzedawcy:D . Nasza Panna Zuzanna sprawuje sie dobrze, chociaż chrzest bojowy dopiero przed nią. paliliśmy trochę wiosną i było ok.

Osiu drogi powiedz no Ty mi jedno: od sąsiada dostałam namiar na kratki.pl, teraz widzę, że Ty też tam kupiłaś, nie bałaś się kupować kominka przez neta? abo to zawsze real kontakt bardziej jakiś taki zobowiązujący jest, jak popatrzę w ślepia sprzedawcy to jakoś tak pewniej się czuję...

Ja mam niedaleko to byłam w firmie :)

Pogadałam pooglądawszy wcześniej na necie (żeby wiedzieć o czy rozmawiam ;))

wybrałam kminek i zrobili mnie ofertę z resztą gadżetów niezbędnych do podłączenia...zabrałam, pojechałam do domu, przetrawiłam raz jeszcze... odjęłam 1 pozycję całkiem i 1 zredukowałam... zadzwoniłam i poprosiłam z panią X ( tą co robiła ofertę), ona do mnie oddzwoniła i umówiłam się na konkretny termin dostarczenia ( wraz z godziną - poślizg 1h ) . Przywieźli rozładowali. OK