Moose 07.09.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cześć Przepowiadaczko Przyszłości .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Cześć Ewa, ależ mnie dogoniłaś! Super. Gratuluję postępów. Co do kominków, wejdź na http://www.kratki.pl my tam wybraliśmy fajny kominek do płaszcza wodnego z dużą szybą. Pozdrawiam. Ależ u Ciebie tempo:)!Ja muszę teraz gonić Ciebie:). papa Ola byłam wybrałam, zamówiłam... Mają dostarczyć w piątek lub poniedziałek Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batata 07.09.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Osiu! Prawie się posikałam ze śmiechu czytając początek Twojego dziennika. Powinnaś scenariusze komediowe pisać. W koŃtynuację wejść nie mogę. Kręci się, kręci, kręci... i figa. Może to wina mojego neta. BTW- jak robisz emotkę z opadającą szczeną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.09.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 BTW- jak robisz emotkę z opadającą szczeną? Klikasz emoty, schodzisz w dół i klikasz Show all Smilies i pojawia się całe stado emotek BTW batato droga, gdybym nie żartowała, to musiałabym jeno wrzeszczeć i bić alibo też płakać... Lepiej zachować chociaż szczątki poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Ola byłam wybrałam, zamówiłam... Mają dostarczyć w piątek lub poniedziałek Pozdrówka No to czego marudzisz, że doła masz? Przecie w końcu ciepło będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Przyszłam powiedzieć, że idę do kontynuacji ... dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 No to czego marudzisz, że doła masz? Przecie w końcu ciepło będzie! a taki dól mnie wczoraj nawiedził... ale JUŻ SOBIE POSZEDŁ DePSia będzie jak sie te wsie puzzle ( DLA MNIE NIECO ZAWIŁE ) połączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.09.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Przyszłam powiedzieć, że idę do kontynuacji ... dzień dobry! Kontynuuj i komentuuj Hejka brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) A ten kominek to można gdzieś obejrzeć czy się dopiero kluje? Tak pytam, z ciekawości ... Ładnie u Ciebie! Edytowane 11 Września 2011 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 A ten kominek to można gdzieś obejrzeć czy się dopiero kluje? Tak pytam, z ciekawości ... Ładnie u Ciebie! Jest we fazie puzzlowej... znaczy wszystkie części spakowane wmiestie cuzamen do kupy stoją sobie w zaprzyjaźnionym magazynie... Będzie się kluł powoli... koncepcja jak najprostsza, z cegieł czerwonych... Cieszę się, że Ci się podobuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 No podoba mi się, bez wazeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Mnie się w ogóle dom z patyków bardzo podoba. Troche zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.09.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Tylko wiecie Moje Drogie, że uroda nie zawżdy w parze... no zez tom... resztom idzie... Zanim to uszczelnię i się martwić przestanę, to chyba zwariuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.09.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 aż tak się bardzo nie zamartwiaj bo łepek posiwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Osia, Ty przestań marudzić, tyle czasu te patyki w lesie przestały, tyle lat bez Twojego pomagania przetrzymały, to i jeszcze trochę wytrzymają, słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 14.09.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Osiu drogi powiedz no Ty mi jedno: od sąsiada dostałam namiar na kratki.pl, teraz widzę, że Ty też tam kupiłaś, nie bałaś się kupować kominka przez neta? abo to zawsze real kontakt bardziej jakiś taki zobowiązujący jest, jak popatrzę w ślepia sprzedawcy to jakoś tak pewniej się czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.09.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja co prawda nie Oś, ale swoje trzy grosze chciałam wtrącić w sprawie kratki.pl. ;)Mamy Zuzię bodajże 16KW bez nadmuchu, bez płaszcza i kupowaną przez neta, bez patrzenia w ślepia sprzedawcy:D . Nasza Panna Zuzanna sprawuje sie dobrze, chociaż chrzest bojowy dopiero przed nią. paliliśmy trochę wiosną i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 aż tak się bardzo nie zamartwiaj bo łepek posiwieje dobra kończę z martwieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Osia, Ty przestań marudzić, tyle czasu te patyki w lesie przestały, tyle lat bez Twojego pomagania przetrzymały, to i jeszcze trochę wytrzymają, słowo! Myślisz...? Może ja rzeczywiście za bardzo upierdliwa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Osiu drogi powiedz no Ty mi jedno: od sąsiada dostałam namiar na kratki.pl, teraz widzę, że Ty też tam kupiłaś, nie bałaś się kupować kominka przez neta? abo to zawsze real kontakt bardziej jakiś taki zobowiązujący jest, jak popatrzę w ślepia sprzedawcy to jakoś tak pewniej się czuję... Ja mam niedaleko to byłam w firmie Pogadałam pooglądawszy wcześniej na necie (żeby wiedzieć o czy rozmawiam ) wybrałam kminek i zrobili mnie ofertę z resztą gadżetów niezbędnych do podłączenia...zabrałam, pojechałam do domu, przetrawiłam raz jeszcze... odjęłam 1 pozycję całkiem i 1 zredukowałam... zadzwoniłam i poprosiłam z panią X ( tą co robiła ofertę), ona do mnie oddzwoniła i umówiłam się na konkretny termin dostarczenia ( wraz z godziną - poślizg 1h ) . Przywieźli rozładowali. OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts