Moose 11.02.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Stres stresem a brud brudem... Gruby nie przepada ale też nie walczy, sam wchodzi do kabiny z obrzydzeniem a z ulgą ją opuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No dokładnie, suni nic sie nie stanie, na siłę nikt jej nie będzie do wody wrzucał!! Cmoki w nochale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 właśnie Osia a Sońka da się na kolanka wziąć?? może na Twoich kolanach czułaby się pewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Trzeba by pewnie rozebrać się i do prysznica razem z nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mnie tam zawsze piesy kompiom jak SIĘ kompiom:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Sonia juz po kąpielach Nie obraziła się, po wyjściu ogonkiem merdała... sama kąpiel jak u Gruchy - zło konieczne Dostała smaczki, czysty kocyk i śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Patrz jak super poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To jest super psina, tylko dzikusek, który nie znał innego życia... mamy jeszcze 2 tygodnie na dogranie "stada"... Dałam też drugi kocyk, już jej osobisty, na wierzch coby nam nie zmarzła, leży w takiej babcinej chuście i schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Na wschodzie to przede wszystkim ".. wiatry ze wschodu, które nie przyniosą nic dobrego..." - zapytajcie Wicherka... (sie nie ma z czego śmiać..) Baru - no JA nie wiem, gdzie TY w tym wszystkim ...??? :no: Nooo... Ja na wschodzie, yyyyy... zasadniczo południowym-wschodzie. Może to lepiej, że choć trochę ten wschód przełamany połedniem jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.02.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Sisterowa, Ty nie fandzol, ino się pojawiaj I tak zawżdy jakieś myto w płynie przywozisz... Niech się jeno trochę wiesna zrobi... Ino tylko jak teraz z Nadiuchem przyjadę? Taż wojna być może z tą małą... Aaaaaaa!!!!!!! I Rysiek obiecał, że do Cię przyjedzie!!! I że żarło gotował będzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 leży w takiej babcinej chuście i schnie Pikczerek gdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak wykąpana i w babcinej chuście to milowy krok został zrobiony! Pikczerek gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no ja z moją zawsze do kabiny włażę i razem kąpiel bo inaczej nie dam rady wykąpać rudzielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Niech się jeno trochę wiesna zrobi... Ino tylko jak teraz z Nadiuchem przyjadę? Taż wojna być może z tą małą... Aaaaaaa!!!!!!! I Rysiek obiecał, że do Cię przyjedzie!!! I że żarło gotował będzie!!! Suuuperrrr A i wydawa mię sie, a nawet pewna jezdem, że Nadiuch ustawi towarzycho migiem Pikczerek gdzie???? Pikczerek gdzie??? Zacięło się cóś wew muratorze??? no ja z moją zawsze do kabiny włażę i razem kąpiel bo inaczej nie dam rady wykąpać rudzielca Z Grubym sie nie mieścimy... strasznie depcze po nogach... a ze suką nie miałam śmiałości... tak od raz, wspólna kąpiel??? Toż to szok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.02.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no ja z moją zawsze do kabiny włażę i razem kąpiel bo inaczej nie dam rady wykąpać rudzielca Ja - nawet jakbym wlazła do kabiny z Nadią, to bym jej nie wykąpała. Z tej prostej przyczyny, że kabina 90tka i tak zmusza sucz do lekkiego zakrętu ciała , więc gdzie miejsce dla mnie??? Poza kabiną oczywiście! PS. U mnie w ten łikend międzynarodówka jest! Się nastawiam, co by stare czasy sobie przypomnieć... Już w weteranach mogłybyśmy być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zacięło się cóś wew muratorze??? Że gdzie niby??????? I że co się zrobiło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 No i poszło!!! Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Już w weteranach mogłybyśmy być . Ty to może... ale sucz cołki żwawa No i poszło!!! Super!!! Poszło jak po maśle... tfu... po szamponie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Myślałam, że namaśliłaś sucz:rotfl: Mam komfort murowanego prysznica, wstawiam sobie do niego krzesło plastikowe ogrodowe i kąpiel to sama przyjemność Pamiętam jak w kabinie mi plery pękały po kąpielach X3 jeszcze wtedy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Osia, musisz być teraz przygotowana, że będziemy się pikczerów domagać, toż u Ciebie najpiękniejsze rzeczy się teraz dzieją! Dziki pies staje się domownikiem. Fascynujące i wzruszające, więc... dowej foty i nie marudź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts