Drimeth 12.02.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Bardzo fajnie, że psiunia już po kąpieli. Trzymam kciuki, żeby się dalej tak dobrze układało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tak, nadpobudliwość do suczek to jest pewien problem. Z Karolem mamy podobnie, tylko na szczęście on jest mikrych rozmiarów przy Greyu. Ale panienki tak natrętnie wącha, że w końcu zawsze dostaje gryza w dziup albo w co pod zęby wpadnie. Tylko, że go to wcale nie zniechęca Fajnie że psica umyta. Teraz choć zapaszku za sobą nie niesie. Może to też Greyusia uspokoi? Będzie tylko sobą pachniała, a nie dotychczasowym stadem, lekarzami itp. Myślę sobie, że gdyby tak odwracać jej uwagę, gdy Grey do niej podchodzi, żeby nie wzmacniać uczucia strachu (czy uległości nadmiernej). Choćby jakimś lekkim kuksańcem z drugiej strony niż podchodzi nochal Greya? Kilka takich powtórek i się sucz powinna "przestroić" i oduczyć takiej mocnej reakcji na niego, bo jej się w końcu wytworzy odruch Pawłowa na widok Greya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wydaje mi się, że kuksaniec to za wcześnie, może najpierw spróbowac jakims smaczkiem lub zabawką ... nie zabawka odpada, bo i Greyuś do niej dopadnie. No to smaczek dla odwrócenia uwagi od tego, co się dzieje wkoło. Może się uda .... Ot mądra ... a z własną gnidą sobie poradzić nie mogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Sońka nie zna zabawek wcale... Babina po kąpieli... I coś dla miłośniczek robótek ręcznych... Moja pierwsza koronka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.02.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ty to może... ale sucz cołki żwawa Żmija!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.02.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Sońka nie zna zabawek wcale... I coś dla miłośniczek robótek ręcznych... Moja pierwsza koronka.... [ATTACH=CONFIG]242274[/ATTACH] A w kopytka nie zmarzła osoba przy dzierganiu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 I coś dla miłośniczek robótek ręcznych... Moja pierwsza koronka.... Żmija!!!!!! i małpa jeszcze:P A w kopytka nie zmarzła osoba przy dzierganiu???? a szydełeczko do kopyteczka nie przymarzło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Żmija!!!!!! Szuja... A w kopytka nie zmarzła osoba przy dzierganiu???? Troszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 i małpa jeszcze:P No co, no co... przezywaja mnie... więcej dziergać nie będę...idę się zamknąćw Osiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 I coś dla miłośniczek robótek ręcznych... Moja pierwsza koronka.... Żmija!!!!!! A w kopytka nie zmarzła osoba przy dzierganiu???? i małpa jeszcze:P a szydełeczko do kopyteczka nie przymarzło:rolleyes: Torba jedna! A szydełko w kopytku nie zostało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ale to szydełko to musiało rozmiar mieć - no no no I niech się Osiu nie zamyka w sobie, bo jeszcze klamka wypadnie i jak Osiu wyjdzie z siebie potem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Aż blask od Soni bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Osiu, wytrychy przyniosłam, tak na wszelki wypadek ... A z robótkami to przegięłaś, nie masz co robić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzięki Brazuniu Już wylazłam i się jędzy Depsi za torbę jeszcze odgryzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No - Sońka aż błyszczy! Teraz to się dopiero Glusiowi spodoba.... :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jędza nie wątpi. Tylko czy będzie tak samo miło jak teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ..że się wtrącę .. - a JEST miło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Jędza nie wątpi. Tylko czy będzie tak samo miło jak teraz? Miło to by było jakbyś mnie od torebeczek wyzwała... ..że się wtrącę .. - a JEST miło? Nie jest... leje jak z cebra, kałuże po łydki i koronkę mnie ukradli... Przyznać się... która to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wpuściliśmy sucz do domu, Grey na swoim posłaniu miał prikaz leżeć... Bardzo nieśmiało pospacerowała i dała się obwąchać dresiarzowi BEZ SIKANIA POD SIEBIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wpuściliśmy sucz do domu, Grey na swoim posłaniu miał prikaz leżeć... Bardzo nieśmiało pospacerowała i dała się obwąchać dresiarzowi BEZ SIKANIA POD SIEBIE !!! to wszystko te wonne kąpiele sprawiły genialna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts