Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ba! Nawykła do wolności i do decydowania o sobie. :yes:

Jeszcze jakiś czas może mieć takie nawyki.

Ale z całą pewnością docenia wygody, jakie teraz ma, a nigdy nie miała ciepłego czystego posłania i gotowego jedzenia pod nos, a do tego głaszczących cudnych swoich człowieków. :yes:

Tia... a moż e Grubemu wtedy bardziej pachniała właśnie i teraz jakby nieco mniej namolny jest, bo sucz już tych pożądanych woni nie wydziela...:cool:

I tak jest dresiarzem... on się bawi tak jak molosy... rozpęd i walka na klaty z głuchym odgłosem... :rotfl:

Bazylia też takie zabawy preferuje?

Tak :yes:

Bazylka też tak preferuje i niektóre psy (pomniejsze)... chmmm... zbija to z tropu nieco....

Kończy się, jak my to nazywamy - skotłowaniem - partnera do zabawy... Nie każdy spokojnie to znosi..

Ale jest to kwestią przyzwyczajenia - drugi pies się z czasem oswaja ... jeśli mu się ten czas da.. a nie zawsze da się dać... Alu u Was się da :D

Ty możesz mieć rację z tymi zapachami... dziewczyna pięknie pachniała, atrakcyjnie, w sposób ... zróżnicowany... a tu taki numer :sick:

Zapachy zniknęły to i sunia mniej atrakcyjna, ej faceci ....

Psica przyzwyczajona do samodecydowania, trzeba jej pilnować aż załapie, że tu i teraz jest o wiele lepiej inaczej pójdzie w długą i szlag trafi cały wysiłek.

Tak :yes:

Bazylka też tak preferuje i niektóre psy (pomniejsze)... chmmm... zbija to z tropu nieco....

Kończy się, jak my to nazywamy - skotłowaniem - partnera do zabawy... Nie każdy spokojnie to znosi..

Muszę się do Was wybrać na wiosnę z Grubym, może uda nam się termin jakiś sensowny ustalić w kwietniu lub maju...:rolleyes:

Chciałabym zobaczyć tą zabawę :lol2:

Psica przyzwyczajona do samodecydowania, trzeba jej pilnować aż załapie, że tu i teraz jest o wiele lepiej inaczej pójdzie w długą i szlag trafi cały wysiłek.

Wiesz... mam wrażenie, że ona chce chodzić do miejsc w których było "jej" stado...

A stada już niet... ona u nas... ten czarny co pod tira wpadł musiał zostać uśpiony... jeden z wnykami zniknął całkiem... pozostała Hiena... jamnikowaty pręgowany poczciwina, który samotnie się teraz błąka...:(

O taki...

IMG_0290.jpg

A Sonia jest taka rozdarta między ciepłem, michą i miziankiem a chęcią powrotu do tego stada...

Baru no kiedy ruda też zawinięta z lekka, ja cała w sierści w łazience potop masakra:rotfl:

U mnie w łazience nienajgorzej nawet, za to potop w kuchni mam, jak kąpię czarną zimną porą. Bo wyłazi spod prysznica, wycieram łajzę i albo wpuszczam do kuchni błyskawicznie zamykając za czarnym ogoniskiem drzwi, albo wywalam na pole (TAK!!! U MNIE SIĘ WYWALA NA POLE! :-) NIE NA ŻADEN DWÓR!! :-)) - ale to tylko wtedy, jak jest ciepło. I bestia się otrzepuje z nadmiaru wody.

I w on czas zimowy mycie podłogi w kuchni niejako w gratisie mi wychodzi...

PS. Kliknęłam w mojego linka podpisowego i chała! :( - ukradli mi caaaały opis budowlany buuuuuuuuu...

Edytowane przez Baru

Muszę się do Was wybrać na wiosnę z Grubym

Jaaasssneeee...

A na południe to już nie łaska... Bo po co?????????

Ty masz szczęście, że ja się tutaj nie umiem poruszać na tym forumie i tych paszczurów różnych wklejać nie potrafię....