Arctica 12.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 SUPER!!!! Tak sobie myślałam, że im bardziej go powstrzymujecie tym bardziej Sonia wydaje się pociągająca... on MUSI obwąchać, ona pewnie przeżyje;)... i staną się stadem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cały dzień lał deszcz... teraz pada śnieg... zwariować można... Sucz na spacerze usiłowała ulotnić się po angielsku... Muszę obrożę ciaśniej zapinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ojojoj pogody współczuję Suni pilnowac - ona nieprzyzwyczajona do smyczki.. Chociaż kto wie GDZIE by się ulotniła - może do domciu A po kąpieli to może faktycznie pewność siebie jej wzrosła Każda by się źle czuła wobec Księciunia taka usmarkana ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ba! Nawykła do wolności i do decydowania o sobie. Jeszcze jakiś czas może mieć takie nawyki. Ale z całą pewnością docenia wygody, jakie teraz ma, a nigdy nie miała ciepłego czystego posłania i gotowego jedzenia pod nos, a do tego głaszczących cudnych swoich człowieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tia... a moż e Grubemu wtedy bardziej pachniała właśnie i teraz jakby nieco mniej namolny jest, bo sucz już tych pożądanych woni nie wydziela... I tak jest dresiarzem... on się bawi tak jak molosy... rozpęd i walka na klaty z głuchym odgłosem... Bazylia też takie zabawy preferuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tak Bazylka też tak preferuje i niektóre psy (pomniejsze)... chmmm... zbija to z tropu nieco.... Kończy się, jak my to nazywamy - skotłowaniem - partnera do zabawy... Nie każdy spokojnie to znosi.. Ale jest to kwestią przyzwyczajenia - drugi pies się z czasem oswaja ... jeśli mu się ten czas da.. a nie zawsze da się dać... Alu u Was się da Ty możesz mieć rację z tymi zapachami... dziewczyna pięknie pachniała, atrakcyjnie, w sposób ... zróżnicowany... a tu taki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Baru no kiedy ruda też zawinięta z lekka, ja cała w sierści w łazience potop masakra:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zapachy zniknęły to i sunia mniej atrakcyjna, ej faceci .... Psica przyzwyczajona do samodecydowania, trzeba jej pilnować aż załapie, że tu i teraz jest o wiele lepiej inaczej pójdzie w długą i szlag trafi cały wysiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tak Bazylka też tak preferuje i niektóre psy (pomniejsze)... chmmm... zbija to z tropu nieco.... Kończy się, jak my to nazywamy - skotłowaniem - partnera do zabawy... Nie każdy spokojnie to znosi.. Muszę się do Was wybrać na wiosnę z Grubym, może uda nam się termin jakiś sensowny ustalić w kwietniu lub maju... Chciałabym zobaczyć tą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Psica przyzwyczajona do samodecydowania, trzeba jej pilnować aż załapie, że tu i teraz jest o wiele lepiej inaczej pójdzie w długą i szlag trafi cały wysiłek. Wiesz... mam wrażenie, że ona chce chodzić do miejsc w których było "jej" stado... A stada już niet... ona u nas... ten czarny co pod tira wpadł musiał zostać uśpiony... jeden z wnykami zniknął całkiem... pozostała Hiena... jamnikowaty pręgowany poczciwina, który samotnie się teraz błąka... O taki... A Sonia jest taka rozdarta między ciepłem, michą i miziankiem a chęcią powrotu do tego stada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Fajny ten pręgowany ..... :popcorn: A co spotkania tych dwojga, to wiesz, co ja na to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Baru no kiedy ruda też zawinięta z lekka, ja cała w sierści w łazience potop masakra:rotfl: U mnie w łazience nienajgorzej nawet, za to potop w kuchni mam, jak kąpię czarną zimną porą. Bo wyłazi spod prysznica, wycieram łajzę i albo wpuszczam do kuchni błyskawicznie zamykając za czarnym ogoniskiem drzwi, albo wywalam na pole (TAK!!! U MNIE SIĘ WYWALA NA POLE! NIE NA ŻADEN DWÓR!! ) - ale to tylko wtedy, jak jest ciepło. I bestia się otrzepuje z nadmiaru wody. I w on czas zimowy mycie podłogi w kuchni niejako w gratisie mi wychodzi... PS. Kliknęłam w mojego linka podpisowego i chała! - ukradli mi caaaały opis budowlany buuuuuuuuu... Edytowane 12 Lutego 2014 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.02.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Muszę się do Was wybrać na wiosnę z Grubym Jaaasssneeee... A na południe to już nie łaska... Bo po co????????? Ty masz szczęście, że ja się tutaj nie umiem poruszać na tym forumie i tych paszczurów różnych wklejać nie potrafię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ano, stado zniknęło, poczciwina został sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mówiłam, ubyło psicy zapachów całego stada to już nos Greyusia impulsów silnych nie dostaje. Ten pręgowany to bidulek taki sam. Żeby mu się co nie stało w tym złym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No... Bidulki on... Może znajdzie się jaki chętny dobry człowiek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Siamanko z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ty masz szczęście, że ja się tutaj nie umiem poruszać na tym forumie i tych paszczurów różnych wklejać nie potrafię.... Problem w tym, że rynek nasycony psami pod sufit... Idę do roboty, wcurwa mam i wszystkiego dość, może mi do wieczora minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 To życzę, coby minęło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.02.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 czemu płaczesz? -starego spytał czyżyk młody-masz lepsze w klatce niźli w polu wygodytyś w niej zrodzon, rzekł stary, przeto ci wybaczęjam był wolny, dziś w klatce i dlatego płaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts