Moose 13.02.2014 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Trochę minęło Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No to całe szczęście, że trochę minęło! Osiu - dziś radosny dzień, Justyna fantastycznie pobiegła, trza świętować! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dzięki Osiczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nie ma za co Świętować powiadasz Depsia... hmmmm... może sobie winka naleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Wklej no jakom fotke ... zanim się udoisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Nie udojem... jutro do weta chyba podjedziemy Jakom fotkie se osoba życzy??? Dresiarz dziś znów Sońkę wystrachał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.02.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Obiedwie psie gemby pokaż. Twojej już się naoglądałam ( kinola wydmuchaj bo ci puchnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Czasu i ciszy, a dadzą radę, Osiu, zobaczysz! Nie od razu Kraków zbudowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Moim skromnym to trzeba je, w sensie psy zostawić w spokoju, otworzyć Soni drzwi i udawać, że nie patrzysz. Sama czekając na reakcje... te złe ofkors wprowadzasz nerwową atmosferę. Zwierze się tak zachowują jak Ty myślisz że się zachowają. Psy to stadne stwory, a ciekawość i tak przezwycięży stracha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Baru Ty na południu ja prawie też robię tak samo jak Ty latem zanim drzwi łazienki otworzę to otwieram przestrzał na dwór i otwierając łazienkę ryczę od razu "na dwór" a zimą mam mycie systemem "pokładowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Obiedwie psie gemby pokaż. Twojej już się naoglądałam ( kinola wydmuchaj bo ci puchnie ) Spadaj... wyjątkowo jestem zdrowa [ATTACH=CONFIG]242597[/ATTACH] Czasu i ciszy, a dadzą radę, Osiu, zobaczysz! Oby... Moim skromnym to trzeba je, w sensie psy zostawić w spokoju, otworzyć Soni drzwi i udawać, że nie patrzysz. Sama czekając na reakcje... te złe ofkors wprowadzasz nerwową atmosferę. Zwierze się tak zachowują jak Ty myślisz że się zachowają. Psy to stadne stwory, a ciekawość i tak przezwycięży stracha. A wiesz Arctinko, że z godzinę temu wpadłam na taki pomysł i nawet małżu memu mówiłam, że posłanie Soni przeniosę z kotłowni i będę obserwować ich... będę teraz mieć więcej czasu dla nich, bo mam 2,5 tygodnia wolnego w jednej robocie a do drugiej Gruszkę zabieram... spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Idę do roboty, wcurwa mam i wszystkiego dość, może mi do wieczora minie... Osobie wcurw przeszedł?? Cheba powinien, albowiem osoba już łikend rozpoczęła, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Cudne zdjęcie.Grusia mi strasznie szkoda, choć przecie wiadomo, że na razie tak MUSI być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.02.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No i polazła se... A ja dopierom przyszła i się przywitać chciałam, a tu nie ma z kim gadać . No to sobie idę, co tak sama tu będę siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 13.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Cudne zdjęcie. Grusia mi strasznie szkoda, choć przecie wiadomo, że na razie tak MUSI być... Ooooo DPSia! A czemu Ci go szkoda? Taż on rozdziadowany przeokrutnie przez Sisterową i Balbina... Trochę konkurencji mu nie zaszkodzi Edytowane 13 Lutego 2014 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No ale zawsze szkoda piesa, jak musi uwiązany być i nie może "napaść" drugiego piesa, a tak byłoby fajnie przecież się pobawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2014 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ja bym, jak radzi Arctica, tylko drzwi otworzyła. Nie przenoś jej posłania, bo może źle zareagować. Większym strachem – znowu mi coś zabrali, przenoszą, dokąd? Straci tę odrobinę pewności, której zaczęła nabierać.Na zdjęciu widzę: ciekawość u Gruchy, ale z podtekstem „delikatny jestem, nic ci nie zrobię, no nie rozumiesz?”ostrożność u Sońki, bo uszy i ustawienie głowy (odchylenie na bok) mówią „nie zbliżaj się za bardzo, bo też umiem się bronić” Niby jest dosyć spokojna, ale gotowa do reakcji. Jak na początek to całkiem niezły kontakt. Ciągle obserwuję moje koty, one mają dość subtelną mowę ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Zdecydowanie idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ale swietne zdjecie, tu dopiero widac jaki z Glusia konik jest, przy moich 160 cm w kapeluszu spokojne moglabym na nim pojezdzic:lol2: ze zdjec widac jakby ku dobremu szlo, nie przenos suniowego kojca na razie. bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts