Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim skromnym to trzeba je, w sensie psy zostawić w spokoju, otworzyć Soni drzwi i udawać, że nie patrzysz. Sama czekając na reakcje... te złe ofkors wprowadzasz nerwową atmosferę. Zwierze się tak zachowują jak Ty myślisz że się zachowają. Psy to stadne stwory, a ciekawość i tak przezwycięży stracha.

Obiedwie psie gemby pokaż. Twojej już się naoglądałam ( kinola wydmuchaj bo ci puchnie :D )

Spadaj... wyjątkowo jestem zdrowa :p

[ATTACH=CONFIG]242597[/ATTACH]

Czasu i ciszy, a dadzą radę, Osiu, zobaczysz!

Oby...

Moim skromnym to trzeba je, w sensie psy zostawić w spokoju, otworzyć Soni drzwi i udawać, że nie patrzysz. Sama czekając na reakcje... te złe ofkors wprowadzasz nerwową atmosferę. Zwierze się tak zachowują jak Ty myślisz że się zachowają. Psy to stadne stwory, a ciekawość i tak przezwycięży stracha.

A wiesz Arctinko, że z godzinę temu wpadłam na taki pomysł i nawet małżu memu mówiłam, że posłanie Soni przeniosę z kotłowni i będę obserwować ich... będę teraz mieć więcej czasu dla nich, bo mam 2,5 tygodnia wolnego w jednej robocie a do drugiej Gruszkę zabieram... spróbujemy :yes:

Cudne zdjęcie.

Grusia mi strasznie szkoda, choć przecie wiadomo, że na razie tak MUSI być...

Ooooo DPSia!

A czemu Ci go szkoda? Taż on rozdziadowany przeokrutnie przez Sisterową i Balbina... Trochę konkurencji mu nie zaszkodzi :-)

Edytowane przez Baru

Ja bym, jak radzi Arctica, tylko drzwi otworzyła. Nie przenoś jej posłania, bo może źle zareagować. Większym strachem – znowu mi coś zabrali, przenoszą, dokąd? Straci tę odrobinę pewności, której zaczęła nabierać.

Na zdjęciu widzę:

1. ciekawość u Gruchy, ale z podtekstem „delikatny jestem, nic ci nie zrobię, no nie rozumiesz?”
  2. ostrożność u Sońki, bo uszy i ustawienie głowy (odchylenie na bok) mówią „nie zbliżaj się za bardzo, bo też umiem się bronić” Niby jest dosyć spokojna, ale gotowa do reakcji.

Jak na początek to całkiem niezły kontakt.

Ciągle obserwuję moje koty, one mają dość subtelną mowę ciała.