Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

No ale zawsze szkoda piesa, jak musi uwiązany być i nie może "napaść" drugiego piesa, a tak byłoby fajnie przecież się pobawić! ;)

Eeeeee... nie strachaj się!

Taż Sisterowa, której nogi, tudzież fragment tułowia - uwidocznione są na drugim planie, wychodzi z nimi na spacer - za bramą już są.

A Gruby do zdjęcia pozuje jeno :-)

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim skromnym to trzeba je, w sensie psy zostawić w spokoju, otworzyć Soni drzwi i udawać, że nie patrzysz. Sama czekając na reakcje... te złe ofkors wprowadzasz nerwową atmosferę. Zwierze się tak zachowują jak Ty myślisz że się zachowają. Psy to stadne stwory, a ciekawość i tak przezwycięży stracha.

Jakbym Cezara słyszała :yes:

Osobie wcurw przeszedł??

Cheba powinien, albowiem osoba już łikend rozpoczęła, nieprawdaż?

Trochę przeszedł ale mam takie swoje niewielkie dołki ...:(

Cudne zdjęcie.

Grusia mi strasznie szkoda, choć przecie wiadomo, że na razie tak MUSI być...

No ale zawsze szkoda piesa, jak musi uwiązany być i nie może "napaść" drugiego piesa, a tak byłoby fajnie przecież się pobawić! ;)

Eeeeee... nie strachaj się!

Taż Sisterowa, której nogi, tudzież fragment tułowia - uwidocznione są na drugim planie, wychodzi z nimi na spacer - za bramą już są.

A Gruby do zdjęcia pozuje jeno :-)

Dokładnie... niby weteranka a wot kakaja u niejo pamiać ;)

Ja bym, jak radzi Arctica, tylko drzwi otworzyła. Nie przenoś jej posłania, bo może źle zareagować. Większym strachem – znowu mi coś zabrali, przenoszą, dokąd? Straci tę odrobinę pewności, której zaczęła nabierać.

Na zdjęciu widzę:

1. ciekawość u Gruchy, ale z podtekstem „delikatny jestem, nic ci nie zrobię, no nie rozumiesz?”
  2. ostrożność u Sońki, bo uszy i ustawienie głowy (odchylenie na bok) mówią „nie zbliżaj się za bardzo, bo też umiem się bronić” Niby jest dosyć spokojna, ale gotowa do reakcji.

Jak na początek to całkiem niezły kontakt.

Ciągle obserwuję moje koty, one mają dość subtelną mowę ciała.

O nie... kompletnie nie można Grubego nazwać delikatnym... to dresiarz spod wiejskiej dyskoteki... cham straszny i nachal... a sucz przerażona...

Na zdjęciu ze strony suni uległość widzę a od Greyusia ciekawość

Ciekawość tak ale taka natrętna...

Chwała, że niewielkie te dołki... Szybko wyloziesz - wierzę w Ciebie!!

Mam nadzieję... aby do poniedziałku... :hug:

Jeno Ty Osiczka do Baru nie podskakuj, bo jak nic oberwiesz :lol2:

Wiesz... jest takie powiedzenie... coś tam o urywaniu łbów ;)

Za dobrze się z Sisterową znamy, coby se krzywdę zrobić :rotfl:

Ooooj, zaraz tam nachał...

Dadzą radę, ja bym zostawiła je w spokoju, tylko Grusia powstrzymując przed nadmiernym nachalstwem.

Troszeczkę nachalstwa jest dozwolone przecie! :lol2:

A Sońka na spacerach jak...? Robi jeszcze osiołka?

Poszlimy dziś krok dalej... suka z kotłowni dostała nakaz eksmisji do klatki... ( Dla tych co u mnie nie byli małe wyjaśnienie: klatka znajduje się w domu pod schodami i była dotychczasowym miejscem spoczynku Gruchy podczas naszej nieobecności oraz jego jadalnią tzw Greyroom ;) ). Klatka jest otwarta i sucz może wyjść z niej kiedy tylko chce na pokoje... Dziś wyszła 2 razy bardzo nieśmiało i na krótko... jadły też razem w klatce popołudniowy posiłek.... :rolleyes: