Moose 15.09.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 ja co prawda nie Oś, ale swoje trzy grosze chciałam wtrącić w sprawie kratki.pl. Aniu, między innymi Twoją opinią się sugerowałam A to, że firma jest blisko mnie to uświadomił mi inny forumowicz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witaj:) właśnie odpowiedziałam Ci w wątku Oli i Jacka w sprawie schodów :) napisz na jakie sie zdecydowaliście wkoncu schody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.09.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 kala zdecydowaliśmy się na bezsęczne sosnowe ze spocznikiem... może jakoś nam się uda ich nie "poniszczyć"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No nie wiem, Osie to niekoniecznie potrafią po schodach ganiac bez zniszczeń, dośc ciężkie są z natury... Uciekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 kala zdecydowaliśmy się na bezsęczne sosnowe ze spocznikiem... może jakoś nam się uda ich nie "poniszczyć"... a jaki koszt za schody sosnowe?? pytam z ciekawości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.09.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 No nie wiem, Osie to niekoniecznie potrafią po schodach ganiac bez zniszczeń, dośc ciężkie są z natury... Uciekam! No pewnie, że ciężkie bo żarełko dobre lubią... Ale bendem siem starać schodów nie niszczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.09.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 a jaki koszt za schody sosnowe?? pytam z ciekawości:) kala ósemkę dałam... a właściwie jeszcze nie dałam, jeno dam w październiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2011 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no chyba dobra cena jak za schody masz jakies zdjęcia, projekcik?? pochwal sie jaki zamówiłas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 O matko, jakież to zdzierstwo...Naprawdę ten materiał i robocizna za schody (mam na myśli w ogóle schody w domu, nie te konkretne) są tyle warte, że stolarze tak za nie drą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 no chyba dobra cena jak za schody masz jakies zdjęcia, projekcik?? pochwal sie jaki zamówiłas;) kala, zwykłe samonośne, ażurowe ze spocznikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 O matko, jakież to zdzierstwo... Naprawdę ten materiał i robocizna za schody (mam na myśli w ogóle schody w domu, nie te konkretne) są tyle warte, że stolarze tak za nie drą? DpSia nie są ale sama ich nie wykonam... więc może są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.09.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 chłopaki zarobić muszą nie....święta się zblizają mam namiar na stolarza w dobrej cenie schody robi ( za 5 tyś) ale on z Wielunia, jak ktoś chce namiar to dać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Poproszę jakiś filmik, może być amatorski, "Jak to Łoś po schodach wchodził" ... Niedaleko mnie jelenie mają rykowisko ... dobrze, że Osie są cichsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 chłopaki zarobić muszą nie....święta się zblizają mam namiar na stolarza w dobrej cenie schody robi ( za 5 tyś) ale on z Wielunia, jak ktoś chce namiar to dać znać Szkoda, że tak późno Kochana... Poproszę jakiś filmik, może być amatorski, "Jak to Łoś po schodach wchodził" ... Niedaleko mnie jelenie mają rykowisko ... dobrze, że Osie są cichsze ... Brazuniu, Osie nie som cichsze... jak ruszę w objazd to jelenie sp.... hmmmm... uciekną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 kala, zwykłe samonośne, ażurowe ze spocznikiem... czyli nasze drozsze bo wyszło wiecej materiału:) moje nie sa ażurowe......i mają pod schodami drzwi z ościeznicą a jakiem zamówilas tralki - barierki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 no mnie też przykro on też drzwi robi ze skrzyniowymi ościeżnicami za niezłe pieniądze ( 500 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.09.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 chłopaki zarobić muszą nie....święta się zblizają mam namiar na stolarza w dobrej cenie schody robi ( za 5 tyś) ale on z Wielunia, jak ktoś chce namiar to dać znać Ja chcę - daję znać :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 widzę i już na priva smaruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.09.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 czyli nasze drozsze bo wyszło wiecej materiału:) moje nie sa ażurowe......i mają pod schodami drzwi z ościeznicą a jakiem zamówilas tralki - barierki??? Bardzo proste 3 kantówki prostopadłe do siebie... Zastanawiałam się nad takimi co widziałam u Ciebie ( bo mi się podobały strasznie ) ale... jakoś tak wyszło, że będą inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts