Moose 17.02.2014 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA UWAGA - PRZYLECIAŁY ŻURAWIE!!!! Łaziły po naszej łące i darły japy :D:D:D:D:D:D:D Kochane ptaszyska...... Wszędzie o tym pisze, bo SIĘ CIESZĘ!!! No masz, ta się znowu drze o tych żurawiach... Takie wieści to niech wykrzykuje jak najgłośniej Łe., a do nas nasze jeszcze nie przyleciały Może leciały z przesiadką....? A co do Sońki, to trzeba pamiętać, że życie tej psiny to jeden wielki survival. Ona musiała myśleć, kombinować i decydować żeby przeżyć. To nie jest wypieszczony i wychowany od pierwszych dni przez człowieka pies z hodowli, który wie o której żreć dostanie i gdzie jego łóżeczko. To że żyje zawdzięcza swojemu sprytowi. Tak, myślę, że większość jej zachowań jest przemyślana i tej wersji będę się trzymać Dziś już na kanapie u małża bez krępacji żadnej spoczywała No mój akurat pomimo że z hodowli i wychuchany to nie wie o której żarcie bo ono zależy od tego, o której ja wstanę To tak jak i u nas... pańcia się zwlecze to żarcie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Drę się jak one tylko nie mam takiego ładnego KLANGORU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2014 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Drę się jak one tylko nie mam takiego ładnego KLANGORU Nie byj taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.02.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]242610[/ATTACH] Człowiek napisze "wklej no jakom fotke" ... to jednom wklei ... normalnie jednom jedynom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.02.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dobrze, że nie napisałam "kawałek fotki" bo bym Greyowom dooope oglądała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jagna, odpowiedziałam do tej części Twojego postu To nie jest wychowany przez człowieka piesek z hodowli, który wie o której dostanie żreć i gdzie jest jego wyrko. To tylko, żeby porzadek był, moje lenistwo przeszło własnie w najwyższe stadium, nawet cytować mi się nie chce:D Skoro na kanapie leży, to juz oswojona psuka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dobrze, że nie napisałam "kawałek fotki" bo bym Greyowom dooope oglądała ... w najlepszym przypadku... bo wszak mógłby się trafić czubek ogona jeno Skoro na kanapie leży, to juz oswojona psuka!!!!! No właśnie ona dziwna jest... bo potem zlazła z kanapy, do siebie wróciła i tam siedzi, pyska nie wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Braza ja wiem do czego się odniosłaś. I miałam odpisać, że się czepiasz, ale ja jestem jeszcze bardziej leniwa i mi się nie chciało. Trudno, nie dowiesz się, że to tylko poetycko-filozoficzny przykład z tym żarciem, bo przecież ja też w łikendy to im raczej brunch serwuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Widocznie u siebie sunia czuje się pewnie... moje też po miziakach i tulasach na prawdziwy odpoczynek idą do swojego pokoju. W salonie mają dywanik, poleżą trochę, pooglądają co tam ciekawego za oknem, kota może jakiego podudlają... jak się przypałęta, ale na odpoczynek, prawdziwe spanie idą do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]242610[/ATTACH] toż to wykapana ( i wykąpana) Andźka nasza Aż poszłam sprawdzić czy kanapy nie zmieniła - ale nie, leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.02.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ale! Zochna się wygadała, że pożycza Łosicy psa, żeby jej PR zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No i sprawa się rypła! Chyba, że siostry psie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No rypła się, rypła! A my tu nad niebogą się rozpływamy .... Otóż i Jagna stanęło na tym, że obie kochamy coś robić tak, żeby się broń Swaroża nie narobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jak tam psinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2014 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Zochna, faktycznie zarazy podobne Braza, ja chętnie dołączę do nierobienia Gremlin ma się świetnie, wyszłam rano z Geyusiem a Sońkę do ogrodu wypuściłem....idziemy sobie a tu odgłos jakby stado bizonów przez las leciało... patrzę sucza zapindala, zawołałam przylazła radośnie machając ogoniskiem,.. a zwiała zaraza pod siatką Byliśmy też u weta i na zakupach... Grucha zawsze na tylnym siedzeniu jeździ , więc sucz na pakę wsadziłam... ( paka od tylnego siedzenia linami zaplecionymi odgrodzona... Grunio wie, że jak jest zapora nawet mikra to nie trza tam leźć, zresztą zakupy nawet mięsno-wędliniarskie są z nim w pełni bezpieczne, kupiłam napoje, winko, mrożonki jakieś warzywne i wychodząc z tesco kawałek ciasta dla małża, zapakowane położyłam pod przednim siedzeniem coby z siedzenia nie zjechało podczas jazdy i wyjeżdżając już do dom, przypomniałam sobie o rossmanie, więc wlazłam tam jeszcze w konkretnym celu nabycia droga kupna cudownego specyfiku Jagny... w aucie nie było mnie 3 minuty, Gremlin pokonał siatkę, Greya i 2 pary siedzeń i zeżarł ciastuszko... Po czym w chałupie radośnie zrzygał się... na szczęście OBOK nowego posłania, które jej dziś zakupiłam... Jakby kto narzekał na swoje stwory to niech sobie przygarnie psa i wtedy zobaczy jakie one są grzeczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.02.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Osia, to co opisujesz to już wygląda, jakby Sonia była u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 I ona po tym zawołaniu na spacerze przy was grzeczniutko szła? No to sukces kobieto odniosłaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 :lol2:super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2014 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Osia, to co opisujesz to już wygląda, jakby Sonia była u siebie w domu Nawet w nadmiarze U SIEBIE... I ona po tym zawołaniu na spacerze przy was grzeczniutko szła? No to sukces kobieto odniosłaś ! Grzeczniutko to nie... odbiegała, wracała ale jak wołałam to przyszła z nami i do dom wlazła :lol2:super Mhmmm... powiedz to mojemu małżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nauczona, że jak sama się o siebie nie zatroszczy to mieć nie będzie .... i Gruchy się nie bała Ale serio to nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts