Arctica 20.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 to gadzina zaimponiła kuleżance, nooo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 To wszystko jasne. Masz dwa psy, a one czują się już jak stado. Powiedziałabym, problem z głowy, ale... chyba będziesz mieć inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 też mam stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Gruszka w domu zazdrośnik straszny a na dworze macho z koziej wólki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mój Bobik ( chociaż bezjajkowy) broni swojego haremu do krwi ! To som jego dziewczyny i wara ! Teraz masz drużynę pierścienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Do stada wracając ... postaraj się być samicą alfa...Inaczej Greyuś ci nogi z doooopy powyrywa ( zaraz po rencach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ... postaraj się być samicą alfa... ... Ona już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Do stada wracając ... postaraj się być samicą alfa...Inaczej Greyuś ci nogi z doooopy powyrywa ( zaraz po rencach ) Aga, nie ma wątpliwości kto w chałpie rządzi... po prostu mu sie coś we łbie pomyrdało, bo zawsze dotąd Gwiazdora zlewał i myślę, że gdyby Soni nie było to zrobiłby to po raz kolejny... ... Ona już jest Skąd wiesz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A mój kastrowany wojownik wrócił dziś po dwóch godzinach szlajania wypaprany błockiem, z podrapanym nosem, ugryzieniem na łapie i wyszrpanym tu i ówdzie futrem. Dopadł mnie w kuchni, nażarł indyka na surowo, po czym oczywiście wpakował się na łóżko (dobrze, że przykryte) i zasnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jaaaaa pierdziele jakie zwłoki kociambra ... Mój Tofik też waleczny ... ale taki sponiewierany to jeszcze nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 To jeszcze nic, bo to tylko świadczy o poziomie zabłocenia okolicy Miesiąc temu leczyliśmy oko, bo miał drapniętą rogówkę. SZLAG, a ja myślałam, że jak kastrat to będzie wiał z podwiniętym ogonem. Ma 12 lat i bitki mu w łebku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Skąd wiesz...? ...bo Cię znam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 To ja mam jednak spokój odkąd Tofika odjajczyłam. Tylko ojca swojego rodzonego pogonił bo mu po podwórku spacery urządzał ( taka zemsta genetyczna ). Teraz jest grzeczny jak niemowlę. Brudny też przychodzi ... ale nie poodzirany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Łooo, to on galancie przy naszym Miśku wygląda. Ten to dopiero powsinoga jest i oberwaniec! Co do Hrabiego - wygląda, że mu się męskość jednak odezwała. Sońki zawczasu broni, żeby jaki obcy dostępu nie miał. A mała solidarna, a co! Oczywiście, trzeba oboje zdyscyplinować, ale... Jeszcze tydzień temu nie pomyslałabyś, że razem będą tyłek innego psa obszczekiwać i obgryzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ano doczekałaś się Osia ... Gang Dresiarza Ci się zawiązał U mnie marchewa nie działała przy włażeniu na schody ... odpowiedni, wyważony rzut starymi, lekkimi słuchawkami kilka dni temu i mój ryk, jak do dzisiaj działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jeszcze tydzień temu nie pomyslałabyś, że razem będą tyłek innego psa obszczekiwać i obgryzać! Dokładnie... teraz moje obawy czy sie dogadają nabierają zabarwienia lekką schizofrenią pańci Ano doczekałaś się Osia ... Gang Dresiarza Ci się zawiązał U mnie marchewa nie działała przy włażeniu na schody ... odpowiedni, wyważony rzut starymi, lekkimi słuchawkami kilka dni temu i mój ryk, jak do dzisiaj działają. Ryk działa zawsze zwłaszcza jak panienką rzucę A gang ma program naprawczy... zaczynam z Sołtysem i jego psem na spacery chodzić i nich który spróbuje się sprzeciwić... na początku 5 min potem 10 i tak aż dojdziemy do normalności i nie ciskania się tamtego i całkowitego braku reakcji Gruszki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Może to był mój... Wydaje mi się że nie ale jak potrzebujesz to wpadaj, pożyczę Ci Wiem co znaczy szukać i szukać i ................... i nic Inaczej Greyuś ci nogi z doooopy powyrywa ( zaraz po rencach ) Oplułam sobie monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A teraz trochę fotków... Gang Dresiarzy spożywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Wydaje mi się że nie ale jak potrzebujesz to wpadaj, pożyczę Ci Wiem co znaczy szukać i szukać i ................... i nic Znajszłam podczas sprzątania... pod stołem spoczywał ale skąd tam się wziął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts