Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do stada wracając ... postaraj się być samicą alfa...Inaczej Greyuś ci nogi z doooopy powyrywa ( zaraz po rencach :lol2: )

Aga, nie ma wątpliwości kto w chałpie rządzi... po prostu mu sie coś we łbie pomyrdało, bo zawsze dotąd Gwiazdora zlewał i myślę, że gdyby Soni nie było to zrobiłby to po raz kolejny...

... Ona już jest :lol2:

Skąd wiesz...? ;)

A mój kastrowany wojownik wrócił dziś po dwóch godzinach szlajania wypaprany błockiem, z podrapanym nosem, ugryzieniem na łapie i wyszrpanym tu i ówdzie futrem. Dopadł mnie w kuchni, nażarł indyka na surowo, po czym oczywiście wpakował się na łóżko (dobrze, że przykryte) i zasnął.Pasqal-IMG_6066w.jpg

To jeszcze nic, bo to tylko świadczy o poziomie zabłocenia okolicy :yes: Miesiąc temu leczyliśmy oko, bo miał drapniętą rogówkę. SZLAG, a ja myślałam, że jak kastrat to będzie wiał z podwiniętym ogonem. Ma 12 lat i bitki mu w łebku.

Łooo, to on galancie przy naszym Miśku wygląda.

Ten to dopiero powsinoga jest i oberwaniec!

Co do Hrabiego - wygląda, że mu się męskość jednak odezwała. ;)

Sońki zawczasu broni, żeby jaki obcy dostępu nie miał.

A mała solidarna, a co!

Oczywiście, trzeba oboje zdyscyplinować, ale...

Jeszcze tydzień temu nie pomyslałabyś, że razem będą tyłek innego psa obszczekiwać i obgryzać! :lol2:

Ano doczekałaś się Osia ... Gang Dresiarza Ci się zawiązał :D

U mnie marchewa nie działała przy włażeniu na schody ... odpowiedni, wyważony rzut starymi, lekkimi słuchawkami kilka dni temu i mój ryk, jak do dzisiaj działają.

Jeszcze tydzień temu nie pomyslałabyś, że razem będą tyłek innego psa obszczekiwać i obgryzać! :lol2:

Dokładnie... teraz moje obawy czy sie dogadają nabierają zabarwienia lekką schizofrenią pańci :rotfl:

Ano doczekałaś się Osia ... Gang Dresiarza Ci się zawiązał :D

U mnie marchewa nie działała przy włażeniu na schody ... odpowiedni, wyważony rzut starymi, lekkimi słuchawkami kilka dni temu i mój ryk, jak do dzisiaj działają.

Ryk działa zawsze zwłaszcza jak panienką rzucę :lol2:

A gang ma program naprawczy... zaczynam z Sołtysem i jego psem na spacery chodzić i nich który spróbuje się sprzeciwić... na początku 5 min potem 10 i tak aż dojdziemy do normalności i nie ciskania się tamtego i całkowitego braku reakcji Gruszki...:mad: