sipatka 20.02.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dokładnie... teraz moje obawy czy sie dogadają nabierają zabarwienia lekką schizofrenią pańci Ryk działa zawsze zwłaszcza jak panienką rzucę A gang ma program naprawczy... zaczynam z Sołtysem i jego psem na spacery chodzić i nich który spróbuje się sprzeciwić... na początku 5 min potem 10 i tak aż dojdziemy do normalności i nie ciskania się tamtego i całkowitego braku reakcji Gruszki... Oo nawet dzisiaj Cezar Millan miał podobny problem z psicą. Właściwie często właściciele mają takie problemy. Podpowiem codziennie o 16.00 na NatGeoWild od poniedziałku do piątku go puszczają. Wystarczy sobie nagrać i w wolnej chwili luknąć. Pomoże. Na bank. Podpowie co zrobić i pies sołtysa będzie super kolegą do zabawy . Ty kobieta obrotna jesteś to raz dwa ustawisz zwierzaki. Czasem jakiś drobiazg przegapiamy i kłopoty rosną, a tu jeszcze młoda sytuacja jest łatwo będzie nim się utrwalą złe nawyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Znajszłam podczas sprzątania... pod stołem spoczywał ale skąd tam się wziął... No jak skąd? Czarna dziura oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja sprzątałam a GD co robił...? ano pomagał mi mentalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 o zdjecie mi przypomnialo, ze musze stojak na miski kupic, Bialy sie strasznie zachlystuje woda i strzela cofki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A tu już po awanturze z Gwiazdorem... pełna komitywka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No jak skąd? Czarna dziura oddała Że też od razu nie skojarzyłam.... o zdjecie mi przypomnialo, ze musze stojak na miski kupic, Bialy sie strasznie zachlystuje woda i strzela cofki. Tiaaa... do Greyowego to jeszcze drabinę musiałabyś Białaskowi dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ale sa na szczescie tez niskie stojaczki dla kurdupli towarzycho na fotach zajefajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja sprzątałam a GD co robił...? ano pomagał mi mentalnie... [ATTACH=CONFIG]244184[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]244186[/ATTACH] Pańcia zamiata - łapy w górę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.02.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A tu już po awanturze z Gwiazdorem... pełna komitywka...[ATTACH=CONFIG]244187[/ATTACH] I co by tu Ci jeszcze doradzić jakby się nie dogadali..... hmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jagna no nie wiem... tera poradź coby GD rozbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A dlaczego ty GD chcesz rozbijać, toż aż przyjemnie na ten gang popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Bo psa Sołtysowego zaatakowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.02.2014 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A sołtysowy jakich sygnałów, że go panna interesuje nie dawał. Może zasłużył na tę dintojrę ;P Ty gangu nie rozbijaj, bo jeszcze wojnę domową wywoławcza. Dyscyplinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.02.2014 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Faaajny widok ... Przygotuj się na następny etap. Jak się mała zadomowi i nabierze pewności siebie - zacznie się "zabawa" U mnie wygląda to tak, że nic nie rządzi jak dostaną pier...ca. Wloką posłania po całym salonie. Kluska Kamie podgryza kostki a w tym czasie Bobik podgryza jej gardło. Jak ją powalą - świętują zwycięstwo i dogryzają leżącego Wszystko w zasięgu pyska nadaje się do zabawy "twoje-moje" ... bluzka z krzesła zdarta też była dobra ... teraz nie ma rękawków ... Popatrzeć na to fajnie ... ale lompy to muszę chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 o zdjecie mi przypomnialo, ze musze stojak na miski kupic, Bialy sie strasznie zachlystuje woda i strzela cofki. a picie ze stojaka pomaga moja starsza też tak ma... pije jak smok wawelski a potem woda jej nosem leci, dusi się, parska, chrząka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 dobrze, że masz tyle posłań dla psów gangu nie rozbijaj, potrzebny jest w domu na odludziu Za to z psem sołtysa może być kiepsko, jeśli tamten strach przed wielkim Greyem pokrywa atakiem. Moje panicznie boją się wszelkich ONków i ich podróbek oraz bokserów - to pamięć po atakach tych ras na moje pchły Jak Ci się uda to jestem ciekawa sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No i proszę - teraz trzeba dyscyplinować gang dresiarzy! Pięknie wyglądają, a Sońka - mówiłyśmy, to sunia, na bank sprytniejsza od Grusia... A Grusio zazdrosny o nią w każdym znaczeniu. Czyli - wszystko jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Faaajny widok ... Przygotuj się na następny etap. Jak się mała zadomowi i nabierze pewności siebie - zacznie się "zabawa" U mnie wygląda to tak, że nic nie rządzi jak dostaną pier...ca. Wloką posłania po całym salonie. Kluska Kamie podgryza kostki a w tym czasie Bobik podgryza jej gardło. Jak ją powalą - świętują zwycięstwo i dogryzają leżącego Wszystko w zasięgu pyska nadaje się do zabawy "twoje-moje" ... bluzka z krzesła zdarta też była dobra ... teraz nie ma rękawków ... Popatrzeć na to fajnie ... ale lompy to muszę chować wypisz wymaluj, tak jest u mnie, czy to normalne to podgryzanie gardla? czasem jestem przestraszona ze sobie krzywduja a picie ze stojaka pomaga moja starsza też tak ma... pije jak smok wawelski a potem woda jej nosem leci, dusi się, parska, chrząka pomaga, micha powinna byc na wysokosci by psiak nie musial sie schylac, wskazane tez dla szczeniorow, nasz maly czasem sie dlawil (za dziko jadl) teraz miche ma stawiana na kartoniku i jest dobrze. dla proby picie bialego tez postawilismy wyzej i nie dlawi sie - vetka nam tak doradzila, bo oczywiscie ja juz spanikowana ze bialy ma reflux i cos mu sie w brzuszku zlego dzieje:rolleyes: nadgorliwosc gorsza od faszyzmu dobrze, że masz tyle posłań dla psów Moje panicznie boją się wszelkich ONków i ich podróbek oraz bokserów - to pamięć po atakach tych ras na moje pchły Gosia moje, zwlaszcza starszy, tez sie boja panicznie wszelkich duzych psow, na nie reaguje agresja, niewazne ze ten duzy przyjacielski lub olewa kurdupla. male psy tak czesto maja, moj tez po przejsciach z duzym psem to ma powod do strachu. a maly, coz nabiera nawykow starszego brata. do psow sasiadow szczekaja jednym glosem, maly nawet glosniej skowycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Wybaczcie mi wszystkie posiadaczki małych piesków .... niestety, w większości przypadków winę za atak dużego psa na małego ponosi sam mały. Na 11 lat życia Katmy w tym 8 w mieście nie było ani jednego dużego psa atakującego ją lub próbującego sprowokować w jakikolwiek sposób, za to biegnących w jej stronę ze straszliwie jazgotliwym szczekiem małych ślicznych "maskoteczek" zatrzęsienie!! Nie bierzcie tego absolutnie do siebie co powiem, niestety najczęściej wine za takie zachowanie małych psiaków ponoszą właściciele .... Tyrion jest sam, a jak wpada w nastrój zabawowy ... łatwo tłukące się rzeczy zbieram z prędkością światła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2014 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Dyscyplinuj Taki mam plan Wloką posłania po całym salonie. Wszystko w zasięgu pyska nadaje się do zabawy "twoje-moje" ... bluzka z krzesła zdarta też była dobra ... teraz nie ma rękawków ... Popatrzeć na to fajnie ... ale lompy to muszę chować Nie ma takiej opcji... byłby wpier.ol Za to z psem sołtysa może być kiepsko, jeśli tamten strach przed wielkim Greyem pokrywa atakiem. Jak Ci się uda to jestem ciekawa sposobu Kiedy ja to wiem, że tamten ze strachy szczeka i się "sadzi" ale niepokój mój wzbudza to, że Gruch do niego pierwszy raz wyskoczył a to jest dla mnie niedopuszczalne:mad: Program naprawczy wymyśliłam teraz trzeba go w życie wprowadzić .. Tyrion jest sam, a jak wpada w nastrój zabawowy ... łatwo tłukące się rzeczy zbieram z prędkością światła:lol2: Gruch to w zabawowy nastrój wpada na dworze i wtedy mam siniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts