Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale wydaje mi się, że ta sofa jest dla Greya za mała, łapa sie biedakowi nie mieści :lol2:

Myślisz, że to już pod znęcanie się podlega??? ;)

:lol2: Gapcio greyowy jest cudny. a panna wywalona i zrelaksowana - polepszylo sie dziewczynie w zyciu

Jak możesz Hrabiego postponować nazywając gapciem...:mad::rotfl:

Cudnie! :D

Ale jakie charakterystyczne: dopóki Grusia nie było, Sońka leżała i miała wywalone na wszystko.

Jak Grusio przyszedł i zwinął sie w kłębek - Sońka wiernie powtórzyła jego zachowanie.

Jednak uznaje go za starszego szarżą! :lol2:

Te, Ty nie byj taki Gender :p

Chłopu twojemu ( rodzonemu ) powiem co by telewizor ci reglamenował bo za dużo oglądasz "sejmowych horrorów" . Po nocach ci się ten Gender nie śni ?

Bo jakbyś kciała o tym porozmawiać ... do usług ( zawsze pomogę :p )

Edytowane przez AgaJeżyk

Wczoraj zarazę Gremlinią przyłapałam na podgryzaniu Greyusiowego legowiska... wrrr... sprawdziłam i okazuje się, że swoje też już napoczęła... :mad:

A dziś spożywałam śniadanie i do mych uszu dziwny odgłos doszedł, paczę a Gremlin z pańciowym kapciem maszeruje...:rolleyes:

Dla mnie to dziwne, bo Grucha nic nigdy nie zniszczył :no:

no popatrz tez u nas jest inaczej niz ze starszym, maly gryzie narozniki scian i listwy cokolowe (z predkoscia bobra:mad:) zeby nie bylo dostaje witaminy i mikroelementy. za to nie podgyza, sam sie bawi. duzy nigdy nic nie gryzl poza naszymi pietami ;)

aaa i wczoraj maly nasikal do panskiego buta:wtf: dobrze, ze zostal przylapany na tym, to w pore zareagowalam ale co to oznacza???? nigdzie w domu nie sika tylko wczoraj but go zachecil, czy czul moze od buta zapach innych psow (buty byly na spacerze po wsi) i tak znaczy teren? bo na ogrodzie strasznie znaczy, w przeciwienstwie do okrucha nr 1 szczy centralnie na rosline:mad: na obchodzie ogrodu lape zadziera co chwile, nawet kropelki nie wypusci ale lape podniesie. i zadziera ja tak wysoko jak panienka na rurze, kilka razy rownowagi nie zlapal:lol2:

szczy centralnie na rosline:mad: na obchodzie ogrodu lape zadziera co chwile, nawet kropelki nie wypusci ale lape podniesie. i zadziera ja tak wysoko jak panienka na rurze, kilka razy rownowagi nie zlapal:lol2:

Wytniesz klejnoty to przestanie znaczyć...

Ale, że do pańciowego buta nalał... :rolleyes: pańcio musiał być zachwycony...:rotfl:

bo dogusie to legawce a panienka przyzwyczajona w naturze być w ciągłym ruchu po prostu się nudzi...

Oj zdziwiłabyś się Amelio... rozmawiam często z dogażami i takich nieniszczących dogów to naprawdę niewielki odsetek jest :bye:

Większość czyni szkody dość znaczne zważywszy na gabaryty i możliwość dostania pyskiem do wyższych partii domostwa...

Są takie dziwaki co potrafią otwierać piekarniki, lodówki i robić tam porządek :rolleyes: Jak znajdę zdjęcia dożych przestępstw to wrzucę coś na zobrazowanie rozmiaru zniszczeń :yes: