Drimeth 27.02.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Fajnie razem śpią Ale wydaje mi się, że ta sofa jest dla Greya za mała, łapa sie biedakowi nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Gapcio greyowy jest cudny. a panna wywalona i zrelaksowana - polepszylo sie dziewczynie w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Ale wydaje mi się, że ta sofa jest dla Greya za mała, łapa sie biedakowi nie mieści Myślisz, że to już pod znęcanie się podlega??? Gapcio greyowy jest cudny. a panna wywalona i zrelaksowana - polepszylo sie dziewczynie w zyciu Jak możesz Hrabiego postponować nazywając gapciem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 27.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Myślisz, że to już pod znęcanie się podlega??? Skądże znowu, gdyby mu było nie wygodnie to by tak nie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.02.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jak możesz Hrabiego postponować nazywając gapciem... ja tak z czuloscia a ty na mnie krzyczysz no toz on cudny hrabia.............. gapcio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Cudnie! Ale jakie charakterystyczne: dopóki Grusia nie było, Sońka leżała i miała wywalone na wszystko. Jak Grusio przyszedł i zwinął sie w kłębek - Sońka wiernie powtórzyła jego zachowanie. Jednak uznaje go za starszego szarżą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Słabiutkie zdjęcie ale nas wczoraj rozśmieszyło... Panienka żądna wiedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Uczy się dziewczyna, sawantką zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Luzujemy się... [ATTACH=CONFIG]245236[/ATTACH] Lajt max i ... noł koments ... Jeżyca jest dumna z Łośki. Łoska świata nie zbawiła ... ale sprawiła, że dla jednej istoty Świat zrobił się PIĘKNIEJSZY ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Się fotka wzięła i ... nie pokazała ( franca ) ... i pies jej mordę lizał I niech se Łośka pitoli co kce ... Jeżyca jom kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Te, Ty nie byj taki Gender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 (edytowane) Te, Ty nie byj taki Gender Chłopu twojemu ( rodzonemu ) powiem co by telewizor ci reglamenował bo za dużo oglądasz "sejmowych horrorów" . Po nocach ci się ten Gender nie śni ? Bo jakbyś kciała o tym porozmawiać ... do usług ( zawsze pomogę ) Edytowane 27 Lutego 2014 przez AgaJeżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Sie mi nie śni... mię sie tylko takie przyjemne horrory śnio... morderstwa, krew... w sumie przyjemne I mam nadzieję, że tak pozostanie i Sejm to mnie sie nigdy nie przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Panienka żądna wiedzy albo bardziej pitulasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2014 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wczoraj zarazę Gremlinią przyłapałam na podgryzaniu Greyusiowego legowiska... wrrr... sprawdziłam i okazuje się, że swoje też już napoczęła... A dziś spożywałam śniadanie i do mych uszu dziwny odgłos doszedł, paczę a Gremlin z pańciowym kapciem maszeruje... Dla mnie to dziwne, bo Grucha nic nigdy nie zniszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 no popatrz tez u nas jest inaczej niz ze starszym, maly gryzie narozniki scian i listwy cokolowe (z predkoscia bobra:mad:) zeby nie bylo dostaje witaminy i mikroelementy. za to nie podgyza, sam sie bawi. duzy nigdy nic nie gryzl poza naszymi pietami aaa i wczoraj maly nasikal do panskiego buta:wtf: dobrze, ze zostal przylapany na tym, to w pore zareagowalam ale co to oznacza???? nigdzie w domu nie sika tylko wczoraj but go zachecil, czy czul moze od buta zapach innych psow (buty byly na spacerze po wsi) i tak znaczy teren? bo na ogrodzie strasznie znaczy, w przeciwienstwie do okrucha nr 1 szczy centralnie na rosline:mad: na obchodzie ogrodu lape zadziera co chwile, nawet kropelki nie wypusci ale lape podniesie. i zadziera ja tak wysoko jak panienka na rurze, kilka razy rownowagi nie zlapal:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 paczę a Gremlin z pańciowym kapciem maszeruje... Dla mnie to dziwne, bo Grucha nic nigdy nie zniszczył bo dogusie to legawce a panienka przyzwyczajona w naturze być w ciągłym ruchu po prostu się nudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 szczy centralnie na rosline:mad: na obchodzie ogrodu lape zadziera co chwile, nawet kropelki nie wypusci ale lape podniesie. i zadziera ja tak wysoko jak panienka na rurze, kilka razy rownowagi nie zlapal:lol2: Wytniesz klejnoty to przestanie znaczyć... Ale, że do pańciowego buta nalał... pańcio musiał być zachwycony... bo dogusie to legawce a panienka przyzwyczajona w naturze być w ciągłym ruchu po prostu się nudzi... Oj zdziwiłabyś się Amelio... rozmawiam często z dogażami i takich nieniszczących dogów to naprawdę niewielki odsetek jest Większość czyni szkody dość znaczne zważywszy na gabaryty i możliwość dostania pyskiem do wyższych partii domostwa... Są takie dziwaki co potrafią otwierać piekarniki, lodówki i robić tam porządek Jak znajdę zdjęcia dożych przestępstw to wrzucę coś na zobrazowanie rozmiaru zniszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts