Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...)A co do schodów... to z premedytacją wybieraliśmy projekt bezschodowy:lol:(...)

O! To zupełnie tak jak ja!!!

Projekt celowo wybrałem parterowy, tylko, gdy później w trakcie budowy zobaczyłem ile u góry jest miejsca, to mnie pazerność na dodatkowe metry dopadła:P:lol2:

Jeśli wiesz kto, to może warto iść "pogadać". U mnie przestały ginąć choinki od kiedy wytropiłem i poszedłem na "rozmowę". Też domyślałem się, że pewnie nie udowodnię, a mimo to zawiadomiłem policję. Po kilku tygodniach w umorzeniu sprawy widniał opis: "drzewek w obejściu nie znaleziono", ale odwiedzać mnie przestał;).

Swoją drogą wkurzony wtedy byłem równo: skradł mi świerki srebrne w przededniu Wigilii. Gdy wszedłem do niego na podwórze znalazłem sporo porozrzucanych gałęzi i igliwia - przygotowywał choinki do sprzedaży. Policji tłumaczył, że igły są ze świerków z lasu... tylko, że ja nie znam polskiego lasu w którym rośnie picea pungens (świerk kłujący potocznie zwany srebrnym). Tak na marginesie to już nawet za takie tłumaczenie powinni mu się dobrać do skóry - zwykłych świerków też nie wolno przecież wycinać. No ale "niska społeczna szkodliwość czynu" i niechciejstwo naszych kochanych funkcjonariuszy zaowocowały jedynie wysłaniem do mnie w/w dokumentu;).

Ku mojej szczerej radości bohater tej opowieści niedługo potem i tak poszedł siedzieć - za inną kradzież.

Ale cóż z tego - nie pierwszy to jego raz i... pewnie nie ostatni.

Na szczęście ja od kilku lat mam spokój:)

Osia - może faktycznie warto "porozmawiać" i roztoczyć upojne wizje tego, co nastąpi, jesli takie rzeczy się nie skończą.

Nieważne, że nie dasz rady wsadzić, ale tak jak yetuś - dasz radę pokazać, że nie odpuścisz. :mad:

Jeśli wiesz kto, to może warto iść "pogadać".

2....Ku mojej szczerej radości bohater tej opowieści niedługo potem i tak poszedł siedzieć - za inną kradzież.

3....Ale cóż z tego - nie pierwszy to jego raz i... pewnie nie ostatni.

4....Na szczęście ja od kilku lat mam spokój:)

1 Nie warto...

2 wyszedł 2 tygodnie temu i czekam na jego powrót w objęcia penitencjum...

3 Na bank

4 Za 2 miechy chyba mnie to będzie mało obchodzić... ;)

Osia - może faktycznie warto "porozmawiać" i roztoczyć upojne wizje tego, co nastąpi, jesli takie rzeczy się nie skończą.

Nieważne, że nie dasz rady wsadzić, ale tak jak yetuś - dasz radę pokazać, że nie odpuścisz. :mad:

Depsiu, mam ten luxus... że za niedługo mnie tu już nie będzie... :)

Depsiu, mam ten luxus... że za niedługo mnie tu już nie będzie... :)

Jakie TU mnie nie będzie. Proszę mi tu takich głupot nie gadać. TAM to cię może nie być.

A tak na poważnie, to ja z lokalnymi staram się dobrze żyć. Jeszcze okazji nie miałam by na piwo dać, ale jeśli miało by to pomóc, to i na dwa bym dała ;-)

A twoje to takie wiejskie czy miastowe łobuzy?

Hej!

Współczuję szyby, a właściwie tego, że wyjść raczyła:rolleyes:...

ja niestety chyba dla siebie nie umiała bym nie reagować. Samochodu pewnie nie ma, dom nie jego... ale coś tam bym mu już potłukła, sopkojna głowa:yes::lol:

Ewentualnie facjatę... ale w goownie się babrać...???:jawdrop:

Rodziców nie ma co karać zniszczeniami auta, bo sami pewnie żałują, że go nie wyskrobali w odpowiednim momencie... brutalnie... WIEM ALE TAK MA BYĆ!!! ( do mamuni ryczy po nocach per ty stara kurwo, szmato itd. )

Jeszcze 2 miechy i mnie tu nie będzie... :p:P:P