TAR 28.02.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 byl zbyt zmeczony by sie zloscic na psa, ode mnie skarcenie dostal, bo to ja zlapalam go na zlym uczynku. mam wrazenie ze pies sie nie przejal wiecie co nie daje sobie rady z tym malym grzdylem w kwestii skupienia uwagi, moze dlatego ze to szczenior jeszcze:rolleyes:. ale nr 1 lapal w lot. jak wracam do domu to mlody nie potrafi sie uspokoic z radosci, nie moge go tego oduczyc mimo, ze probowalam juz kilku sposobow, no swiruje. wczoraj az gibnal sie na plecy (przechylil sie mu srodek ciezkosci ) nr 1 po paru dniach zalapal, ze ma nie skakac na pania i sie nie ekscytowac, dopiero jak pani pozwoli. a mlodu yupii, hulaj dusza. ma bardzo maly rozumek:cool: z uwzglednieniem jedynie na zarcie:bash: za to jest mniej absorbujacy od numeru 1, zajmuje sie sam soba, nie jest upierdliwy i namolny, przy pielegnacji i u weta stoi jak posag isie na cm nie ruszy. chociaz odkryl przyjemnosc miziania i leniuchowania na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Hmmm... Ja znam taki sposób, żeby jak tylko pies zaczyna skakać na nas - odwrócić się tyłem do niego i zero uwagi - aż do chwili, kiedy się uspokoi. Po paru razach powinien załapać, że skakanie nie zwraca uwagi pańci, tylko powoduje odwrotne skutki. Nalał do buta, niczym kot???! Zdumiona jestem niepomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 no nalal gnojek pobowalam ten sposob, skonsternowany przysiada na sekunde az do mojego poruszenia i dalej apiać, trufel jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z tym kocim laniem do butów to ja znam inszą bajkę ... Kot mojej przyjaciółki leje w buty tym gościom ... których nie lubi... Twój ślubny Tarcia nie skarcił kurdupla czasem ? ( zasłużywszy sobie na takowe wymierzenie sprawiedliwości ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.02.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Jezysia tyle, ze grzdyl to pies a nie kot , maz byl na gorze i cos w tv ogladal, karcenia nie bylo tylko tluczenie sie z duzym grzdylem, do tego to calkowicie niezlosliwy pies. obstawiam ze albo chcial siku albo buty za bardzo wanialy wsia i zapachami innych psow/kotow. on w domu wcale sie nie zalatwia, piszczy, skrobie, nawet szczeknie jak chce, to pierwszy i jak na razie jedyny raz takiego zachowania. kastracje chcemy zrobic jak bedzie mial nie mniej niz 10 m-cy Edytowane 28 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dobrze, że Gruch w buty nie leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nooo Mialabyś buty pływające w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2014 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Podejrzewam, iż basen byłby na dole chałpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Hmmm... Tym bardziej dziwne z tym laniem. Zaintrygowana jestem na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.03.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Gremlin kradnie... Dziś zrobiłam sobie i małżu śniadanko , postawiłam na ławie i poszłam po herbatę a Sonia do kanapek moich sie chciała dorwać, nie zdążył ich wprawdzie pożreć ale musiałam sobie nowe zrobić a tamte dałam Greyusiowi, coby se dama nie utrwaliła, że kradzież popłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Obawiam się, że nie oduczysz jej kradzieży.Ona tak ma, bo inaczej dotychczas nie zdobyłaby pozywienia, musiała ukraść.I prawdopodobnie ma to bardzo silnie zakodowane, działa instynkt: żarcie? łapać i uciekać! Będzie bardzo trudno z tym, chyba musicie nauczyć się uważać i nie zostawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.03.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Spróbuj nakarmić zanim sama zjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.03.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Obawiam się, że nie oduczysz jej kradzieży. Ona tak ma, bo inaczej dotychczas nie zdobyłaby pozywienia, musiała ukraść. I prawdopodobnie ma to bardzo silnie zakodowane, działa instynkt: żarcie? łapać i uciekać! Będzie bardzo trudno z tym, chyba musicie nauczyć się uważać i nie zostawiać... Dokładnie... muszę się po prostu z tym pogodzić Spróbuj nakarmić zanim sama zjesz. Nic to nie da... ona JADŁA wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2014 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No, to DPSia ma rację. Konsekwentnie chować jedzenie. To może dać efekt, przekona się, że nie musi sama "starać się" o jedzenie. Może ten syndrom głodu z czasem da się nieco opanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Takie kradziejskie zapędy psie maja i swoją dobrą stronę.... uczą nas porządku... i oczu dookoła głowy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Spacerowo... Panienka Gdzie jest piłeczka? Stadko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 pięknie razem wyglądają... szczególnie Grjeuduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Panienka to stworzenie, któremu bardzo dobrze z oczu patrzy.A hrabia...no cóż, na ostatniej fotcewygląda tak dostojnie, że hrabiowski tytuł nie może być poddany pod wątpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Pisałam już - jak się spojrzy na niego, to nie ma wątpliwości, że tytuł hrabiowski słusznie nosi. A ona - sprytna burasia, wesoła i przywiązana. No gremlin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zarąbisty widok!!! Ze złodziejstwem może być tak: albo przestanie kraść albo nie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts