Moose 02.03.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 pięknie razem wyglądają... szczególnie Grjeuduś Panienka to stworzenie, któremu bardzo dobrze z oczu patrzy. A hrabia...no cóż, na ostatniej fotce wygląda tak dostojnie, że hrabiowski tytuł nie może być poddany pod wątpliwość. Hrabia się facet zrobił i zaczyna terytorium pilnować ( albo suki ) Ze złodziejstwem może być tak: albo przestanie kraść albo nie!! Niezmierzona mądrość przez Obywatelkę przemówiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 No to teraz zdjęcia z pewnego wątku o znudzonych psich olbrzymach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 bardzo śmieszne, moje potrafiły troszkę podobnie, teraz mi do śmiechu ale miny mają zaczepne - no fanie mi się udało, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 moje tez potrafia kipisz zrobic, na razie walczymy z falami zazdrosci:rolleyes: i jedziemy z malym na kontrole jajec, bo cos mi sie nie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dla mnie to one mają minki w stylu "Ale o co chodzi, przecież nikomu nie przeszkadzam, grzecznie się bawię..... SAM " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tiaaa... bo pieski to grzeczne som Też walczę z zazdrością... z marnym skutkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 za te storczyki bym chyba wypchała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ale jak to... przecież się ładnie psinki bawiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Tiaaa... bo pieski to grzeczne som Też walczę z zazdrością... z marnym skutkiem... to jak juz znajdziesz sposob na zazdrosc to podziel sie, u mnie to zaczyna przypominac niewole:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 jak za bardzo jedna z drugą zazdrosna o mizianie - odchodzę i miziania nie ma gdy czasem jedna na drugą ryczy - ja ryczę też... na obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Niestety, nie mam dla Was, dziewczynki, dobrych wieści. Pieski tak mają zakodowane, są zazdrosne o względy jak kobiety w haremie. I nie tylko o psa, także o kota czy inne zwierzę. Natychmiast podbiegną i będą się wpychały z łebem, żeby to JE drapać, a nie konkurencję. Bardzo trudno jest to zwalczyć, to u nich rodzaj instynktu. A zdjęcia niszczycielskie - szokowe!!! Ja jak Wusia, wypchałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ryczę i odsyłam na miejsce... Depsia, czym wypchałabyś...??? Bo mnie się nasuwa zawartość rozrzucona po chałupie Kupiłam adresówki i zawiesiłam suce... drapie się strasznie i dzwoni, bo niezwyczajna do takowych gadżetów... Gruby zwyczajny ale dla niego nie było łańcuszka i muszę jutro dokupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 kurde ja nie rycze tylko jednakowoz obu miziam, bo to zazdrosc o mizianie jest i miejsce przy pani. duzy normalnie tak sie z pupskiem rozpycha, ze mlody czasem rezygnuje ale jest sprytny wiec obu po rowno sie dostaje. jak tylko zajmuje sie maluchem to minuta osiem i duzy jest w poblizu i jak kot pod reke sie pcha albo przynosi swoja ukochana pileczke. i odwrotnie tak samo jak miziam duzego to zaraz maly sie napatoczy. a maz ma taki spokoj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 U mnie podobnie z kotami. A mój J. ma spokój, bo oba pogania, więc przyzwyczaiły się, że u niego miziania i masaży brzuszków na dobranoc nie ma. Toteż ja muszę kombinować jak nogi ułożyć, żeby mi jakoś było i żeby kociej awantury z łapoczynami i wrzaskami nie wywołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Ryczę i odsyłam na miejsce... Depsia, czym wypchałabyś...??? Bo mnie się nasuwa zawartość rozrzucona po chałupie Kupiłam adresówki i zawiesiłam suce... drapie się strasznie i dzwoni, bo niezwyczajna do takowych gadżetów... Gruby zwyczajny ale dla niego nie było łańcuszka i muszę jutro dokupić... Zdecydowanie nasuwa mnie się taka sama myśl! Do adresówki oczywiście sucz się przyzwyczai, oczywiście potrzebuje trochę czasu. A z zadrością - dopóki podsuwanie się skutkuje w sposób pożądany, czyli pańcia zaczyna miziać, zazdrość będzie obecna. Bo działa. Dlatego ja w takiej sytuacji absolutnie ignoruję Karusia, który próbuje wsunąć się pod dłoń miziającą Miśka. Już się nauczył i szybko rezygnuje. Choć za każdym razem sprawdza: teraz też nie pomoże wsuwanie łebka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 U nas w domu spokój. Karol nie ma konkurencji. Młoda głaskania nie lubi, bo jej się fryzura psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 a moj maly grzdylarz zafascynowal sie dzis madonna, w tv lecialo like a prayer, nie mogl oderwac wzroku od pudla na ktore zwykle nie zwraca uwagi:lol2: muzykalny niusiek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Greyuś to Grucha a Sonia też grucha... Ziewając albo przeciągając się wydaje odgłos gruchania...jak gołąb QW życiu nie słyszałam, żeby pies a właściwie suka gruchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A to ciekawe, bo przy Tyrionie koty głaskać i miziac moge do upojenia, wcale go nie rusza. Ciekawe, jak będzie reagował na suńkę w przyszłości? Zdjęcia boskie! Nie ma jeszcze "czytania" .. Katunia w tym przodowała, miała na koncie "Pana Tadeusza", 3 tomy Tatarkiewicza, słowni staropolszczyzny i wielki atlas ras psów .... do połowy, zatrzymała się na owczarku niemieckim:) Tyrionek własnie przeczytał swoja pierwszą pozycję ... "Słownik ortograficzny języka polskiego" tom I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts