Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

pięknie razem wyglądają... szczególnie Grjeuduś :D

:hug:

Panienka to stworzenie, któremu bardzo dobrze z oczu patrzy.

A hrabia...no cóż, na ostatniej fotce

wygląda tak dostojnie, że hrabiowski tytuł nie może być poddany pod wątpliwość.

Hrabia się facet zrobił i zaczyna terytorium pilnować ( albo suki ) :rolleyes:

Ze złodziejstwem może być tak: albo przestanie kraść albo nie!!:)

Niezmierzona mądrość przez Obywatelkę przemówiła...:rotfl:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety, nie mam dla Was, dziewczynki, dobrych wieści.

Pieski tak mają zakodowane, są zazdrosne o względy jak kobiety w haremie. :yes:

I nie tylko o psa, także o kota czy inne zwierzę.

Natychmiast podbiegną i będą się wpychały z łebem, żeby to JE drapać, a nie konkurencję.

Bardzo trudno jest to zwalczyć, to u nich rodzaj instynktu.

A zdjęcia niszczycielskie - szokowe!!!

Ja jak Wusia, wypchałabym. :lol2:

Ryczę i odsyłam na miejsce...:bash:

Depsia, czym wypchałabyś...???

Bo mnie się nasuwa zawartość rozrzucona po chałupie :rolleyes:;)

Kupiłam adresówki i zawiesiłam suce... drapie się strasznie i dzwoni, bo niezwyczajna do takowych gadżetów...:bash:

Gruby zwyczajny ale dla niego nie było łańcuszka i muszę jutro dokupić...:rolleyes:

kurde ja nie rycze tylko jednakowoz obu miziam, bo to zazdrosc o mizianie jest i miejsce przy pani. duzy normalnie tak sie z pupskiem rozpycha, ze mlody czasem rezygnuje ale jest sprytny wiec obu po rowno sie dostaje. jak tylko zajmuje sie maluchem to minuta osiem i duzy jest w poblizu i jak kot pod reke sie pcha albo przynosi swoja ukochana pileczke. i odwrotnie tak samo jak miziam duzego to zaraz maly sie napatoczy. a maz ma taki spokoj:rolleyes:

U mnie podobnie z kotami. A mój J. ma spokój, bo oba pogania, więc przyzwyczaiły się, że u niego miziania i masaży brzuszków na dobranoc nie ma. Toteż ja muszę kombinować jak nogi ułożyć, żeby mi jakoś było i żeby kociej awantury z łapoczynami i wrzaskami nie wywołać :rolleyes:

Ryczę i odsyłam na miejsce...:bash:

Depsia, czym wypchałabyś...???

Bo mnie się nasuwa zawartość rozrzucona po chałupie :rolleyes:;)

Kupiłam adresówki i zawiesiłam suce... drapie się strasznie i dzwoni, bo niezwyczajna do takowych gadżetów...:bash:

Gruby zwyczajny ale dla niego nie było łańcuszka i muszę jutro dokupić...:rolleyes:

Zdecydowanie nasuwa mnie się taka sama myśl! :yes:

Do adresówki oczywiście sucz się przyzwyczai, oczywiście potrzebuje trochę czasu. ;)

A z zadrością - dopóki podsuwanie się skutkuje w sposób pożądany, czyli pańcia zaczyna miziać, zazdrość będzie obecna.

Bo działa. :yes:

Dlatego ja w takiej sytuacji absolutnie ignoruję Karusia, który próbuje wsunąć się pod dłoń miziającą Miśka.

Już się nauczył i szybko rezygnuje.

Choć za każdym razem sprawdza: teraz też nie pomoże wsuwanie łebka...? :lol2:

A to ciekawe, bo przy Tyrionie koty głaskać i miziac moge do upojenia, wcale go nie rusza. Ciekawe, jak będzie reagował na suńkę w przyszłości?

Zdjęcia boskie! Nie ma jeszcze "czytania" .. Katunia w tym przodowała, miała na koncie "Pana Tadeusza", 3 tomy Tatarkiewicza, słowni staropolszczyzny i wielki atlas ras psów .... do połowy, zatrzymała się na owczarku niemieckim:) Tyrionek własnie przeczytał swoja pierwszą pozycję ... "Słownik ortograficzny języka polskiego" tom I :)