Moose 09.03.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Aaaa, no to to widziałam. A czemuż to Hrabia sam Gremlina nie pogoni, tylko na pańcię sie ogląda? A ciekawe - jaki apetyt ma Sonia? Taki przeciętny czy ciągle pomna dawnych doświadczeń najada się na zapas? I naprawdę żre mnie ciekawość jej motywacji inwazyjnej: to z miłości do Hrabiego czy z chęci zawładnięcia posłaniem... Gruszek z zasady jest pokojowo nastawiony do wszystkiego co żyje, nie warczy nie rzuca się... taki miły stwór ... A Sonia to chyba ze strachu przed wielkim, strasznym odkurzaczem tam czmychnęła czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ... ...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ... Bardzo dziękuję za życzenia Dzięń Kobiet sobie zrobiłyśmy z koleżankami przedłużony... ale tak dawno z domu nie wychodziłam, że widocznie tak miało być Wróciłam o 8, pospałam do 12, przyjęłam wizytę rodziców, którym zaserwowałam ruskie, pospacerowalim z psiurkami, drzemka do 18 i już czuję się jak człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2014 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Moose uważaj by Hrabia nie skończył tak Greyuś, pewnie nie przejął by się specjalnie i zawłaszczyłby moją kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 to Tobie zostanie posłanko Soni:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 W KLATCE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Klatka tyż dla ludzi... Moje mebelki w pełnej krasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2014 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A poduchy jakieś pod tyłeczki będą. Mebelki świetne, tylko „zmiękczaczy” potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2014 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Nie będzie... toż to profanacja by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Osiu - samo piękno. I dom drewniany, i meble, i to, co z tarasu widać. Wiesz pewnie o tym, że miałaś wielkie szczęście, mogąc zrealizować TAKIE marzenia o zamieszkaniu. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Świetnie wyglądają te meble, szczególnie u Ciebie!!! Zapytam jeszcze: to ktoś robił na zamówienie czy zakup od razu ze sklepu? Uściskaj swoje czterołape!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Pięęękne meble, aż się chce sezon grilowy zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Mebelki robił lokalny stolarz a właściwie to dwóch braci... pokazali nam blat i swoje wyroby na stronie, nam się spodobało i po 3 tygodniach przywieźli Zrobione ładnie i solidnie, jestem zadowolona Zwierzęta wydrapię ze szczególnym wskazaniem Greyusia który dziś kończy 3 lata Moje maleństwo kochane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.03.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jak to, dożysko ma pod d... miękko, a ludziom nie dasz nawet cieniutkiej podusi? Drapanko dla piesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 on sie ledwo miesci na tym fotelu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Duduś malutki, kochanie pańciowe, śliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Musisz mu chyba imieninowo jakiś większy fotel trzasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A może nie..? Może tak mu właśnie dobrze - przytulnie ...... :rolleyes: Mizianka dla Szarego Księcia i buziaki od koleżanki Bazylki z nadzieją na spotkanie ... :bye: A meble wyglądają Na Swoim Miejscu. Teraz jest tak, jak być powinno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.03.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jak to, dożysko ma pod d... miękko, a ludziom nie dasz nawet cieniutkiej podusi? Drapanko dla piesa Dziękujemy Bo piesy ważniejsze som... on sie ledwo miesci na tym fotelu:lol2: Skoro tam wlazł to widocznie mu wygodnie Duduś malutki, kochanie pańciowe, śliczności. Też tak myślę, że malutki Musisz mu chyba imieninowo jakiś większy fotel trzasnąć Szkoda kasy... on i tak woli kanapy... Mizianka dla Szarego Księcia i buziaki od koleżanki Bazylki z nadzieją na spotkanie ... :bye: A meble wyglądają Na Swoim Miejscu. Teraz jest tak, jak być powinno! Może się uda do Was wybrać, bo to spotkanie piesów powinno być niezłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.03.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Z opóźnieniem ale szczere miziaki w wielki nochal z okazji uodzin! Fajnie wygląda w tym fotelu! Katunia uwielbiała tak się zwijać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.03.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Gruszka się marnie mieści na fotelu... zdecydowanie lepsiejsza jest kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts