Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Acha - wet nam zawsze poleca - dawać psu do gryzienia (musiałabyś obu) kość wygotowaną, najlepiej wołową, taką z główkami. Zabawa/zajęcia na dłuuugo! Może być wieksza od psa (myslę o Sońce) - nie szkodzi, tym lepiej :D Jak obgryzie główki na tyle, że zostanie sam środek - wyrzucić i dać kolejną.

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czytając prasę, oglądając wiadomości w tv odnoszę wrażenie, że niektórym osobnikom należy się objajcowanie

i nie mam tu na myśli świata zwierząt. Może agresji byłoby dużo mniej...na świecie.

Zdjęcie Gruchy u weta obłędne :yes:

Acha - wet nam zawsze poleca - dawać psu do gryzienia (musiałabyś obu) kość wygotowaną, najlepiej wołową, taką z główkami. Zabawa/zajęcia na dłuuugo! Może być wieksza od psa (myslę o Sońce) - nie szkodzi, tym lepiej :D Jak obgryzie główki na tyle, że zostanie sam środek - wyrzucić i dać kolejną.

my dajemy prasowane, oba zajete jak sie patrzy, my mamy spokoj. a i one sa spokojniejsze i szczesliwsze, ponoc te czynnosci memlania/gryzienia/lizania tak im robia dobrze. moze jak u czlowieka endorfinki

Grucha ma wrażliwy żołądek więc u niego wszelkie kości odpadają... sra po nich dalej niż widzi...

Suce może bym i dała ale jemu byłoby przykro więc nie chcę... jak jej coś dajemy to tak, żeby Greyuś nie widział...

Gagatka, Sonia nie bawi się z Greyem wcale... ona chyba nie zna zabawy... :(

Nie biega, nie zaczepia go a jak on próbuje to ona zwiewa do siebie i koniec... no dziwna jest :rolleyes:

Nie bawią jej też piłeczki i gryzaki, chyba, że są zjadliwe ;) to wtedy tak... np. kurze suszone łapki albo dentasticki

Do dejajcacji niezwierzęcej to ja mam chyba z legion ulubieńców... ;)

Osia jak nie chcesz by gryzla poslanie to musisz jej cos dac zastepczego nie patrzac na przykrosc, te trzeba by sposobem zalatwic. u nas duzy nie moze dentalstikow wiec dostaje to co moze a witulek dostaje cos innego. umeczymy sie zawsze z pilnowaniem obu, bo wiadomo, ze to co dostal ten drugi jest na pewno lepsze, smaczniejsze i ciekawsze:rolleyes: ale mamy wypracowany system

No co, naprawdę dobrze się ułożyła:)

Osiczko, skoro Greyek ma wrażliwy żołądek to może nabądź drogą kupna dla obu psiaków zabawki Kong. Niedawno kupiłam Tyrionowi - to działa! Musi się nieźle nakombinowac, żeby dostać się do smaczków a włożyć tam można wszystko co lubi, byle w kawałkach. Podejrzewam, że i Gremlince by się spodobała. Moja gnida dostaje od czasu do czasu takie kości z główkami ale wieprzowe, o wołowych to mogę pomarzyć w tym moim zaścianku!