Gagata 14.03.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Acha - wet nam zawsze poleca - dawać psu do gryzienia (musiałabyś obu) kość wygotowaną, najlepiej wołową, taką z główkami. Zabawa/zajęcia na dłuuugo! Może być wieksza od psa (myslę o Sońce) - nie szkodzi, tym lepiej Jak obgryzie główki na tyle, że zostanie sam środek - wyrzucić i dać kolejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Czytając prasę, oglądając wiadomości w tv odnoszę wrażenie, że niektórym osobnikom należy się objajcowanie i nie mam tu na myśli świata zwierząt. Może agresji byłoby dużo mniej...na świecie. Zdjęcie Gruchy u weta obłędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Pozycja to jest ustalona... Oś, chop, Gruch, Gremlin i tu żadnej wątpliwości niet NIENAWIDZĘ WIATRU!!! Uwielbiam taką hierarchię I wiatru ................. też nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Też bym miała paru (???) kandydatów do odjajcowania...:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Acha - wet nam zawsze poleca - dawać psu do gryzienia (musiałabyś obu) kość wygotowaną, najlepiej wołową, taką z główkami. Zabawa/zajęcia na dłuuugo! Może być wieksza od psa (myslę o Sońce) - nie szkodzi, tym lepiej Jak obgryzie główki na tyle, że zostanie sam środek - wyrzucić i dać kolejną. my dajemy prasowane, oba zajete jak sie patrzy, my mamy spokoj. a i one sa spokojniejsze i szczesliwsze, ponoc te czynnosci memlania/gryzienia/lizania tak im robia dobrze. moze jak u czlowieka endorfinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Grucha ma wrażliwy żołądek więc u niego wszelkie kości odpadają... sra po nich dalej niż widzi... Suce może bym i dała ale jemu byłoby przykro więc nie chcę... jak jej coś dajemy to tak, żeby Greyuś nie widział... Gagatka, Sonia nie bawi się z Greyem wcale... ona chyba nie zna zabawy... Nie biega, nie zaczepia go a jak on próbuje to ona zwiewa do siebie i koniec... no dziwna jest Nie bawią jej też piłeczki i gryzaki, chyba, że są zjadliwe to wtedy tak... np. kurze suszone łapki albo dentasticki Do dejajcacji niezwierzęcej to ja mam chyba z legion ulubieńców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Osia jak nie chcesz by gryzla poslanie to musisz jej cos dac zastepczego nie patrzac na przykrosc, te trzeba by sposobem zalatwic. u nas duzy nie moze dentalstikow wiec dostaje to co moze a witulek dostaje cos innego. umeczymy sie zawsze z pilnowaniem obu, bo wiadomo, ze to co dostal ten drugi jest na pewno lepsze, smaczniejsze i ciekawsze:rolleyes: ale mamy wypracowany system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Na żarcie posłania w nocy wymyśliłam sposób bardzo prosty... Zabrałam posłanie i zostawiłam sam koc... dzięki temu wyspałam się dziś do 9 bez przerw na wcurwa Byłam teraz na zakupach i u rodziców od 13 do 16 i nie gryzła... Gruby był ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Może po prostu kolor posłania jej nie odpowiadał! Odjajczyć paru... OMG, takie piękne marzenie! Niektórym to bym nie jajka obcięła, tylko... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Odjajczyć paru... OMG, takie piękne marzenie! Niektórym to bym nie jajka obcięła, tylko... no... na stos, na stos, na stos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.03.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Łosia - suńka dotąd nie miała sytuacji na tyle komfortowych, żeby się mogła po prostu "nauczyć" bawić ale teraz to się zmienia - tylko patrzeć jak oba będą razem fikać :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sucza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Wciąż wygląda jak wypłoszony Gremlin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ale tez na taka do ulozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wciąż wygląda jak wypłoszony Gremlin! Teraz to jak wypłoszony TŁUŚCIUTKI Gremlin ale tez na taka do ulozenia Tiiiaaa... ułożona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 dobrze ułożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Pewnie, że dobrze ułozona, a do tego te prześmieszne uszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Uszy typowo Gremlinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No co, naprawdę dobrze się ułożyła:) Osiczko, skoro Greyek ma wrażliwy żołądek to może nabądź drogą kupna dla obu psiaków zabawki Kong. Niedawno kupiłam Tyrionowi - to działa! Musi się nieźle nakombinowac, żeby dostać się do smaczków a włożyć tam można wszystko co lubi, byle w kawałkach. Podejrzewam, że i Gremlince by się spodobała. Moja gnida dostaje od czasu do czasu takie kości z główkami ale wieprzowe, o wołowych to mogę pomarzyć w tym moim zaścianku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mamy konga... od 2 lat... Gruś ma go w głębokim poważaniu, ani razu się nim nie zainteresował choćby na 2 minuty Może Gremlinicy jutro na próbę nawtykam chrupek... dla niej WSZYSTKO jest przysmakiem Piździ nadal i to jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts