Moose 28.09.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Osia - w akcie dzikiej zemsty rozlej mu pod oknami walerianę. Wszystkie koty z okolicy zafundują mu przez parę nocy kocią muzykę - gwarantowane!!! Kochana... no to bym se narobiła.... przeca w jednym bloku z nim mieszkam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jakie TU mnie nie będzie. Proszę mi tu takich głupot nie gadać. TAM to cię może nie być. A twoje to takie wiejskie czy miastowe łobuzy? Hhehehe Będę TU Miastowe... gady a właściwie GAD w ilości sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no to "dziadok" do mamuni wyjątkową miłością pała, olej go jak to mówi młodzież, Osiu a powiedź no mi przecie ile kilometrów do roboty z domeczku będzież miała bo sondaż chce przeprowadzić u ludzi budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ano Kochanieńka prowadziłam, pisałam, pracowicie wklejałam foty... i co... jakiś obuz wzion i zeżarł... raz... drugi... znudziło mi się i wynosłam się tam gdzie nie znika... wieści w Kontynuacji... a zdjęcia wstawiasz tam czy tutaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.09.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no to "dziadok" do mamuni wyjątkową miłością pała, olej go jak to mówi młodzież, Osiu a powiedź no mi przecie ile kilometrów do roboty z domeczku będzież miała bo sondaż chce przeprowadzić u ludzi budujących Do roboty będę mieć jakiś 10 km, bez korków dodam dla ułatwienia... Teraz mam 5... więc krótko mówiąc muszę wstać 5 min wcześniej... a zdjęcia wstawiasz tam czy tutaj??? W kontynuacji są aktualności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.09.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 no takie odległości to ja rozumiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Z waleriana niegłupi pomysł, zrób to w piątek i ... jedź do domku na weekend A tak poważnie, to nogi z dupy powyrywać gnojowi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Pomyśl, że Ty tylko czasami masz z nim styczność, nieprzyjemną , niestety. Żal mi jego matki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Z waleriana niegłupi pomysł, zrób to w piątek i ... jedź do domku na weekend A tak poważnie, to nogi z dupy powyrywać gnojowi!!!! To ostatnie to zrobiła bym z przyjemnością... jeśli nie dziką rozkoszą.. To pierwsze chyba nie zadziała... skur...l z piątku na sobotę razem z kuplami i nie tylko urzędował pod blokiem... darli się tłukli... MASAKRA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 u mnie pod kamienicą też mam takie towarzystwo, no po prostu kawiarnia lasy lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Do roboty będę mieć jakiś 10 km, bez korków dodam dla ułatwienia... Teraz mam 5... więc krótko mówiąc muszę wstać 5 min wcześniej... W kontynuacji są aktualności... a może specjalnie dla nas.........i tutaj wkleisz jakies foteczki?? przecież lubisz nas prawda?? :) plissssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Hhehehe Będę TU Miastowe... gady a właściwie GAD w ilości sztuk 1 I od razu lepiej A gady to chyba na zimę w stan hibernacji zapadają. Pozostało już niewiele aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) a może specjalnie dla nas.........i tutaj wkleisz jakies foteczki?? przecież lubisz nas prawda?? :) plissssssssssssssssss Nie znam przyczyn dlaczego nie mogę tego zrobić... od 15 minut usiłuję wrzucić 3 zdjęcia... wrrrrrrrrrrr Spróbuję jutro... O kurcze... jedno się załadowało Ponawiam wysiłki... Edytowane 3 Października 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 (edytowane) tamto to był tarasik... Strasznie mi przykro ale nie wiem dlaczego... nie dodaje mi pozostałych zdjęć... Edytowane 3 Października 2011 przez Moose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.10.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 a zdjęcia wstawiasz tam czy tutaj??? W kontynuacji są aktualności... ja tylko do jednego bagna zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 piękny ten tarasik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 tarasik suuuuuuuuuper !!!!!!!!!!podoba mi sie:)dawaj więcej fot !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 tarasik suuuuuuuuuper !!!!!!!!!! podoba mi sie:) dawaj więcej fot !! Niestety... nie wiem dlaczego udało mi się wczoraj wstawić 1 fotę a dziś żadnej nie przyjmuje... Foty nowe w Kontynuacji ( w dzienniki wchodzi się bez logowania ) Bardzo Was przepraszam wszystkich ale właśnie z tych powodów mój dziennik zmienił miejsce zawieszenia w cyberprzestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kochana super pomysł na stylową kuchnie, odjazdowy po prostu i podłogi tez mi się bardzo podobają. I KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.10.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witaj Ewa, jak sobie zobaczyłam jakie u Ciebie tempo prac i co już macie, to zaniemówiłam:), nam daleko do Was:), serio, ale i tak fajnie się pomieszkuje, wczoraj było pierwsze grzanie kominkiem:) - bardzo przyjemne uczucie, ale gorąco było że hoho. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts