Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Maluuuuuuutki klusio :hug:

Rozbawia to zdjęcie do łez :D

Dzięki Osia, mam już dobry humor na cały dzień, nie dam się tej paskudnej pogodzie :)

Na dobry humor jak znalazł!!!! Fanstatyczne!!!!

Jak tak wczoraj na mnie przycupnął to wyliśmy z małżem z 10 minut i dlatego takie słabe zdjęcia, bo się Ewaryst ;) nie mógł skupić :lol2:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlazł Ci na kolana jak kot :D

Mój Tim miał metodę budzenia mnie na poranny spacerek o świcie. Przerzucał cielsko przez łóżko i klap na mnie całym ciężarem. Natychmiast siedziałam.

Wykombinował to sobie, jak sposób na mokry zimny nos wsadzony pod kołdrę przestał skutkować, bo zaczęłam się zawijać w kołdrę jak w naleśnik.

Jak tak wczoraj na mnie przycupnął to wyliśmy z małżem z 10 minut i dlatego takie słabe zdjęcia, bo się Ewaryst ;) nie mógł skupić :lol2:

A jak tak wyliście to Hrabia czasem nie zamknął się w sobie, biduś mój kochany...?

Braza, moja córa ma niejakiego Tadka, tzw przyblęda, ale piękny. Wygląda jak najrasowszy owczarek. Zobacz sobie u niej na blogu fotki. Puchaty, ucha stoją na baczność, wielki i jeszcze rośnie. Tyle, że ruszyć się nie można, bo zaraz się psa ma na sobie, koło siebie, pod sobą. Pełno go wszędzie i rozumu za grosz. Może to jakaś przypadłość psia :wiggle:

Musze nadnim popracować, w końcu to mój pies, a taki różny ode mnie :lol2:

My się Gruchą do siebie upodabniamy... chociaż on ma lepszą figurę... :(

Tyle, że ruszyć się nie można, bo zaraz się psa ma na sobie, koło siebie, pod sobą. Pełno go wszędzie i rozumu za grosz. Może to jakaś przypadłość psia :wiggle:

Niech go od siebie goni, bo to później nie jest już śmieszne tylko bardzo bardzo uciążliwe...:yes:

Grucha łaził za mną krok w krok a jak go wzięłam to miał już 8 miesięcy... potem darł paszczę jak tylko z oczu mu schodziłam i w końcu ćwiczeniami i cierpliwością można go samego w domu zostawiać ale umęczyłam się bardzo tą jego nadopiekuńczością :mad:

No właśnie, Tyrion też za mna łaził wszędzie i było to totalnie upierdliwe a co gorsza niebezpieczne również dla niego. Kładł się obok bez względu na to, gdzie to było, fobię już normalnie miałam robiąc cokolwiek w kuchni i przed każdym krokiem sprawdzałam, gdzie on leży. Szłam na górę on za mną, nie pozwalałam. Od pewnego czasu chyba wygrałam, juz coraz rzadziej muszę go od siebie odganiać, kładzie się w miejscach raczej bezpiecznych ale takich, z których ma na mnie widok. Gdy siadam na sofie wtedy jest raj, bo bez problemów może byc przy mnie.

Pesteczko, no pewnie że polazłam i nawet się wpisałam!! Bo ja tez kocham Chmielewską i ONki!!!!

Edytowane przez braza

U nich są 3 psy i 2 koty. Państwa cały dzień w domu nie ma i towarzystwo lata sobie po ogrodzie. Do wiatrołapu sa psie drzwiczki, ale juz dalej nie mają łachmyty wstępu, bo by zdemolowały. Za to jak państwo wracają, to wyobraźcie sobie co się dzieje.

Przewagą Agathy nad naszą Joanną jest aspekt, że tak powiem "estetyczny" - rzecz dzieje się w Anglii, często w starych angielskich posiadłościach, w ANGIELSKICH ogrodach... te pokoje, meble, salony, zasłony, ciemne drewno...albo urocze angielskie domki na angielskiej prowincji, w małych miasteczkach....klimaaaaty!

U Chmielewskiej akurat aspekt estetyczny nie istnieje, bo rzecz się dzieje za komuny.

Stąd poczucie humoru NIEZBĘDNE, co by nie zwariować (szczególnie kiedy się było architektem...).:D