Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Angielka po prostu kij połknęła :wiggle: Śmiać można się z Anglików jeszcze bardziej niż z nas i są tacy satyrycy tamtejsi, którzy to potrafią. Ale gdzie by jej do głowy przyszło nadać komuś przydomek „Biała Glista”, albo zmyślnie okaleczając język wycisnąć łzy z czytających. Taki charakter ot co.

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No zdecydowanie Agatha i Joanna to dwa różne światy i łączy je tylko płeć i kryminał :yes::yes:

Bardzo lubię je obie i obie za co innego a chyba fakt, że obie piszą kryminałki ma najmnijesze znaczenie..

Ale Christie nie jest "sztywna", takie określenie byłoby niesprawiedliwe. Po prostu to co pisze nie ma (na ogół, tylko miewa) odcienia humorystycznego.

A u Chmielewskiej to podstawa :D. I ten humor, jak juz kiedyś dyskutowałysmy, nie do wszystkich trafia. Do mnie BARDZO :lol2::lol2:

Lubię kryminałki :yes:

Agata jest klimatyczna a Aśka humorystyczna i obie mi odpowiadają :yes:

Wszystko mnie wcurwia :mad:

Ja dla odmiany jakaś mało silna jestem.

Wczoraj nie dałam rady fitnes dokończyć bo mi móżg za układem nie nadążał.

Dzisiaj dla odmiany czuję jakbym dwie tony ważyła, nogi się pode mną uginają, buty cisną, powieki jakieś też ciężkie, że już o mózgu nie wspomnę :o

Agata też humorek ma, tylko iście angielski, Joaśka bardziej ... rzekłabym ... rubaszny :rolleyes:

Lubię angielski humor szczególnie ten klasyczny choćby w wykonaniu Monty Pythona. Nie znam za wielu Anglików, nie wiem czy potrafią mieć dystans do siebie i śmiać się ze swoich przywar, bo my to chyba nie bardzo umiemy .... większość tych, których znam straszliwie się obraża za beleco!!

Weź Hrabiego na kolanka, przytul - pomoże! ;)

On nonstopnie na mnie siedzi/ zalega/albochociażspoglądatęsknie... :cool:

nogi się pode mną uginają, buty cisną, powieki jakieś też ciężkie, że już o mózgu nie wspomnę :o

Przesilenie/zmiana pogody/PMS :p

Lubię angielski humor szczególnie ten klasyczny choćby w wykonaniu Monty Pythona. !

Uwielbiam... Żywot Briana w tłumaczeniu Beksińskiego... smakowy... :yes:

Oni mają aż za mało dystansu, osobiście słyszałam żarty ze swojej matki (dość szokujące dla nas).

Nie znają umiaru, oj nie... :no:

łoj tam... może to o teściową chodziło:rolleyes:;):lol::lol::lol:

Ja tam zez teściową problemu nie mam... obecną znaczy :yes: poprzednia beła jak z kawałów :lol2:

Zmęczonam jak diabli... przebrzydłe zakupy odbębniłam, weta też zaliczyliśmy, zmusiłam się do wizyty u fryzjera i mam DOŚĆ!!!

A do tego genetyka mnie dopadła...:sick: Nera mnie szarpie, usg zrobiłam i piasek mam... karważ nie mogłam mieć wcześniej? jak sie budowałam był potrzebny... tera to on mnie po co :mad:

A my wczoraj z małżem zakupiliśmy 20 brabantów. Tylko tyle się zmieściło do bagażnika :(.

Ale na pocieszenie, tylko tyle, bo dość duże były i wybieraliśmy z dużą bryłą korzeni i ziemi no i te najbardziej rozrośnięte zielonym u góry :lol2:

Dziś jadziem zasadzić. Dobrze, że małż skopał wzdłuż siatki to teraz tylko dołek i krzaczek, dołek i krzaczek.

Wieczorem po nową porcję i w sobotę a piać od nowa.

Tylko się zastanawiam czy by nie strzelić sobie szmaragdów, są po 16 zeta i takie spore 1,5 to spoko mają. :rolleyes: