pestka56 18.03.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Angielka po prostu kij połknęła Śmiać można się z Anglików jeszcze bardziej niż z nas i są tacy satyrycy tamtejsi, którzy to potrafią. Ale gdzie by jej do głowy przyszło nadać komuś przydomek „Biała Glista”, albo zmyślnie okaleczając język wycisnąć łzy z czytających. Taki charakter ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 No zdecydowanie Agatha i Joanna to dwa różne światy i łączy je tylko płeć i kryminał :yes: Bardzo lubię je obie i obie za co innego a chyba fakt, że obie piszą kryminałki ma najmnijesze znaczenie.. Ale Christie nie jest "sztywna", takie określenie byłoby niesprawiedliwe. Po prostu to co pisze nie ma (na ogół, tylko miewa) odcienia humorystycznego. A u Chmielewskiej to podstawa . I ten humor, jak juz kiedyś dyskutowałysmy, nie do wszystkich trafia. Do mnie BARDZO :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.03.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Bo to takie nasze babskie poczucie humoru. Faceci tego nie czują, albo czują b. słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja z tych co nie trafia:oops: próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Lubię kryminałki Agata jest klimatyczna a Aśka humorystyczna i obie mi odpowiadają Wszystko mnie wcurwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Weź Hrabiego na kolanka, przytul - pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Lubię kryminałki Agata jest klimatyczna a Aśka humorystyczna i obie mi odpowiadają Wszystko mnie wcurwia Ja dla odmiany jakaś mało silna jestem. Wczoraj nie dałam rady fitnes dokończyć bo mi móżg za układem nie nadążał. Dzisiaj dla odmiany czuję jakbym dwie tony ważyła, nogi się pode mną uginają, buty cisną, powieki jakieś też ciężkie, że już o mózgu nie wspomnę Agata też humorek ma, tylko iście angielski, Joaśka bardziej ... rzekłabym ... rubaszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Lubię angielski humor szczególnie ten klasyczny choćby w wykonaniu Monty Pythona. Nie znam za wielu Anglików, nie wiem czy potrafią mieć dystans do siebie i śmiać się ze swoich przywar, bo my to chyba nie bardzo umiemy .... większość tych, których znam straszliwie się obraża za beleco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Oni mają aż za mało dystansu, osobiście słyszałam żarty ze swojej matki (dość szokujące dla nas). Nie znają umiaru, oj nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 łoj tam... może to o teściową chodziło:rolleyes::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Weź Hrabiego na kolanka, przytul - pomoże! On nonstopnie na mnie siedzi/ zalega/albochociażspoglądatęsknie... nogi się pode mną uginają, buty cisną, powieki jakieś też ciężkie, że już o mózgu nie wspomnę Przesilenie/zmiana pogody/PMS Lubię angielski humor szczególnie ten klasyczny choćby w wykonaniu Monty Pythona. ! Uwielbiam... Żywot Briana w tłumaczeniu Beksińskiego... smakowy... Oni mają aż za mało dystansu, osobiście słyszałam żarty ze swojej matki (dość szokujące dla nas). Nie znają umiaru, oj nie... łoj tam... może to o teściową chodziło:rolleyes::lol: Ja tam zez teściową problemu nie mam... obecną znaczy poprzednia beła jak z kawałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Moja teściowa to bardzo dobry człowiek, tak jak jej syn. Miałam bardzo wiele szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Ja o swojej nie powiem nic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zapadła cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Noooo, za dobrze mnie cholera wychowali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 I po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Strach się bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Zmęczonam jak diabli... przebrzydłe zakupy odbębniłam, weta też zaliczyliśmy, zmusiłam się do wizyty u fryzjera i mam DOŚĆ!!! A do tego genetyka mnie dopadła... Nera mnie szarpie, usg zrobiłam i piasek mam... karważ nie mogłam mieć wcześniej? jak sie budowałam był potrzebny... tera to on mnie po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 O rany, to współczuję, dolegliwości bólowe potrafią być naprawdę wtedy paskudne. Lecz się, Kochana i uważaj na siebie, pilnuj, żeby w kamienie to nie poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 A my wczoraj z małżem zakupiliśmy 20 brabantów. Tylko tyle się zmieściło do bagażnika . Ale na pocieszenie, tylko tyle, bo dość duże były i wybieraliśmy z dużą bryłą korzeni i ziemi no i te najbardziej rozrośnięte zielonym u góry Dziś jadziem zasadzić. Dobrze, że małż skopał wzdłuż siatki to teraz tylko dołek i krzaczek, dołek i krzaczek. Wieczorem po nową porcję i w sobotę a piać od nowa. Tylko się zastanawiam czy by nie strzelić sobie szmaragdów, są po 16 zeta i takie spore 1,5 to spoko mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts