Moose 21.03.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 `No pięknie jeszcze do podrobów mi się jelitówka przypałętała...aaaaaa... pogoda piękna a ja w łozu boleści spoczywam i sił nie mam wcale Całą noc nie spałam... Jutro podwójna impreza... Babcia i Rodzice urodziny obchodzą a ja się ino na śmietnik nadaję Małż chyba sam pojedzie, bo ze mnie to pożytku nie będzie, ledwo łażę, jeść nie mogę a i atmosferę będę jedynie grobową wprowadzać, bo żołądek mnie skręca... Se ponarzekałam... Iza a te 20 tujek to na jaką długość ogrodzenia Ci starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 ` Iza a te 20 tujek to na jaką długość ogrodzenia Ci starczy? Hmmm no jak by Ci tu powiedzieć ????? 12 metrów ?????? Czeka nas z pięć wycieczek, chyba że na tylne siedzienie będziem kłaść a to raczej nie przejdzie, bo mi się tyle sprzątać nie będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Współczuję choróbska i szybkiego powrotu do stanu używalności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 O rany, Osieńko... Leż, kuruj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej! :stirthepot: :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.03.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Osia, kuruj się. Dużo płynów i probiotyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.03.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nera mnie szarpie, usg zrobiłam i piasek mam... karważ nie mogłam mieć wcześniej? jak sie budowałam był potrzebny... tera to on mnie po co piwa morze dziennie pijaj to się wypłucze:yes: a przy okazji znieczuli........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Też piwko polecam i WSPÓŁCZUJĘ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Oj Osiczko, trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tulam w bólu... lecz się kobito, chociaż jelitówkę to przecierpieć (prze,,,rać) trzeba, samo przejdzie;) a może już lepiej:) zdjątków Ci zasadziłam skoro tak się domagałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Współczuję choróbska i szybkiego powrotu do stanu używalności życzę Coś czuję, ze mi trochę zejdzie... dawno tak mnie nie dopadło... O rany, Osieńko... Leż, kuruj się i wracaj do zdrowia jak najszybciej! :stirthepot: :stirthepot: Leżę i staram się jak mogę wrócić ale na razie marnie mi idzie Osia, kuruj się. Dużo płynów i probiotyki. Po 24 godzinach wmusiłam w siebie kisielek słodka chwila i na razie jeszcze się nigdzie nie oddalił, więc może przeżyję piwa morze dziennie pijaj to się wypłucze:yes: a przy okazji znieczuli........ Piwo chętnie ale na nery dobre a na żołądek niekoniecznie ale chociaż flaszeczkę postaram się poniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 wspolczuje mialam to od niedzieli, dzis mi dopiero lepiej. a piwo na nery wcale nie jest dobre, tylko picie duzej ilosci wody mineralnej. piwem mozna je sobie bardziej zalatwic, na zoladek tez nie najlepiej ci zrobi. woda i tylko woda. no i zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pij Dziewczyno to piwo ile możesz. Tylko jasne, żadne porterki, czy inne smakowe. Żołądkowi nic nie będzie, a nerki przepłuczesz. Ze swoimi uszkodzonymi kielichami nerkowymi i wrodzoną wadą powodującą refluks, przeżyłam już ponad 2 krotnie termin, który mi doktory wyznaczyli. Najgorzej bywało w ciąży, bo nic nie mogłam. Raz nawet 2 tygodnie nie spałam z bólu, ale nie z powodu kamyczków czy piasku. Tego mi nie wolno mieć pod karą zejścia. Wodę natomiast musiałam pić jedynie w tropikach i to w ilościach przemysłowych, czyli jako jedną porcję tyle, żeby się krople potu na skórze pojawiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tulam w bólu... l zdjątków Ci zasadziłam skoro tak się domagałaś Dzięki, foty cudne aż się sama morda śmieje do zwierzaków wspolczuje mialam to od niedzieli, dzis mi dopiero lepiej. a piwo na nery wcale nie jest dobre, tylko picie duzej ilosci wody mineralnej. piwem mozna je sobie bardziej zalatwic, na zoladek tez nie najlepiej ci zrobi. woda i tylko woda. no i zdrowka zycze Ileż można tej wody chlać... jak zwierzątko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 tyle ile trzeba, dlatego wspolczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Małż przyniósł mi kleik... chyba go zbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 pociesze cie biedulo, od jutra siemie zaczynam pic. ponoc to straszne paskudztwo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie wiem ile w tym prawdy naukowej ale mi na jelitówkę pepsi pomogła .... czy to jednak przy nerkach współgra to nie wiem ... Trzymaj się Osiczko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 a mi wyjatkowo nie, tylko goraca herbata z cytryna, mocno slodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Cola to na wszystko pomaga pod warunkiem braku wrzodów a to właśnie podejrzewam, że jelitówka rozhuśtała mi podleczone wrzody i stąd ten ból... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.03.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Sisterowa!No i jak tam wnętrzności?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts