Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ta czwórka to jakaś specjalna jest???

Moja gnida jest obrażona bo siedzi w domu! Wczoraj poszedł za stadem jeleni i mogłam sobie gwizdać do upojenia (co też robiłam). Dzsiaj dżówno, siedzi bykiem tym bardziej, że pogoda pod zdechłym Azorkiem!!

Się nie zgodzę...

Sztyry flaszki... sztyry światy... I dziecka tyszsz sztyry :-) :-)

Te piyrsze sztyry to nawet rozumiem ;)

Moja gnida jest obrażona bo siedzi w domu! Wczoraj poszedł za stadem jeleni i mogłam sobie gwizdać do upojenia (co też robiłam). Dzsiaj dżówno, siedzi bykiem tym bardziej, że pogoda pod zdechłym Azorkiem!!

Instynkt...:rolleyes:

U nas tyż zimno i jakosik tak ponuro... chyba się zdrzemnę :sleep:

niestety zauwazylam, ze tez ostatnio rycze na nie i to dziala, noz kurde do czego to doszlo:confused:, mojego meza nie sluchaja sie wcale. wczoraj bylam taka obrazona, ze nie wpuscilam gadzin na kanape i kolana, byly bardzo mocno zdziwione i niepocieszone, jeden poszedl do budy a drugi na druga kanape i tak sie ulozyl, ze tymi slepiami caly czas sie lampil albo wzdychal albo sie przewracal bylebym tylko zauwazyla, ze mu niewygodnie ;)

Polsat ma dobrą ofertę programową w niższej cenie niż nc+, ale sprzęt to mają rzeczywiście fatalnej jakości.

Cholera mnie strzela regularnie co jakiś czas.

Niestety - nie zanosi się, żeby mieli zainwestować w lepsze dekodery. :bash:

Polsat ma dobrą ofertę programową w niższej cenie niż nc+, ale sprzęt to mają rzeczywiście fatalnej jakości.

Cholera mnie strzela regularnie co jakiś czas.

Niestety - nie zanosi się, żeby mieli zainwestować w lepsze dekodery. :bash:

nieodmiennie sie z tym nie zgadzam, ja jestem zadowolona :D

Tarciu - po prostu fatra masz.

Miałam kilka lat dekodery n-ki.

Niebo a ziemia!

Kazałaś mi kiedyś szukać różnych opcji - ich po prostu w moim dekoderze NIE MA. :no:

I nie jestem technicznym idiotą...

Pilotem trzeba celować, jakby co najmniej strzelanie precyzyjne to było.

Nie potrafi nagrać zadanego programu, jeśli jest wyłączony (tamten potrafił bez problemu).

Nie potrafi równocześnie nagrywać jednego programu, a pokazywać drugiego - tamten potrafił.

Pilot mocno nieporęczny, bardzo drobne przyciski.

Menu bardzo nieczytelne, bo jak ma być czytelne jeśli to są białe litery na pomarańczowym tle.

Wzięłam opcję multiroom, żeby na jednym nagrywać, a drugi oglądać w razie potrzeby.

Jeden już musieliśmy wymienić, drugi ciągle się wiesza.

Tfu z takim sprzętem!

Mimo to na razie zostanę z Polsatem, bo ma te kanały, które mnie interesują, a na nc+ ich nie ma, a na dodatek drogo jak diabli, niech się wypchają.

takie problemy mialam z dekoderem cyfry, cholery dostawalam. w tym polsatowym z niczym nie ma problemu ani z nagrywaniem ani z ogladniem podczas nagrywania ani z celowaniem. z tego co pamietam ty masz jednak inny model niz ja i moze stad te roznice. i wcale nie uwazam, ze jestes technicznym idiota :D:p

u nas niedlugo minie rok od kiedy mamy polsat i nic sie nie dzieje z zadnym z dekoderow, i jestem zadowolona ze zmienilismy firme, placimy mniej za ten sam zakres uslug.

aaaa na swoim mam biale literki na czarnym tle, na pomaranczowym mam w tym drugim multiroomowym, ale mi nie robi ten tv stoi w sypialni i uzywany tylko do zasniecia lub jesli mezul chce ogladac jakis swoj program. i sobie chwale pilota jest w sam raz do reki, ergonomiczny a ze przyciski male, coz kwestia przyzwyczajenia.

Edytowane przez TAR

No widzisz - ja chyba mam po prostu jakieś złomy, które w promocjach chcieli upchnąć. :bash:

Tarciu - nieee, no ja nie miałam na mysli, że masz mnie za technicznego idiotę, wiem, że tak nie jest. :hug:

Kciałam napisać dla podkreślenia faktu, że potrafię poszukać i pokombinować, ale tutaj u mnie - nie z czym i nie ma na czym. :(

Chyba podpuszczę ich następnym razem, że wypowiadam umowę i zobaczę, co mi zaoferują.

Aaaaaaa siię pochwaliłam przedwcześnie :rolleyes:

Kazałam se stary dysk do nowego dekodera dać ( dali bez problemu), bo mam tam filmy, które nagrałam a nie wszystkie obejrzałam i co...? Znów się wyłączył, twierdząc, że dysku nie widzi...

Jutro pojadę po nowy dysk a ten widocznie szlag trafia powoli i to on był sprawcą zamieszania a nie sam dekoder

A miałam się jutro byczyć na słoneczku i NIC nie robić ;)