Moose 27.03.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 sztyry flaszki z tom gowiedziom to mocie .... sztyry światy, wiyncyj niż z dzieckami Żebyś wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Okruchowi zawsze zgrubienia zostawaly ale on alergik i reakcje tez inne. do tego kleszcze zawsze w takich dziwnych miejscach: na wardze, przy nosie, pod okiem, łuk brwiowy, uszy i siurek:rolleyes: ale z czasem opuchlizna znikala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 sztyry flaszki z tom gowiedziom to mocie .... sztyry światy, wiyncyj niż z dzieckami Się nie zgodzę... Sztyry flaszki... sztyry światy... I dziecka tyszsz sztyry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 A ta czwórka to jakaś specjalna jest??? Moja gnida jest obrażona bo siedzi w domu! Wczoraj poszedł za stadem jeleni i mogłam sobie gwizdać do upojenia (co też robiłam). Dzsiaj dżówno, siedzi bykiem tym bardziej, że pogoda pod zdechłym Azorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Się nie zgodzę... Sztyry flaszki... sztyry światy... I dziecka tyszsz sztyry Te piyrsze sztyry to nawet rozumiem Moja gnida jest obrażona bo siedzi w domu! Wczoraj poszedł za stadem jeleni i mogłam sobie gwizdać do upojenia (co też robiłam). Dzsiaj dżówno, siedzi bykiem tym bardziej, że pogoda pod zdechłym Azorkiem!! Instynkt... U nas tyż zimno i jakosik tak ponuro... chyba się zdrzemnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 moje psy mnie dzis tak oslabily, ze jestem na nie mocno obrazona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 O proszę, nie jestem jedyną wyrodną, wredną pańcią, jak mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.03.2014 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tutaj to same wredne i wyrodne... o wymagających posłuchu pańciach nie wspomnę Się słuchają... ale ryki brzmią jako ten chrząszcz wew chaszczach Szczebrzeszyńskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 niestety zauwazylam, ze tez ostatnio rycze na nie i to dziala, noz kurde do czego to doszlo:confused:, mojego meza nie sluchaja sie wcale. wczoraj bylam taka obrazona, ze nie wpuscilam gadzin na kanape i kolana, byly bardzo mocno zdziwione i niepocieszone, jeden poszedl do budy a drugi na druga kanape i tak sie ulozyl, ze tymi slepiami caly czas sie lampil albo wzdychal albo sie przewracal bylebym tylko zauwazyla, ze mu niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Takie psie "pójście w las" jest naprawdę groźne. Może się spotkać z myśliwym (od razu strzał) albo dzikiem (przegra walkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No właśnie Depsiu dlatego taka wściekła jestem na niego:mad: Już zapomniał gnojek jeden musze mu znowu przypomnieć co znaczy "wrrrrróóóóóććććć" wydane smoczym rykiem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No właśnie wiem i dlatego Grucha z liną biega Wściekłam się nieco, bo się dekodera spsuła... od 2 dni samoistnie się wyłącza, przywracałam ustawienia fabryczne i psinco... mooszę się zmoosić i do punktu polszmatu pojechać a tak mi się nie chceeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Polsat ma dobrą ofertę programową w niższej cenie niż nc+, ale sprzęt to mają rzeczywiście fatalnej jakości. Cholera mnie strzela regularnie co jakiś czas. Niestety - nie zanosi się, żeby mieli zainwestować w lepsze dekodery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Polsat ma dobrą ofertę programową w niższej cenie niż nc+, ale sprzęt to mają rzeczywiście fatalnej jakości. Cholera mnie strzela regularnie co jakiś czas. Niestety - nie zanosi się, żeby mieli zainwestować w lepsze dekodery. nieodmiennie sie z tym nie zgadzam, ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Mój decoder co i rusz wymaga restartu - mówicie to ich taka uroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Tarciu - po prostu fatra masz. Miałam kilka lat dekodery n-ki. Niebo a ziemia! Kazałaś mi kiedyś szukać różnych opcji - ich po prostu w moim dekoderze NIE MA. I nie jestem technicznym idiotą... Pilotem trzeba celować, jakby co najmniej strzelanie precyzyjne to było. Nie potrafi nagrać zadanego programu, jeśli jest wyłączony (tamten potrafił bez problemu). Nie potrafi równocześnie nagrywać jednego programu, a pokazywać drugiego - tamten potrafił. Pilot mocno nieporęczny, bardzo drobne przyciski. Menu bardzo nieczytelne, bo jak ma być czytelne jeśli to są białe litery na pomarańczowym tle. Wzięłam opcję multiroom, żeby na jednym nagrywać, a drugi oglądać w razie potrzeby. Jeden już musieliśmy wymienić, drugi ciągle się wiesza. Tfu z takim sprzętem! Mimo to na razie zostanę z Polsatem, bo ma te kanały, które mnie interesują, a na nc+ ich nie ma, a na dodatek drogo jak diabli, niech się wypchają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 (edytowane) takie problemy mialam z dekoderem cyfry, cholery dostawalam. w tym polsatowym z niczym nie ma problemu ani z nagrywaniem ani z ogladniem podczas nagrywania ani z celowaniem. z tego co pamietam ty masz jednak inny model niz ja i moze stad te roznice. i wcale nie uwazam, ze jestes technicznym idiota u nas niedlugo minie rok od kiedy mamy polsat i nic sie nie dzieje z zadnym z dekoderow, i jestem zadowolona ze zmienilismy firme, placimy mniej za ten sam zakres uslug. aaaa na swoim mam biale literki na czarnym tle, na pomaranczowym mam w tym drugim multiroomowym, ale mi nie robi ten tv stoi w sypialni i uzywany tylko do zasniecia lub jesli mezul chce ogladac jakis swoj program. i sobie chwale pilota jest w sam raz do reki, ergonomiczny a ze przyciski male, coz kwestia przyzwyczajenia. Edytowane 28 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Depsia, ja mam wszystkie te rzeczy o których TY mówisz, że ich nie masz... Dekodera spsuła się po 2,5 roku używania, wymienili mi dziś na nową i obniżyli abonament i dodali jakieś pakiety, ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No widzisz - ja chyba mam po prostu jakieś złomy, które w promocjach chcieli upchnąć. Tarciu - nieee, no ja nie miałam na mysli, że masz mnie za technicznego idiotę, wiem, że tak nie jest. Kciałam napisać dla podkreślenia faktu, że potrafię poszukać i pokombinować, ale tutaj u mnie - nie z czym i nie ma na czym. Chyba podpuszczę ich następnym razem, że wypowiadam umowę i zobaczę, co mi zaoferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Aaaaaaa siię pochwaliłam przedwcześnie Kazałam se stary dysk do nowego dekodera dać ( dali bez problemu), bo mam tam filmy, które nagrałam a nie wszystkie obejrzałam i co...? Znów się wyłączył, twierdząc, że dysku nie widzi... Jutro pojadę po nowy dysk a ten widocznie szlag trafia powoli i to on był sprawcą zamieszania a nie sam dekoder A miałam się jutro byczyć na słoneczku i NIC nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts