Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikt mnie nie przekona do polszmatu, co prawda jest powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" ale po 15 miesiącach współpracy z nimi mam dość!! To wieczne aktywowanie drugiej karty, ciągłe problemy z pilotem, częsty brak jakiekolwiek reakcji dekodera na pilota - koszmar!! A ile razy się zdarzyło, że po deszczu większym lub nie daj Swaroża burzy polszmat u mnie nie działal a NC+ odbierana z dokładnie tej samem pozycji odbierała normalnie to już nawet nie liczę!!! Poza tym sprawdzałam ofertę teraz w necie: za to co mam obecnie w polszmacie za 104,90 w NC+ mogę mieć za 99 zł. No to jakie taniej ???? Właśnie wysłałam wypowiedzenie wracam do NC+

Moja gnida dzisiaj oberwała ... trudno, przyznaję się. Skurkowany totalną zlewkę odstawił gdy za płotem szli sąsiedzi z psem. Nie mogłam się go dowołac, skakał na płot jakby miał zamiar za chwilę przez niego przeskoczyć!!! Gdy w końcu zabrałam go do domu, żeby wziąć na smycz to tak mnie pociągnął że tylko refleks koniary, który jeszcze nadal we mnie siedzi uratował mnie przed rozwalenie sobie facjaty o drzwi. Zanim pomyślałam śmignęłam mu w dupę tylko zapiszczało .... cholera, nie jestem z siebie dumna ale mnie wqrwił!!!!!!

Ha - jak się należało, to się oberwało.

Nie miej wyrzutów, czasem każdy pies chyba musi dostać przypomnienie, czego mu nie wolno robić.

Poza tym - próg odczuwania bólu przez psy jest inny niż u ludzi, dużo wyższy.

To, co my dotkliwie byśmy odczuli, dla psa jest bezproblemowym klapsikiem.

Aż idę zaraz zobaczyć tę ofertę nc+.

Nie mieli Universalu - mają???

DEPSiu z nc+ też uważajcie. Sprzedają niby promocje, a potem okazuje się że figa, bo promocja była, ale przez miesiąc. Trzeba ich nieźle dusić przed podpisaniem uwowy.

Co się dzieje, qrcze :p Płacą kary za złe traktowanie klientów i nadal mają ich w d... Vectra zapłaciła ostatnio za powiadomienie klientów już po fakcie o zmianie regulaminów, ale nic ich to nie nauczyło.

Nikt mnie nie przekona do polszmatu, co prawda jest powiedzenie "nigdy nie mów nigdy" ale po 15 miesiącach współpracy z nimi mam dość!! To wieczne aktywowanie drugiej karty, ciągłe problemy z pilotem, częsty brak jakiekolwiek reakcji dekodera na pilota - koszmar!! A ile razy się zdarzyło, że po deszczu większym lub nie daj Swaroża burzy polszmat u mnie nie działal a NC+ odbierana z dokładnie tej samem pozycji odbierała normalnie to już nawet nie liczę!!! Poza tym sprawdzałam ofertę teraz w necie: za to co mam obecnie w polszmacie za 104,90 w NC+ mogę mieć za 99 zł. No to jakie taniej ???? Właśnie wysłałam wypowiedzenie wracam do NC+

Moja gnida dzisiaj oberwała ... trudno, przyznaję się. Skurkowany totalną zlewkę odstawił gdy za płotem szli sąsiedzi z psem. Nie mogłam się go dowołac, skakał na płot jakby miał zamiar za chwilę przez niego przeskoczyć!!! Gdy w końcu zabrałam go do domu, żeby wziąć na smycz to tak mnie pociągnął że tylko refleks koniary, który jeszcze nadal we mnie siedzi uratował mnie przed rozwalenie sobie facjaty o drzwi. Zanim pomyślałam śmignęłam mu w dupę tylko zapiszczało .... cholera, nie jestem z siebie dumna ale mnie wqrwił!!!!!!

tylko wtedy jak bralas polsat za 104,90 to nc+ nie kosztowalo 99 a 159 i dlatego my wypowiedzielismy umowe, do nc+ nie planujemy wracac, mojemu zalezy na polsacie sport. i nie powiem nic zlego bo u mnie i dekoder jest ok i tv dziala jak deszcz pada a w c+ nie dzialala tylko sniezyla.

z smsami nie wiem czy dostajemy ale chyba nie, bo nic mezul nie mowi, natomiast orange tak mnie wqur..... ,ze z dniem zakonczenia umowy zmieniam siec tym razem na plusa - z nich jak dotad jestem najbardziej zadowolona, mam drugi fon u nich od 15 lat i zadnych problemow.

:jawdrop:

Matko, nigdy nie dostałam czegoś podobnego, smsa takiego znaczy! :o

Od roku mamy polsat, orange to już nie wiem, jeszcze jak idea to była...

Zaczynam się zastanawiać czy z nami może coś nie tak... :rolleyes:

Takich smsów to i ja nie dostawałam!!! Niechby spróbowali, zamęczyłabym ich telefonami!!! NC+ dała mi promocje na 3 miesiące darmowe i dotrzymała słowa. Bedę rozmawiała z nimi w czerwcu co maja tak naprawdę do zaproponowania bo mi na ten przykład sport praktycznie w ogóle nie jest potrzebny za to kanały filmowe tak!

Kapitalne zdjęcie!!! Ot się Gremlin wyrobił:lol2:

Brazia!

A mię się ono wcale nie podobuje, to zdjęcie!

I jestem po rozmowie z Sisterową pt. Gdzie ja kurna spać będę jak przyjadę????? Bo przeca widzę, że łony oba dwa na mojej wersalce śpiom!!!

Jednakowoż Sisterowa zapewniła była, że ujmy na mym ciele nie będzie i że jakoś radę damy.

Hmmmmm... Obaczym za dwa tygodnie!

PS. Nie ogarniam tu teraz emotikonów, bo aż się prosi coś pierdyknnąć, a tuuuuuuuu................................. KICHA!!!

A pamiętasz Osia jak psunia bała się z kotłowni wyjść:rolleyes:

Mówiłam, że się poukłada???

Mówiłam:lol:

Mówiłaś... :yes:

Wyrobił się za bardzo nawet :rolleyes:

Przyjedzie Nadiuch to zrobi porządek i z Gremlinem i z Gruchą :lol2:

. Gdzie ja kurna spać będę jak przyjadę????? Bo przeca widzę, że łony oba dwa na mojej wersalce śpiom!!!

Jednakowoż Sisterowa zapewniła była, że ujmy na mym ciele nie będzie i że jakoś radę damy.

Zawsze zostaje klateczka :rotfl:

Barunia - ułożysz się wpośrodku... :lol2:

A Nadia???:rolleyes: