Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

Przyjedzie Nadiuch to zrobi porządek i z Gremlinem i z Gruchą :lol2:

Ciekawe, jak to będzie... Wszak łona to już starszawa pani jest, czy jej się będzie kciało??

Zawsze zostaje klateczka :rotfl:

Chyba dla Gremlina!!! :-)

A Nadia???:rolleyes:

Nadia kulturalnie na glebie koło pańci swej - ona dobrze wychowana, na łóżka się nie pcha.

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nooo, i z pewnością kołopańciowej gleby będzie broniła jak reduty! :lol2:

Gremlin sam do klateczki się schowa. ;)

Barunia, no toż Ty jak się ułożysz, to jeszcze i Nadiuch by wlazł, no co Ty... ;)

Nooo, i z pewnością kołopańciowej gleby będzie broniła jak reduty! :lol2:

Gremlin sam do klateczki się schowa. ;)

Barunia, no toż Ty jak się ułożysz, to jeszcze i Nadiuch by wlazł, no co Ty... ;)

Eeee... aż żeby reduty to niee... Ona nie z tych mega-zazdrosnych.

Aaaale!! Czy Ty, moja droga, masz blade pojęcie jak Nadia wygląda? Taż to 50-ciokilogramowy czarny terier!!

Ale piękny dzień... zmordowaliśmy psy spacerkiem, odwiezłam chopa na pociąg i zamiaruję byczyć się do wieczora :)

Zmordowałam się sama spacerkiem, bo Nadia już by nie dała rady takiej odległości przejść :-(.

Chłop siedzi przed tv, Szarańcza w liczbie sztuk 2 piecze jakiegoś keksa, kłócąc się zawzięcie.

A Nadia dalej nie wykąpana... Leń mnie ogarnął był...

moje wczoraj kapane dzis wygladaja jak szaraki, mezu sciagnal darn z trawnika pod rabaty i wylazlo troche dzdzownic a duzy bialy lubi sie w takich potarzac. no i sie potarzal na mokrej ziemi, glownie wcieral w uszy:mad: moze on uwaza, ze dzdzownice leczniczo dzialaja:wtf: oczywiscie maly gnidolec musial czynnosc powtorzyc po starszym bracie. jestem na nie taka zla:mad: to juz drugi raz w przeciagu 7 dni mnie wkurzaja, oj bedzie czerwona kartka:o a teraz jak gdyby nigdy nic zalegaja na sofie jeden po mojej prawej, drugi po lewej zawiniete w kocysie.:rolleyes:

He he, się macie z tymi psami... :D

Barunia, ale ja nie miałam innej wizji Nadiucha, nie posądzałam Cię o yorka! :lol2:

Po prostu jakoś pewna jestem, że na widok Nadii Gremlin się ewakuuje z szybkością błyskawicy, a Greya to ni wszystko nie ruszy... :lol2:

Poza obecnością cioci oczywiście, którą można molestować o mizianie i przynosić kocyk... :rotfl:

Moje też zapisane na kąpiel... na kiedyś:rolleyes:

najpewniej po cieczkach bo kawalery mało czyste mi się jakoś wydawajom:sick:

TY masz czarne jak i ja to brudu nie widać :lol2:

A jak Hugonek?:rolleyes:

moje wczoraj kapane dzis wygladaja jak szaraki, mezu sciagnal darn z trawnika pod rabaty i wylazlo troche dzdzownic a duzy bialy lubi sie w takich potarzac. no i sie potarzal na mokrej ziemi, glownie wcieral w uszy:mad: moze on uwaza, ze dzdzownice leczniczo dzialaja:wtf: oczywiscie maly gnidolec musial czynnosc powtorzyc po starszym bracie. jestem na nie taka zla:mad: to juz drugi raz w przeciagu 7 dni mnie wkurzaja, oj bedzie czerwona kartka:o a teraz jak gdyby nigdy nic zalegaja na sofie jeden po mojej prawej, drugi po lewej zawiniete w kocysie.:rolleyes:

Dobrze wiedziałam co robię kupując CZARNEGO psa :bye:

Poza obecnością cioci oczywiście, którą można molestować o mizianie i przynosić kocyk... :rotfl:

Niestety... ni mogę go oduczyć noszenia w paszczy kocyka ku uciesze gości zresztą :rotfl:

TY masz czarne jak i ja to brudu nie widać :lol2:

A jak Hugonek?:rolleyes:

Dobrze wiedziałam co robię kupując CZARNEGO psa :bye:

Niestety... ni mogę go oduczyć noszenia w paszczy kocyka ku uciesze gości zresztą :rotfl:

Pewnie, że nie oduczaj!!! To słodziaste jest!

Czarne mało brudzące... gorzej z tym czymsiś pod czarnymi... :rolleyes:

Hugo... hmmm... się testujemy :wiggle:

Śniadanie im na rano obiecasz, to może nie będą nawet w nocy charczeć :)

W to to nie uwierzę... anie wew piersze ani wew drugie zresztą :lol2:

Ooooooo, nieeeee!!

Mowy nie ma!!

Śniadania de-dej-after nie oddom!! Za żadne obietnice!!

Wiedziałam... świniaka mam całego zamawiać czy pół starczy...? :p

Czarne mało brudzące... gorzej z tym czymsiś pod czarnymi... :rolleyes:

Hugo... hmmm... się testujemy :wiggle:

Tia koce piorę 2 razy w tygodniu, zwłaszcza te na kanapach, bo bardziej używane niż posłanka ;)

O Hugonie czytałam i konstatuję, że on chyba się Ciebie boi... może się mylę ale tak mi się coś wydaje...:rolleyes:

Pewnie, że nie oduczaj!!! To słodziaste jest!

Ależ nie oduczaj go, to przesłodkie jest! :D

Taki wieeeeelki dzieciak kochany.

No proszę... jaki zgodny chórek zaściankowych kobitek :lol2:

Wiesz co Baru, ja jestem absolutnie przekonana, że Osica ma dla Ciebie specjalnie odłożoną wypasioną wycieraczke, bez czegoś miekkiego pod d ... no, pod tyłkiem nie zostaniesz, spoko!!!! A Nadia piękna jest, uwielbiam czarne rosyjskie, miałam z nimi do czynienia (2 sztuki) u znajomych .... Cudo psy!!!! Cmoknij ją w nochal!!!!

Osica, jaka klatka?????!!!! Jak można snuć tak diaboliczne plany ??????:o:rolleyes: