Baru 30.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przyjedzie Nadiuch to zrobi porządek i z Gremlinem i z Gruchą Ciekawe, jak to będzie... Wszak łona to już starszawa pani jest, czy jej się będzie kciało?? Zawsze zostaje klateczka Chyba dla Gremlina!!! A Nadia??? Nadia kulturalnie na glebie koło pańci swej - ona dobrze wychowana, na łóżka się nie pcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nooo, i z pewnością kołopańciowej gleby będzie broniła jak reduty! Gremlin sam do klateczki się schowa. Barunia, no toż Ty jak się ułożysz, to jeszcze i Nadiuch by wlazł, no co Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nooo, i z pewnością kołopańciowej gleby będzie broniła jak reduty! Gremlin sam do klateczki się schowa. Barunia, no toż Ty jak się ułożysz, to jeszcze i Nadiuch by wlazł, no co Ty... Eeee... aż żeby reduty to niee... Ona nie z tych mega-zazdrosnych. Aaaale!! Czy Ty, moja droga, masz blade pojęcie jak Nadia wygląda? Taż to 50-ciokilogramowy czarny terier!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ale piękny dzień... zmordowaliśmy psy spacerkiem, odwiezłam chopa na pociąg i zamiaruję byczyć się do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ale piękny dzień... zmordowaliśmy psy spacerkiem, odwiezłam chopa na pociąg i zamiaruję byczyć się do wieczora Zmordowałam się sama spacerkiem, bo Nadia już by nie dała rady takiej odległości przejść . Chłop siedzi przed tv, Szarańcza w liczbie sztuk 2 piecze jakiegoś keksa, kłócąc się zawzięcie. A Nadia dalej nie wykąpana... Leń mnie ogarnął był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Przedwczoraj wyczesałam i wykapałam Gremlina... ależ była panika Gruchy nie mam chęci kąpać... kiedyś się zmuszę ale jeszcze nie dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Moje też zapisane na kąpiel... na kiedyś najpewniej po cieczkach bo kawalery mało czyste mi się jakoś wydawajom:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.03.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 moje wczoraj kapane dzis wygladaja jak szaraki, mezu sciagnal darn z trawnika pod rabaty i wylazlo troche dzdzownic a duzy bialy lubi sie w takich potarzac. no i sie potarzal na mokrej ziemi, glownie wcieral w uszy:mad: moze on uwaza, ze dzdzownice leczniczo dzialaja:wtf: oczywiscie maly gnidolec musial czynnosc powtorzyc po starszym bracie. jestem na nie taka zla:mad: to juz drugi raz w przeciagu 7 dni mnie wkurzaja, oj bedzie czerwona kartka:o a teraz jak gdyby nigdy nic zalegaja na sofie jeden po mojej prawej, drugi po lewej zawiniete w kocysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 He he, się macie z tymi psami... Barunia, ale ja nie miałam innej wizji Nadiucha, nie posądzałam Cię o yorka! Po prostu jakoś pewna jestem, że na widok Nadii Gremlin się ewakuuje z szybkością błyskawicy, a Greya to ni wszystko nie ruszy... Poza obecnością cioci oczywiście, którą można molestować o mizianie i przynosić kocyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nadiuch i Gruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Moje też zapisane na kąpiel... na kiedyś najpewniej po cieczkach bo kawalery mało czyste mi się jakoś wydawajom:sick: TY masz czarne jak i ja to brudu nie widać A jak Hugonek? moje wczoraj kapane dzis wygladaja jak szaraki, mezu sciagnal darn z trawnika pod rabaty i wylazlo troche dzdzownic a duzy bialy lubi sie w takich potarzac. no i sie potarzal na mokrej ziemi, glownie wcieral w uszy:mad: moze on uwaza, ze dzdzownice leczniczo dzialaja:wtf: oczywiscie maly gnidolec musial czynnosc powtorzyc po starszym bracie. jestem na nie taka zla:mad: to juz drugi raz w przeciagu 7 dni mnie wkurzaja, oj bedzie czerwona kartka:o a teraz jak gdyby nigdy nic zalegaja na sofie jeden po mojej prawej, drugi po lewej zawiniete w kocysie. Dobrze wiedziałam co robię kupując CZARNEGO psa Poza obecnością cioci oczywiście, którą można molestować o mizianie i przynosić kocyk... Niestety... ni mogę go oduczyć noszenia w paszczy kocyka ku uciesze gości zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.03.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ależ nie oduczaj go, to przesłodkie jest! Taki wieeeeelki dzieciak kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Brazia! Gdzie ja kurna spać będę jak przyjadę????? Bo przeca widzę, że łony oba dwa na mojej wersalce śpiom!!! się wtulisz jakoś po a miądzy Śniadanie im na rano obiecasz, to może nie będą nawet w nocy charczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.03.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 (edytowane) Śniadanie im na rano obiecasz, to może nie będą nawet w nocy charczeć Ooooooo, nieeeee!! Mowy nie ma!! Śniadania de-dej-after nie oddom!! Za żadne obietnice!! Edytowane 30 Marca 2014 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 TY masz czarne jak i ja to brudu nie widać A jak Hugonek? Dobrze wiedziałam co robię kupując CZARNEGO psa Niestety... ni mogę go oduczyć noszenia w paszczy kocyka ku uciesze gości zresztą Pewnie, że nie oduczaj!!! To słodziaste jest! Czarne mało brudzące... gorzej z tym czymsiś pod czarnymi... Hugo... hmmm... się testujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Śniadanie im na rano obiecasz, to może nie będą nawet w nocy charczeć W to to nie uwierzę... anie wew piersze ani wew drugie zresztą Ooooooo, nieeeee!! Mowy nie ma!! Śniadania de-dej-after nie oddom!! Za żadne obietnice!! Wiedziałam... świniaka mam całego zamawiać czy pół starczy...? Czarne mało brudzące... gorzej z tym czymsiś pod czarnymi... Hugo... hmmm... się testujemy Tia koce piorę 2 razy w tygodniu, zwłaszcza te na kanapach, bo bardziej używane niż posłanka O Hugonie czytałam i konstatuję, że on chyba się Ciebie boi... może się mylę ale tak mi się coś wydaje... Pewnie, że nie oduczaj!!! To słodziaste jest! Ależ nie oduczaj go, to przesłodkie jest! Taki wieeeeelki dzieciak kochany. No proszę... jaki zgodny chórek zaściankowych kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Wiesz co Baru, ja jestem absolutnie przekonana, że Osica ma dla Ciebie specjalnie odłożoną wypasioną wycieraczke, bez czegoś miekkiego pod d ... no, pod tyłkiem nie zostaniesz, spoko!!!! A Nadia piękna jest, uwielbiam czarne rosyjskie, miałam z nimi do czynienia (2 sztuki) u znajomych .... Cudo psy!!!! Cmoknij ją w nochal!!!! Osica, jaka klatka?????!!!! Jak można snuć tak diaboliczne plany ??????:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Jak to jaka... metalowa pod schodami od początku istnienia domu Gruch jej nie potrzebuje... niektórzy goście wręcz się do niej garną Gremlin w niej mieszka... Jak jesteśmy w domu to otwarte jak idziemy do pracy to Sonia zamknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziń dybry! U mnie słoneczko, ale trawa biaława... A Sisterowa chrapie w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dzińdybry znad papierzysków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts