TAR 31.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 od soboty maly bialy ma ataki brojenia, juz nawet mnie wyprowadza z rownowagi, wczoraj od duzego w dupsko dostal i nie pomoglo. napisalabym inaczej ale ktos moglby poczuc sie urazony okresleniem. ale temperament malego jest odwrotnie proporcjonalny do jego wielkosci:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 wiosna panie sierżańcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Dziń dybry! U mnie słoneczko, ale trawa biaława... A Sisterowa chrapie w najlepsze Właśnie się niedawno podźwignęłam... wyspacerowałam i nakarmiłam bydło, zrobię papiery i do roboty z obrzydzeniem się udam Dzińdybry znad papierzysków... Witaj w klubie od soboty maly bialy ma ataki brojenia, juz nawet mnie wyprowadza z rownowagi, Kiedy go ciachasz, bo chyba na wiosnę planowałaś...? wiosna panie sierżańcie Słoneczko piękne ale chłodnawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 nie ciacham na razie, planowalam ale ..... jakos wewnetrznie mam opory:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) Wiedziałam... świniaka mam całego zamawiać czy pół starczy...? Pół dla mnie na śniadanko, a druga połowa... zjemy wspólnie!!! Edytowane 31 Marca 2014 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 nie ciacham na razie, planowalam ale ..... jakos wewnetrznie mam opory:rolleyes: Ale że przed czym???? Nie wygłupiaj się!! Gusła i zabobony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jak to jaka... metalowa pod schodami od początku istnienia domu Nooo, przeca to standardowe wyposażenie chałpy, jak się źwierza ma! niektórzy goście wręcz się do niej garną Tjaaaa... u mnie one tyż się garnęły - te same goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ale że przed czym???? Nie wygłupiaj się!! Gusła i zabobony... a nie, nie w tym sensie, po prostu mocno sie zastanawiamy jednak nad jego wystawianiem. obciac w kazdej chwili mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 a nie, nie w tym sensie, po prostu mocno sie zastanawiamy jednak nad jego wystawianiem. obciac w kazdej chwili mozna. Aaaaa, że wew tyyyym sensie... Ja już dawno zaniechałam pokazywania Nadiucha - czasu nie starczało, a poza tym - i tak nigdy nie planowałam powiększania czarnej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Wiesz co Baru, ja jestem absolutnie przekonana, że Osica ma dla Ciebie specjalnie odłożoną wypasioną wycieraczke, bez czegoś miekkiego pod d ... no, pod tyłkiem nie zostaniesz, spoko!!!! A Nadia piękna jest, uwielbiam czarne rosyjskie, miałam z nimi do czynienia (2 sztuki) u znajomych .... Cudo psy!!!! Cmoknij ją w nochal!!!! Taaa... na Sisterową zawsze liczyć mogiem A czarne - piękne, jak zadbane - wykąpane, ostrzyżone i wyczesane... Ale o charakterek to cza zadbać od samiuśkiego początku, bo to nie jest łatwa rasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 maly bialy ma walory i dobre geny. i jestesmy wrecz namawiani by go pokazac. my niczym bysmy sie nie zajmowali poza pozyczeniem modela na pokaz. i mam teraz 7 tygodni na pomyslunek (za ten czas ma fryzjera) jesli sie zdecydujemy na wystawianie to trza kudly zapuscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ale o charakterek to cza zadbać od samiuśkiego początku, bo to nie jest łatwa rasa. A która jest łatwa...? Może dog??? maly bialy ma walory i dobre geny. i jestesmy wrecz namawiani by go pokazac. my niczym bysmy sie nie zajmowali poza pozyczeniem modela na pokaz. i mam teraz 7 tygodni na pomyslunek (za ten czas ma fryzjera) jesli sie zdecydujemy na wystawianie to trza kudly zapuscic Powiem tak... co kto lubi:rolleyes: Mnie się wystawy nie spodobały i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.03.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A która jest łatwa...? Może dog??? CC:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A która jest łatwa...? Może dog??? Powiem tak... co kto lubi:rolleyes: Mnie się wystawy nie spodobały i już... kazda rasa ma swoje zalety co kto lubi. mnie tez nie za bardzo widzi sie wystawianie, mam wciaz mieszane uczucia w tym temacie i stad to zastanawianie sie . ale kudly chyba mlodemu zapuszcze, chce zobaczyc jak bedzie wygladal z dlugimi - maly mopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 CC:yes: Twoje i Gagatki OK ale , widuję i znam osobiście wiele trudnych, źle prowadzonych rzucających się na psy i ludzi CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Twoje i Gagatki OK ale , widuję i znam osobiście wiele trudnych, źle prowadzonych rzucających się na psy i ludzi CC wrecz zabojcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 jak to Gwoździk kiedyś podsumował Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 racja gandalf bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Baru, że rasa trudna to wiem, dlatego się na nią nie zdecydowałam. Ale cud urody sa, temu nikt nie zaprzeczy!!! Klatka bedzie mi potrzebna jak cholera i to pod koniec roku. Sunie weźmiemy na pewno i trzeba ja będzie chronic przed gnida dopóki nie podrośnie na tyle, żeby dac mu radę. Macie dziewczyny jakieś namiary na dobre i niezbyt drogie??? O wystawianiu Tyriona nawet nie myślałam, kupowałam go żeby mieć funfla w domu a nie reproduktora, ot i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.03.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ja tam mało, że nie myślałam... Wręcz od razu przy kupnie Nadii powiedziałam Hodowczyni, że nie będę jej wystawiać. Ale cały misterny plan wzion był w łeb, albowiem moja kumpela wystawiała setery irlandzkie i to ona mnie namówiła na wystawy . Nie chwaląc się z każdej wystawy wychodziłyśmy z oceną bardzo dobrą . Ale to tylko taki sport był... A teraz żegnam - idę lulu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts