Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

od soboty maly bialy ma ataki brojenia, juz nawet mnie wyprowadza z rownowagi, wczoraj od duzego w dupsko dostal i nie pomoglo. napisalabym inaczej ale ktos moglby poczuc sie urazony okresleniem. ale temperament malego jest odwrotnie proporcjonalny do jego wielkosci:rolleyes:

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziń dybry!

U mnie słoneczko, ale trawa biaława...

A Sisterowa chrapie w najlepsze :-)

Właśnie się niedawno podźwignęłam... wyspacerowałam i nakarmiłam bydło, zrobię papiery i do roboty z obrzydzeniem się udam :rolleyes:

Dzińdybry znad papierzysków... :sick:

Witaj w klubie :)

od soboty maly bialy ma ataki brojenia, juz nawet mnie wyprowadza z rownowagi, :rolleyes:

Kiedy go ciachasz, bo chyba na wiosnę planowałaś...?

wiosna panie sierżańcie :lol2:

Słoneczko piękne ale chłodnawo :yes:

Jak to jaka... metalowa pod schodami od początku istnienia domu :p

Nooo, przeca to standardowe wyposażenie chałpy, jak się źwierza ma! :-)

niektórzy goście wręcz się do niej garną :lol2:

Tjaaaa... u mnie one tyż się garnęły - te same goście :lol2:

a nie, nie w tym sensie, po prostu mocno sie zastanawiamy jednak nad jego wystawianiem. obciac w kazdej chwili mozna.

Aaaaa, że wew tyyyym sensie...

Ja już dawno zaniechałam pokazywania Nadiucha - czasu nie starczało, a poza tym - i tak nigdy nie planowałam powiększania czarnej rodziny.

Wiesz co Baru, ja jestem absolutnie przekonana, że Osica ma dla Ciebie specjalnie odłożoną wypasioną wycieraczke, bez czegoś miekkiego pod d ... no, pod tyłkiem nie zostaniesz, spoko!!!! A Nadia piękna jest, uwielbiam czarne rosyjskie, miałam z nimi do czynienia (2 sztuki) u znajomych .... Cudo psy!!!! Cmoknij ją w nochal!!!!

Taaa... na Sisterową zawsze liczyć mogiem :lol:

A czarne - piękne, jak zadbane - wykąpane, ostrzyżone i wyczesane...

Ale o charakterek to cza zadbać od samiuśkiego początku, bo to nie jest łatwa rasa.

maly bialy ma walory i dobre geny. i jestesmy wrecz namawiani by go pokazac. my niczym bysmy sie nie zajmowali poza pozyczeniem modela na pokaz. i mam teraz 7 tygodni na pomyslunek (za ten czas ma fryzjera) jesli sie zdecydujemy na wystawianie to trza kudly zapuscic

Ale o charakterek to cza zadbać od samiuśkiego początku, bo to nie jest łatwa rasa.

A która jest łatwa...? Może dog???:rotfl:

maly bialy ma walory i dobre geny. i jestesmy wrecz namawiani by go pokazac. my niczym bysmy sie nie zajmowali poza pozyczeniem modela na pokaz. i mam teraz 7 tygodni na pomyslunek (za ten czas ma fryzjera) jesli sie zdecydujemy na wystawianie to trza kudly zapuscic

Powiem tak... co kto lubi:rolleyes:

Mnie się wystawy nie spodobały i już...:no:

A która jest łatwa...? Może dog???:rotfl:

Powiem tak... co kto lubi:rolleyes:

Mnie się wystawy nie spodobały i już...:no:

kazda rasa ma swoje zalety :) co kto lubi.

mnie tez nie za bardzo widzi sie wystawianie, mam wciaz mieszane uczucia w tym temacie i stad to zastanawianie sie . ale kudly chyba mlodemu zapuszcze, chce zobaczyc jak bedzie wygladal z dlugimi - maly mopik :lol2:

Baru, że rasa trudna to wiem, dlatego się na nią nie zdecydowałam. Ale cud urody sa, temu nikt nie zaprzeczy!!!

Klatka bedzie mi potrzebna jak cholera i to pod koniec roku. Sunie weźmiemy na pewno i trzeba ja będzie chronic przed gnida dopóki nie podrośnie na tyle, żeby dac mu radę. Macie dziewczyny jakieś namiary na dobre i niezbyt drogie???

O wystawianiu Tyriona nawet nie myślałam, kupowałam go żeby mieć funfla w domu a nie reproduktora, ot i wszystko.

Ja tam mało, że nie myślałam... Wręcz od razu przy kupnie Nadii powiedziałam Hodowczyni, że nie będę jej wystawiać. Ale cały misterny plan wzion był w łeb, albowiem moja kumpela wystawiała setery irlandzkie i to ona mnie namówiła na wystawy :-).

Nie chwaląc się z każdej wystawy wychodziłyśmy z oceną bardzo dobrą ;-). Ale to tylko taki sport był...

A teraz żegnam - idę lulu!