Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dla ONka, nie mam pojęcia szczerze mówiąc jaki rozmiar. Sunię będę musiała jakoś zabezpieczyc przed gnidą gdy my nie będziemy mogli pilnować. Jakieś 4 miesiące trzeba będzie uważać, żeby jej krzywdy niechcący nawet nie zrobił.

Klatka bedzie mi potrzebna jak cholera i to pod koniec roku. Sunie weźmiemy na pewno i trzeba ja będzie chronic przed gnida dopóki nie podrośnie na tyle, żeby dac mu radę. Macie dziewczyny jakieś namiary na dobre i niezbyt drogie???

Ja kupiłam Nadiuchowi na allegro - mam ten największy rozmiar.

Osia, ...sto lat to za mało...wszystkiego, co sobie wymarzysz niech się spełni,

co zaplanujesz niech się zrealizuje, zdrowia i miłości :)

http://images.kangoo.pl/88703077/45346/large/kompozycja_urodzinowy_tort_.jpg

Ja tam mało, że nie myślałam... Wręcz od razu przy kupnie Nadii powiedziałam Hodowczyni, że nie będę jej wystawiać. Ale cały misterny plan wzion był w łeb, albowiem moja kumpela wystawiała setery irlandzkie i to ona mnie namówiła na wystawy :-).

Nie chwaląc się z każdej wystawy wychodziłyśmy z oceną bardzo dobrą ;-). Ale to tylko taki sport był...

A teraz żegnam - idę lulu!

drugiego bialasa tez wzielam jako kumpla dla starszego i do kochania dla mnie :) hodowczyni zaplacilam mniej, bo nie mial byc wystawiany i tak tez podpisalam umowe z furtka wystawiania ale wtedy musze doplacic hodowczyni. i mnie wlasnie tez namawia kolezanka (ona tez hodowczyni, groomerka, trenerka i takie tam), ktora swoje psiurki wystawia od paru lat i jest zachwcona bialym gowniarzem, podjelaby sie wszystkiego od przygotowania po pokaz. a my tak sie wahamy raczej na nie. ale skoro sie wahamy to i jajka zostaja na miejscu, ciachnac moge w kazdej chwili. do tego pies-ek nie ma jakiegos swira zebym koniecznie mus miala na wycinke.

Iza :hug:

CC to nie jest z definicji groźna rasa (nie ma ich nawet na tej liście niebezpiecznych ras) ale z racji gabarytów musza byc ułozone. Bo świr-człowiek z każdego psa zrobi zabójcę ale "Mały Bialy" zabójca a zabójca CC to jednak inny efekt..:sick:

O toto, świnte słowa mości dobrodzijko :bye:

A obrazek świetny :lol2:

Dobrze, że mi bestia do wyra nie włazi...:rolleyes: