OlaiJacek 05.10.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Ps. cudny tarasik!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Murki w kuchni widziałam - łaaaadne, ja też takie mam. Teraz to już pójdzie z górki, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Nie obejrzałam jeszcze kuchni, od 5 minut otwiera mi się to drugie forum ... Próbuję dalej- albo obejrzę, albo padnę przed monitorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 .... albo obejrzę, albo padnę przed monitorem ... chyba padła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.10.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Kochana super pomysł na stylową kuchnie, odjazdowy po prostu i podłogi tez mi się bardzo podobają. I KLASA Ilonka, nie wiem czy stylowa będzie... chyba, że stylu Osiowym Witaj Ewa, jak sobie zobaczyłam jakie u Ciebie tempo prac i co już macie, to zaniemówiłam:), nam daleko do Was:), serio, ale i tak fajnie się pomieszkuje, wczoraj było pierwsze grzanie kominkiem:) - bardzo przyjemne uczucie, ale gorąco było że hoho. Pozdrawiam Ja jeszcze nie mam ... ale niedługo będzie Ps. cudny tarasik!!!!!!!!!!!! Ola dzięks Murki w kuchni widziałam - łaaaadne, ja też takie mam. Teraz to już pójdzie z górki, zobaczysz! Depsia, obyś była dobrym prorokiem... I zadowolona jesteś z tej cegły???? Nie obejrzałam jeszcze kuchni, od 5 minut otwiera mi się to drugie forum ... Próbuję dalej- albo obejrzę, albo padnę przed monitorem ... Jak to???? Padłaś przed obejrzeniem???? Tak się nie robi... chyba padła Tyż się martwię... No chyba, że ją moja kuchnia załamała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.10.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jak skończysz kuchnię to koniecznie foty wstaw, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kurcze...........gdzie ta kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Łośka, a kominek to jaki tam instalujesz? Z otwartym paleniskiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 kurcze...........gdzie ta kuchnia??? W kontynuacji... na razie nie kuchnia jeno zaczątki... Łośka, a kominek to jaki tam instalujesz? Z otwartym paleniskiem?? Zamknięty będzie ... mam nadzieję, że w tym tygodniu się go doczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.10.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ty sobie tylko pomyśl - jak cieeeeepło będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Ty sobie tylko pomyśl - jak cieeeeepło będzie... Dobrze by było , bo dziś zmarzłam jak diabli jeżdżąc za brakującą setką NIEZWYKLEWAŻNYCHRZECZY Obudowa kominka postępuje powolutku i jeszcze dzionek lub dwa i urządzę PIERWSZEPALENIE... Już to ciepełko sobie wyobrażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.10.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej Łosiczka polatałam u Ciebie po kątach, pozaglądałam to tu, to tam - nawet do szafek kuchennych i do kominka głowę wsadziłam... Pięknie to wszystko wyglada - czadowo i stylowo - dołączam do chóru upominających się o "szybkie foty", gdy tylko zrobicie coś więcej w chatynce. Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Hej Łosiczka polatałam u Ciebie po kątach, pozaglądałam to tu, to tam - nawet do szafek kuchennych i do kominka głowę wsadziłam... Pięknie to wszystko wyglada - czadowo i stylowo - dołączam do chóru upominających się o "szybkie foty", gdy tylko zrobicie coś więcej w chatynce. Buziole Lidka... maluję, doglądam, wkurzam się i nadzoruję... Na razie zabezpieczam okna i kończę kominek... Buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No to już tuż tuż! Lada dzień napiszesz "doglądam, ODKURZAM, myję okna i czyszczę kominek" - już bez wkurzania. Ja ostatnio, żeby się nie wkurzać, to prawie nie zaglądam na budowę. Mam nerwy, jak jadę, bo muszę się tam wlec z chorym dzieckiem, które już 2 tyg. przeziębione siedzi w chałupie. Nie mogę pogadać i "podoglądać", a każdy coś chce, mała marudzi, "samorodny szef" nie pozwala nic ustalić z fachowcami bez swojej obecności, a potem bywa, że zrozumiał coś opacznie i miesza szyki na budowie itd... Szkoda gadać... - rozmarudziłam się, ale u siebie w dzienniku nie za bardzo mogę... Ważne, że do przodu, a że nerwów trochę - no cóż, nie czułabym, że buduję. Wstawiaj foty, Osiu, nawet z tego jak czyścisz ten kominek i zabezpieczasz okna, bo chętnie bym pooglądała te Twoje włości... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Osia - czy Ty możesz dać w stopce link do OSTATNIEJ strony dziennika Twojego? U mnie tyle trwa wczytanie takiej strony, a potem okazuje się, że na darmo, muszę jeszcze raz klikać i czekać znowu - na ostatnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Padłam, ale się odrodziłam, jak ten Feniks ... właśnie trwa następna próba otwarcia "Kontynuacji ..." ... a ja myślałam, że to Murator długo się otwiera ... Idę luknąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Jestem wzruszona, udało się!!!! Murki galanty, bardzo przystojne!!! Ale wytłumacz mi, bo ja ciemniak chyba jestem .... na ki gwizdek Tobie ta pogięta brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 No, ja też się nad tym zastanawiam. To mi na jakieś kłusownictow pasi, ale przeca Oś sam na siebie pułapek nie zastawia co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Szkoda gadać... - rozmarudziłam się, ale u siebie w dzienniku nie za bardzo mogę... Jakieś śluby złożyłaś???? Osia - czy Ty możesz dać w stopce link do OSTATNIEJ strony dziennika Twojego? U mnie tyle trwa wczytanie takiej strony, a potem okazuje się, że na darmo, muszę jeszcze raz klikać i czekać znowu - na ostatnią... Depsia poprawiem zaraz natentychmiast... zapomniałach na śmierć, że to link siem postarzał Jestem wzruszona, udało się!!!! Murki galanty, bardzo przystojne!!! Ale wytłumacz mi, bo ja ciemniak chyba jestem .... na ki gwizdek Tobie ta pogięta brzoza Brazuniu taż ona nie moja... na somsiedniej działce się ścierwo kładzie....i mnię zwisa nad drogą złośliwie, psując i tak nie najlepsze foty... No, ja też się nad tym zastanawiam. To mi na jakieś kłusownictow pasi, ale przeca Oś sam na siebie pułapek nie zastawia co nie? Iza to chyba na mnie somsiad zastawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts