Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana super pomysł na stylową kuchnie, odjazdowy po prostu i podłogi tez mi się bardzo podobają. I KLASA

Ilonka, nie wiem czy stylowa będzie... chyba, że stylu Osiowym ;)

Witaj Ewa, jak sobie zobaczyłam jakie u Ciebie tempo prac i co już macie, to zaniemówiłam:), nam daleko do Was:), serio, ale i tak fajnie się pomieszkuje, wczoraj było pierwsze grzanie kominkiem:) - bardzo przyjemne uczucie, ale gorąco było że hoho. Pozdrawiam

Ja jeszcze nie mam :(... ale niedługo będzie :yes:

Ps. cudny tarasik!!!!!!!!!!!!

Ola dzięks :hug:

Murki w kuchni widziałam - łaaaadne, ja też takie mam. ;)

Teraz to już pójdzie z górki, zobaczysz! :yes:

Depsia, obyś była dobrym prorokiem...:yes:

I zadowolona jesteś z tej cegły????

Nie obejrzałam jeszcze kuchni, od 5 minut otwiera mi się to drugie forum ...:bash: Próbuję dalej- albo obejrzę, albo padnę przed monitorem ...

Jak to????:jawdrop: Padłaś przed obejrzeniem????:mad: Tak się nie robi...;)

chyba padła

Tyż się martwię...;) No chyba, że ją moja kuchnia załamała...:lol2:

Hej Łosiczka :)

polatałam u Ciebie po kątach, pozaglądałam to tu, to tam - nawet do szafek kuchennych i do kominka głowę wsadziłam... :D

Pięknie to wszystko wyglada - czadowo i stylowo - dołączam do chóru upominających się o "szybkie foty", gdy tylko zrobicie coś więcej w chatynce.

Buziole

Hej Łosiczka :)

polatałam u Ciebie po kątach, pozaglądałam to tu, to tam - nawet do szafek kuchennych i do kominka głowę wsadziłam... :D

Pięknie to wszystko wyglada - czadowo i stylowo - dołączam do chóru upominających się o "szybkie foty", gdy tylko zrobicie coś więcej w chatynce.

Buziole

Lidka... maluję, doglądam, wkurzam się i nadzoruję...;)

Na razie zabezpieczam okna i kończę kominek...

Buziaczki:hug:

No to już tuż tuż! :) Lada dzień napiszesz "doglądam, ODKURZAM, myję okna i czyszczę kominek" - już bez wkurzania. Ja ostatnio, żeby się nie wkurzać, to prawie nie zaglądam na budowę. Mam nerwy, jak jadę, bo muszę się tam wlec z chorym dzieckiem, które już 2 tyg. przeziębione siedzi w chałupie. Nie mogę pogadać i "podoglądać", a każdy coś chce, mała marudzi, "samorodny szef" nie pozwala nic ustalić z fachowcami bez swojej obecności, a potem bywa, że zrozumiał coś opacznie i miesza szyki na budowie itd... Szkoda gadać... - rozmarudziłam się, ale u siebie w dzienniku nie za bardzo mogę...:D

Ważne, że do przodu, a że nerwów trochę - no cóż, nie czułabym, że buduję. :D

Wstawiaj foty, Osiu, nawet z tego jak czyścisz ten kominek i zabezpieczasz okna, bo chętnie bym pooglądała te Twoje włości...

Buźka

Osia - czy Ty możesz dać w stopce link do OSTATNIEJ strony dziennika Twojego? :rolleyes:

U mnie tyle trwa wczytanie takiej strony, a potem okazuje się, że na darmo, muszę jeszcze raz klikać i czekać znowu - na ostatnią... :(

Szkoda gadać... - rozmarudziłam się, ale u siebie w dzienniku nie za bardzo mogę...:D

Jakieś śluby złożyłaś????;)

Osia - czy Ty możesz dać w stopce link do OSTATNIEJ strony dziennika Twojego? :rolleyes:

U mnie tyle trwa wczytanie takiej strony, a potem okazuje się, że na darmo, muszę jeszcze raz klikać i czekać znowu - na ostatnią... :(

Depsia poprawiem zaraz natentychmiast... zapomniałach na śmierć, że to link siem postarzał:rolleyes:

Jestem wzruszona, udało się!!!! Murki galanty, bardzo przystojne!!! Ale wytłumacz mi, bo ja ciemniak chyba jestem .... na ki gwizdek Tobie ta pogięta brzoza :jawdrop:

Brazuniu taż ona nie moja... na somsiedniej działce się ścierwo kładzie....i mnię zwisa nad drogą złośliwie, psując i tak nie najlepsze foty...:mad:

No, ja też się nad tym zastanawiam. To mi na jakieś kłusownictow pasi, ale przeca Oś sam na siebie pułapek nie zastawia co nie?

Iza to chyba na mnie somsiad zastawił...:bash: