Moose 01.04.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wiem dziewczyny, a dobrych życzeń nigdy dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A ja szajsbuku Osicy nie mam ... mam sie obrazić czy smucić??? Ja Ciebie tyż nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Zara Ciebie poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A ja szajsbuku Osicy nie mam ... mam sie obrazić czy smucić??? Aaaaa... to już jak siostra uważa I tak btw to ja sie o tym Sisterowym sb dowiedziałam całkiem niedawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.04.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Aaaaa... to już jak siostra uważa I tak btw to ja sie o tym Sisterowym sb dowiedziałam całkiem niedawno... O mamuńciu a tu co za szyfry??? Nic nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.04.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 O mamuńciu a tu co za szyfry??? Nic nie zrozumiałam Eeeeee... to całkiem proste przeca: sb - szajsbuk; Siserowa - Osica. Proste, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Co jest?! Wszyscy śpią???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 nieee zapitalaja, wlasnie sobie przerwe sniadaniowa zrobilam i znowu do papierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zapitalają...a właściwie zapitalali... OGŁASZM ŁYKENDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 to u was wczesniej lyk endy sie zaczynaja u nas od piatku, o 16 bedzie wolnosc dwudniowa. ide sobie zrobic dobrze - czas na fryzjera:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.04.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zapitalają...a właściwie zapitalali... OGŁASZM ŁYKENDA A w doopie się nie poprzewracało??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cholera, to będziesz miała długiego weekenda, zazdroszczę!!! Idę zapytać gnidę, czy chce do domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cholera, to będziesz miała długiego weekenda, zazdroszczę!!! Idę zapytać gnidę, czy chce do domu ... Brazia! Sisterowa tak ma co tydzień! I tak normalnych ludzi wq... eeeee... denerwuje - chciałam powiedzieć Moje gnidy 3 w chałpie, ino jedna (jeden! zasadniczo pobieżnie rzecz ujmując) się szlaja, zamiast w domu siedzieć, a nie moknąć gdzieś na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 To szczęściara Baru jesteś, u mnie kropelki nie ma nawet a przydałoby się. Sprawiedliwości oddając to w nocy podobno burza była - podobno, ja nie słyszałam, Córcia mi doniosła - i coś tam podlało, jeno mało!! Gnida stwierdził, że idzie do domu! No normalnie wzruszyłam się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cholera, to będziesz miała długiego weekenda, zazdroszczę!!! Idę zapytać gnidę, czy chce do domu ... To kto w końcu rządzi do diabła.... Brazia! Sisterowa tak ma co tydzień! I tak normalnych ludzi wq... eeeee... denerwuje - chciałam powiedzieć Moje gnidy 3 w chałpie, ino jedna (jeden! zasadniczo pobieżnie rzecz ujmując) się szlaja, zamiast w domu siedzieć, a nie moknąć gdzieś na zewnątrz. Sie osoba nie czepia... bo jak siem zezłoszcze to bedzie wew komórce nocować Gnida stwierdził, że idzie do domu! No normalnie wzruszyłam się!!!! Braza, próbowałam o 23 wywabić sucz na siq ale nawet do drzwi nie podeszła... Gruby jak zwykle chętnie poszedł I wiem, że mogę sobie jutro pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 04.04.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nooo jak Bazylia się położy po kolacji i wieczornym spacerze na "nocnej" kanapie (w ciągu dnia tam się nie kładzie, wtedy legowisko albo ... parapet) to już nic chyba jej nie zmusi do wstania.. To ciekawe, bo na słowo IDZIEMY normalnie natychmiast jest pod drzwiami. Ale po kolacji nie ma to tamto, priorytety się zmieniają - idziemy spać NA POWAŻNIE (czyli do rana):yes:. Dżizas - pół nocy miałam nieprzespane przez ból zęba... masakra. Muszę NAPRAWDĘ iśc do dentysty... dlaczego to nie chce SAMO minąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 moja tam zawsze chętna wyjść aczkolwiek jej wyjście czasem ogranicza się od uwalenia na schodach bądź na tarasie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Gagatko, współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts