Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cholera, to będziesz miała długiego weekenda, zazdroszczę!!!

Idę zapytać gnidę, czy chce do domu ...

Brazia!

Sisterowa tak ma co tydzień! I tak normalnych ludzi wq... eeeee... denerwuje - chciałam powiedzieć :-)

Moje gnidy 3 w chałpie, ino jedna (jeden! zasadniczo pobieżnie rzecz ujmując) się szlaja, zamiast w domu siedzieć, a nie moknąć gdzieś na zewnątrz.

To szczęściara Baru jesteś, u mnie kropelki nie ma nawet a przydałoby się. Sprawiedliwości oddając to w nocy podobno burza była - podobno, ja nie słyszałam, Córcia mi doniosła - i coś tam podlało, jeno mało!!

Gnida stwierdził, że idzie do domu! No normalnie wzruszyłam się!!!!

Cholera, to będziesz miała długiego weekenda, zazdroszczę!!!

Idę zapytać gnidę, czy chce do domu ...

To kto w końcu rządzi do diabła.... :cool:

Brazia!

Sisterowa tak ma co tydzień! I tak normalnych ludzi wq... eeeee... denerwuje - chciałam powiedzieć :-)

Moje gnidy 3 w chałpie, ino jedna (jeden! zasadniczo pobieżnie rzecz ujmując) się szlaja, zamiast w domu siedzieć, a nie moknąć gdzieś na zewnątrz.

Sie osoba nie czepia... bo jak siem zezłoszcze to bedzie wew komórce nocować ;)

Gnida stwierdził, że idzie do domu! No normalnie wzruszyłam się!!!!

Braza, próbowałam o 23 wywabić sucz na siq ale nawet do drzwi nie podeszła... Gruby jak zwykle chętnie poszedł :)

I wiem, że mogę sobie jutro pospać :D

Nooo jak Bazylia się położy po kolacji i wieczornym spacerze na "nocnej" kanapie (w ciągu dnia tam się nie kładzie, wtedy legowisko albo ... parapet) to już nic chyba jej nie zmusi do wstania..

To ciekawe, bo na słowo IDZIEMY normalnie natychmiast jest pod drzwiami. Ale po kolacji nie ma to tamto, priorytety się zmieniają - idziemy spać NA POWAŻNIE (czyli do rana):yes::yes:.

Dżizas - pół nocy miałam nieprzespane przez ból zęba... masakra. Muszę NAPRAWDĘ iśc do dentysty... dlaczego to nie chce SAMO minąć???:sick: