braza 04.04.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W sumie to ja zaczynam rządzić, ale gnida czasami uwali sie na tarasie i za diabła nie ma zamiaru przychodzić do domu ... No bo on stróż taki, rozumiesz, ochroniarz cholera jasna i straż gminno-leśna w jednym!!! Jak już w końcu łaskawie chce wejść do domu to śpi tak długo, jak długo i ja śpię!! Zdarzyło się już parę razy, że po cichu wślizgnął mi się do wyra, nawet nie poczułam, taki skubaniec delikatny!!! Zwalam go, gdy się budzę ale widzę, że bardzo mu to pasuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 To kto w końcu rządzi do diabła.... Sie osoba nie czepia... bo jak siem zezłoszcze to bedzie wew komórce nocować To ja tutaj wchodzę, żeby radośnie oznajmić, że za tydzień to ja pewnie będę jeszcze jechać, Wy będziecie... eeeee... będziecieeeeeee.... Oooooo już wiem!!! Czekać na mnie będziecie!!!!! A Ty mnie tu tak... kijem golfowym po nerach... Ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 W sumie to ja zaczynam rządzić, ale gnida czasami uwali sie na tarasie i za diabła nie ma zamiaru przychodzić do domu ... No bo on stróż taki, rozumiesz, ochroniarz cholera jasna i straż gminno-leśna w jednym!!! Jak już w końcu łaskawie chce wejść do domu to śpi tak długo, jak długo i ja śpię!! Zdarzyło się już parę razy, że po cichu wślizgnął mi się do wyra, nawet nie poczułam, taki skubaniec delikatny!!! Zwalam go, gdy się budzę ale widzę, że bardzo mu to pasuje!!! Ciekawe co Szanowny Pan na to... A Ty mnie tu tak... kijem golfowym po nerach... Ehhhh... Spoidziewałaś się po mnie czegoś lepszego...? Witamy w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.04.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Łosia, dzięki .... idę w poniedziałek, jakoś weekend przeżyję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Chyba mnie pogięło... miało być ognisko, goście i insze przyjemności a wyszło sprzątanie, pranie i mycie okien Przez miesiąc palcem nie kiwnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 U mnie miało być przesadzanie kwiatków:rolleyes:... przez te okna to i resztę posprzątałam... w chałupie tak czysto, że aż mi czegoś brakuje:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.04.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dziwne, bo nawet ja sprzątałam, z bolącym zębem... a nikt mi nie kazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 ha mial byc fryzjer i pelnia prac ogrodowych a tu guzik, fryzjer, zakupy i sprzatanie. byla agentka od sprzedazy naszej chatki, trzeba bylo ja (chatke) odpowiednio zaprezentowac a nie pokazywac potygodniowego balaganu. no i trzeba teraz byc w gotowosci, bo "okazania" mamy:cool:lazienke trzeba odmalowac, farbe kupic - o mamuniu ile roboty ....znowutylko ten cholerny stolarz z kuchnia w ch....nas zrobil i czekamy az drugi dokonczy co pierwszy spieprzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 U mnie miało być przesadzanie kwiatków:rolleyes:... przez te okna to i resztę posprzątałam... w chałupie tak czysto, że aż mi czegoś brakuje Dziwne, bo nawet ja sprzątałam, z bolącym zębem... a nikt mi nie kazał... ha mial byc fryzjer i pelnia prac ogrodowych a tu guzik, fryzjer, zakupy i sprzatanie. byla agentka od sprzedazy naszej chatki, trzeba bylo ja (chatke) odpowiednio zaprezentowac a nie pokazywac potygodniowego balaganu. no i trzeba teraz byc w gotowosci, bo "okazania" mamy. To musi być jakiś wirus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Spoidziewałaś się po mnie czegoś lepszego...? No w sumieee... To raczej nieeeee błahahahahahaha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.04.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 w chałupie tak czysto, że aż mi czegoś brakuje:oops: Przyjedź do mnie, przyjedź do mnieeeee!!! Na pewno będziesz usatysfakcjonowana, u mnie niczego Ci nie będzie brakowało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.04.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 To musi być jakiś wirus... Do mnie nie dotarł... Cheba za daleko od Was mieszkam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Mnie narazie też omija ... a kysz, idę się zaszczepic, może nie jest za późno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.04.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Przywitać się chciałam wew tyn niedzielny poranek . Nie powiem, że piękny, albowiem lało jak cholera przez pół nocy, a teraz dalej popierduje z szaro-burego nieba... Sisterowa! A jak tam w lesie? PS. Miałam nosa, żeby jednak Nadii wczoraj nie kąpać Ale nie martw się - do piątku na pewno to zrobię... Nie będzie śmierdziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Zimno i ponuro... adekwatnie do samopoczucia Nic nie robię... mam DAL ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.04.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Zimno i ponuro... adekwatnie do samopoczucia Nic nie robię... mam DAL ! Żeee cooo masz?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dzień Absolutnego Lenistwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 mialam dzis przeciwienstwo DAL ale i przeciwienstwo waszej pogody, słonecznie i cieplo, mam zjarana buźke i choinka mnie zaatakowala, tak ze krwia splynelam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 mialam dzis przeciwienstwo DAL ale i przeciwienstwo waszej pogody, słonecznie i cieplo, mam zjarana buźke i choinka mnie zaatakowala, tak ze krwia splynelam:cool: gryzłaś się z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts