Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

W sumie to ja zaczynam rządzić, ale gnida czasami uwali sie na tarasie i za diabła nie ma zamiaru przychodzić do domu ... No bo on stróż taki, rozumiesz, ochroniarz cholera jasna i straż gminno-leśna w jednym!!! Jak już w końcu łaskawie chce wejść do domu to śpi tak długo, jak długo i ja śpię!! Zdarzyło się już parę razy, że po cichu wślizgnął mi się do wyra, nawet nie poczułam, taki skubaniec delikatny!!! Zwalam go, gdy się budzę ale widzę, że bardzo mu to pasuje!!!

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To kto w końcu rządzi do diabła.... :cool:

Sie osoba nie czepia... bo jak siem zezłoszcze to bedzie wew komórce nocować ;)

To ja tutaj wchodzę, żeby radośnie oznajmić, że za tydzień to ja pewnie będę jeszcze jechać, Wy będziecie... eeeee... będziecieeeeeee....

Oooooo już wiem!!! Czekać na mnie będziecie!!!!! :lol: :lol:

A Ty mnie tu tak... kijem golfowym po nerach... Ehhhh...

W sumie to ja zaczynam rządzić, ale gnida czasami uwali sie na tarasie i za diabła nie ma zamiaru przychodzić do domu ... No bo on stróż taki, rozumiesz, ochroniarz cholera jasna i straż gminno-leśna w jednym!!! Jak już w końcu łaskawie chce wejść do domu to śpi tak długo, jak długo i ja śpię!! Zdarzyło się już parę razy, że po cichu wślizgnął mi się do wyra, nawet nie poczułam, taki skubaniec delikatny!!! Zwalam go, gdy się budzę ale widzę, że bardzo mu to pasuje!!!

Ciekawe co Szanowny Pan na to...:lol2:

A Ty mnie tu tak... kijem golfowym po nerach... Ehhhh...

Spoidziewałaś się po mnie czegoś lepszego...?;)

:bye:

Witamy w kraju :)

ha mial byc fryzjer i pelnia prac ogrodowych a tu guzik, fryzjer, zakupy i sprzatanie. byla agentka od sprzedazy naszej chatki, trzeba bylo ja (chatke) odpowiednio zaprezentowac a nie pokazywac potygodniowego balaganu. no i trzeba teraz byc w gotowosci, bo "okazania" mamy:cool:

lazienke trzeba odmalowac, farbe kupic - o mamuniu ile roboty ....znowu

tylko ten cholerny stolarz z kuchnia w ch....nas zrobil i czekamy az drugi dokonczy co pierwszy spieprzyl.

:rotfl:

U mnie miało być przesadzanie kwiatków:rolleyes:...

przez te okna to i resztę posprzątałam... w chałupie tak czysto, że aż mi czegoś brakuje:oops::lol:

Dziwne, bo nawet ja sprzątałam, z bolącym zębem... a nikt mi nie kazał... :eek:

ha mial byc fryzjer i pelnia prac ogrodowych a tu guzik, fryzjer, zakupy i sprzatanie. byla agentka od sprzedazy naszej chatki, trzeba bylo ja (chatke) odpowiednio zaprezentowac a nie pokazywac potygodniowego balaganu. no i trzeba teraz byc w gotowosci, bo "okazania" mamy.

To musi być jakiś wirus...:lol2:

Przywitać się chciałam wew tyn niedzielny poranek ;-).

Nie powiem, że piękny, albowiem lało jak cholera przez pół nocy, a teraz dalej popierduje z szaro-burego nieba...

Sisterowa!

A jak tam w lesie?

PS. Miałam nosa, żeby jednak Nadii wczoraj nie kąpać :lol:

Ale nie martw się - do piątku na pewno to zrobię... Nie będzie śmierdziała...