Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:no: usilowalam przestawic wielgachna donce, w ktorej byla na tymczasie a ona bezczelna sie na mnie rzucila i od razu w twarz - swinia nie choinka, oko mnie boli

Pewnie tymczas za długi był, to się zemściła;)

U mnie też pięękny dzionek ze słoneczkiem i "świergoleniem" ptaków po krzakach:cool:

No i DAL absolutnie obowiązkowy był.

No patrzcie Państwo, to już nawet choinki schamiały:eek: Koniec świata!!!!

Swoją podobno forsycję wywaliłam przed posesję, tam gdzie mnie nie wkurza przynajmniej! Rosło toto, miejsce zajmowało a kwitnąć nie chciało, to dali jazda!!! I wiecie, chyba coś żółtego na niej wypatrzyłam ... albo żółtaczka, albo zakwitnie!

W rękawicach pracuję tylko tych ogrodowych (niebieskie wampirki), jakbym chirurgiczne pod spód założyła to odparzenia mam murowane!!!!

U mnie chirurgiczne też nie wchodzą w grę, wampirki... tej wiosny usiłowałam się znowu przyuczyć, ale... znowu poniosłam sromotną klęskę.

Chyba juz zawsze będę gołymi rękoma pracować. :bash:

Za to mam opanowane sposoby domywania rąk i paznokci (na tyle, na ile to możliwe...). ;)

ale ja mialam rekawice ogrodowe, tyle ze sie podziurawily i nie zauwazylam. po chirurgicznych mam uczulenie i wysypke wiec juz nie zakladam

używam niebieskich, bez lateksu, podobno nie uczulają - ale i tak każdy alergik musi wypróbować ich działanie na sobie

Rękawice winylowe barwione na kolor niebieski, zalecane dla osób uczulonych na lateks.

Każdy ma swojego świra i pozostaje albo go pokochać albo ... wstydzić się! Ja swoje kocham:)

To tak jak ja Brazuniu :hug:

ja zwykle tez, choc jest kilka ktorych sie wstydze:oops:

U mnie chirurgiczne też nie wchodzą w grę, wampirki... tej wiosny usiłowałam się znowu przyuczyć, ale... znowu poniosłam sromotną klęskę.

Chyba juz zawsze będę gołymi rękoma pracować. :bash:

Za to mam opanowane sposoby domywania rąk i paznokci (na tyle, na ile to możliwe...). ;)

wampirki dopasowane sa ok, tylko musze czesto wymieniac jak dluzej ryje w ziemi albo jak jest mokra. pazury domylam, swietnie sie domywaja i skorki i pazury przy myciu czaszki

używam niebieskich, bez lateksu, podobno nie uczulają - ale i tak każdy alergik musi wypróbować ich działanie na sobie

Rękawice winylowe barwione na kolor niebieski, zalecane dla osób uczulonych na lateks.

nie wiem czy na lateks mam uczulenie czy na ten pot zmieszany z ta posypka w rekawiczkach. łapki strasznie sie uparzaja w takich rekawicach. ostatnio kupilam gumowe do sprzatania, dopasowane wyscielane bawelna, sa super a dosc grube i nie dra sie. ale po godzinie lapki i tak musze wietrzyc.

Mam w domu całą reklamówkę tych lateksowych tzw. chirurgicznych. Właściwie nie są używane, bo mi przeszkadzają. Jeśli już naprawdę muszę coś w rękawicach zrobić to wolę te typowe gospodarskie ... no wiecie ... z takimi długimi mankietami. Mam takie w czerwone serduszka, Szanowny mało nie padł jak je zobaczył:) Z niebieskich jestem bardzo zadowolona, nawet jak ryję mocno w ziemi choćby mokrej to i tak dośc długo wytrzymują. Mam je troszkę większe, kupuję 7 a i tak lekko mi wystają za palce, więc może dlatego wytrzymuja dłużej...

TARcia aż zaczęłam się zastanawiać nad świrem, którego się wstydzę .... no qurde, nie mogę znaleźć!!!! Muszę Agduś zapytac, Ona ze mną najdłużej przebywa może coś znajdzie :yes: