TAR 06.04.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 usilowalam przestawic wielgachna donce, w ktorej byla na tymczasie a ona bezczelna sie na mnie rzucila i od razu w twarz - swinia nie choinka, oko mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 usilowalam przestawic wielgachna donce, w ktorej byla na tymczasie a ona bezczelna sie na mnie rzucila i od razu w twarz - swinia nie choinka, oko mnie boli Pewnie tymczas za długi był, to się zemściła;) U mnie też pięękny dzionek ze słoneczkiem i "świergoleniem" ptaków po krzakach:cool: No i DAL absolutnie obowiązkowy był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Trzeba było choinki nie dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 tydzien Oooo to persona perturbata Ci się trafiła. Żeby tak po tygodniu się awanturować u nowej pani, no no. Aż strach pomyśleć co będzie dalej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 biedna TARcia a forsycję zabiłaś, czy boisz się do niej podejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 na szczescie ja nie mam ani jednej, wystarcza mi te sasiedzkie usiluje wyczyscic sobie szpony po calodziennym ryciu w ziemi, jutro w pracy znowu rece bede chowac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 biedne łapki masz, nauczyłam się już w dwóch parach pracować - chirurgiczne najpierw, na to ogrodnicze... i mogę ryć jak ret i to bez strat paznokciowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 ale ja mialam rekawice ogrodowe, tyle ze sie podziurawily i nie zauwazylam. po chirurgicznych mam uczulenie i wysypke wiec juz nie zakladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No patrzcie Państwo, to już nawet choinki schamiały:eek: Koniec świata!!!! Swoją podobno forsycję wywaliłam przed posesję, tam gdzie mnie nie wkurza przynajmniej! Rosło toto, miejsce zajmowało a kwitnąć nie chciało, to dali jazda!!! I wiecie, chyba coś żółtego na niej wypatrzyłam ... albo żółtaczka, albo zakwitnie! W rękawicach pracuję tylko tych ogrodowych (niebieskie wampirki), jakbym chirurgiczne pod spód założyła to odparzenia mam murowane!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ja też często w podwójnych pracuję bo wampirki jakoś szybko mi się dziurawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 W ziemi ryję jak najmniej, małż ryje więcej..; ja muszę mieć sterylnie więc chirurgiczne to podstawa... taki świr i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Każdy ma swojego świra i pozostaje albo go pokochać albo ... wstydzić się! Ja swoje kocham:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.04.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 To tak jak ja Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 U mnie chirurgiczne też nie wchodzą w grę, wampirki... tej wiosny usiłowałam się znowu przyuczyć, ale... znowu poniosłam sromotną klęskę. Chyba juz zawsze będę gołymi rękoma pracować. Za to mam opanowane sposoby domywania rąk i paznokci (na tyle, na ile to możliwe...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ale ja mialam rekawice ogrodowe, tyle ze sie podziurawily i nie zauwazylam. po chirurgicznych mam uczulenie i wysypke wiec juz nie zakladam używam niebieskich, bez lateksu, podobno nie uczulają - ale i tak każdy alergik musi wypróbować ich działanie na sobie Rękawice winylowe barwione na kolor niebieski, zalecane dla osób uczulonych na lateks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Każdy ma swojego świra i pozostaje albo go pokochać albo ... wstydzić się! Ja swoje kocham:) To tak jak ja Brazuniu ja zwykle tez, choc jest kilka ktorych sie wstydze:oops: U mnie chirurgiczne też nie wchodzą w grę, wampirki... tej wiosny usiłowałam się znowu przyuczyć, ale... znowu poniosłam sromotną klęskę. Chyba juz zawsze będę gołymi rękoma pracować. Za to mam opanowane sposoby domywania rąk i paznokci (na tyle, na ile to możliwe...). wampirki dopasowane sa ok, tylko musze czesto wymieniac jak dluzej ryje w ziemi albo jak jest mokra. pazury domylam, swietnie sie domywaja i skorki i pazury przy myciu czaszki używam niebieskich, bez lateksu, podobno nie uczulają - ale i tak każdy alergik musi wypróbować ich działanie na sobie Rękawice winylowe barwione na kolor niebieski, zalecane dla osób uczulonych na lateks. nie wiem czy na lateks mam uczulenie czy na ten pot zmieszany z ta posypka w rekawiczkach. łapki strasznie sie uparzaja w takich rekawicach. ostatnio kupilam gumowe do sprzatania, dopasowane wyscielane bawelna, sa super a dosc grube i nie dra sie. ale po godzinie lapki i tak musze wietrzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Mam w domu całą reklamówkę tych lateksowych tzw. chirurgicznych. Właściwie nie są używane, bo mi przeszkadzają. Jeśli już naprawdę muszę coś w rękawicach zrobić to wolę te typowe gospodarskie ... no wiecie ... z takimi długimi mankietami. Mam takie w czerwone serduszka, Szanowny mało nie padł jak je zobaczył Z niebieskich jestem bardzo zadowolona, nawet jak ryję mocno w ziemi choćby mokrej to i tak dośc długo wytrzymują. Mam je troszkę większe, kupuję 7 a i tak lekko mi wystają za palce, więc może dlatego wytrzymuja dłużej... TARcia aż zaczęłam się zastanawiać nad świrem, którego się wstydzę .... no qurde, nie mogę znaleźć!!!! Muszę Agduś zapytac, Ona ze mną najdłużej przebywa może coś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 w zyciu nie przyznam sie publicznie do swoich swirow (tych wstydliwych ofkors ) wiekszosc takich normalnych pewnie mozna wylapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nooo, do wstydliwych to nigdy w życiu też się nie przyznam, przecie się ich wstydzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts