Baru 07.04.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nooo, do wstydliwych to nigdy w życiu też się nie przyznam, przecie się ich wstydzę! DePSia! Możesz się wstydzić publicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zmusiłyście mnie do zastanawiania nad wstydliwością swoich świrów... i niestety nie znalazłam jakiś wstydliwych...jestem dziwaczniejsza niż mi się wydaje czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Tak! Jesteś dziwaczniejsza, niż myślisz. Barunia - już ja wolę się wstydzić w odosobnieniu jakimś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.04.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Zmusiłyście mnie do zastanawiania nad wstydliwością swoich świrów... i niestety nie znalazłam jakiś wstydliwych...jestem dziwaczniejsza niż mi się wydaje czy co... mało tego!!! jesteś taka jak ja:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 mało tego!!! jesteś taka jak ja:eek: Łooo matko!! Drugom siostrę mam?! Oooooooo!! Się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.04.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Arctica coś w tym jest... w kinematografii polskiej tyż gustuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.04.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Łooo matko!! Drugom siostrę mam?! Oooooooo!! Się znalazła miło mi:lol: chociaż świra mam jednego... potężnego... kto mnie ciut zna to wie:rolleyes:... i WCALE się go nie wstydzę Arctica coś w tym jest... w kinematografii polskiej tyż gustuję i świra mojego tyż posiadasz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A ja się zastanawiam, jakie to mogą byc te wstydliwe świry?? Bo może ja nie wiem, że powinnam się wstydzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.04.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Sisterowa!A co z Ryśkiem?? Wiesz już coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 miło mi:lol: chociaż świra mam jednego... potężnego... kto mnie ciut zna to wie:rolleyes:... i WCALE się go nie wstydzę i świra mojego tyż posiadasz:yes: mylicie pojecia, to nie sa świry , takie cosie to ma wiekszosc w tym i innych watkach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Sisterowa! A co z Ryśkiem?? Wiesz już coś?? Doopa... tak mnie wczoraj wieczorem bez komórkie zeznał... A wszystkie świry dotyczące zazwierzęcenia zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 doopa - bardzo popularne stwierdzenie u mnie ostatnio tez doopa zimna:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 09.04.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Doopa... tak mnie wczoraj wieczorem bez komórkie zeznał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Czytałam... współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ano ... witam się. Nic mądrzejszego do głowy mi nie przychodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 za to boss podpisal mi urlopy na sezon. i to bez szemrania - cud nad cudy przed weekendem majowym na 99% odjajamy malego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nic mu nie będzie, a może się uspokoi trochę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 szef czy odjajeniec bo oba maja palme:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ano ... witam się. Nic mądrzejszego do głowy mi nie przychodzi ... Dalujesz dziś??? Ja mam ochotę straszną ale nowy filtr do akwa muszę zmontować... za to boss podpisal mi urlopy na sezon. i to bez szemrania - cud nad cudy przed weekendem majowym na 99% odjajamy malego Słusznie szef czy odjajeniec bo oba maja palme:p Zobacz czy małemu pomoże i w razie czego, idź tym tropem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts