braza 09.04.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nawet jeśli dołowałam to właśnie przestałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 chyba o DALowanie bylo pytanie choc w pierwszej chwili tez o dołowaniu przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Najwyraźniej mam niejasną klawiaturę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No przepraszam .... Inteligencja mi spada chyba albo wtórny analfabetyzm ... mam nadzieję, że to jednak wpływ pogody li tylko ... Nie DALowałam za bardzo, bo dziecię moje jedyne do szkoły musiało a i strawę jakąś uwarzyć musiałam. Za to po południu i owszem, miałam wszystko gdzieś i w towarzystwie ONkowej gnidy przycięłam komara!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zimno... nic mi się nie chce a mooszę niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No cholercia zzzzzzimno! Ale padać przestało i jest nadzieja, że już nie będzie... podparta radarami;) Idę alpasie wypuścić, konie wyprowadzić... i do najmłodszych zajrzeć... czyli taka MOJA OSOBISTA DAL:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Arcti, ja się fotek domagam A jak Twoje relacje z Hugonem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja dzisiaj dalie (resztę) posadziłam czyli poDALiowałam sobie a nie poDALowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Arcti, ja się fotek domagam A jak Twoje relacje z Hugonem??? Się wgrywają ale coś mi net muli:mad: Hugo??? Pogodziłam się z faktem, że nie ma ochoty być moją maskotką Jak musa na tulanie mam to szufelkę w garść i tulam... tfu, tfu nie zaatakował mnie więcej... konie se mocno psitulać mogę i cria se rozpieszczę... a cooo:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 No to rozpieszczaj, w moim imieniu tez możesz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.04.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Przylazłam. Zgięta w pół... Właśnie skończyłam kąpać Czarną - nie bydzie jutro wstyda u Sisterowej Sucz wypachnionaaaaaaa, że ho ho!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja dzisiaj dalie (resztę) posadziłam czyli poDALiowałam sobie a nie poDALowałam:D No cóż... zawżdy z DALem miałaś do czynienia Jak musa na tulanie mam to szufelkę w garść i tulam... tfu, tfu nie zaatakował mnie więcej... i cria se rozpieszczę... a cooo:lol: Ad 1 on pewnie wie, ze nie ma szans na rządzenie ale kciałby jak Gruch Ad 2 wew to nie wątpię No to rozpieszczaj, w moim imieniu tez możesz:wiggle: I w moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Przylazłam. Zgięta w pół... Właśnie skończyłam kąpać Czarną - nie bydzie jutro wstyda u Sisterowej Sucz wypachnionaaaaaaa, że ho ho!!! Dałabys pokój... ani chybi sie wew czymś wytarza coby wstydu nie beło przed Gruchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.04.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dałabys pokój... ani chybi sie wew czymś wytarza coby wstydu nie beło przed Gruchą Nadia Radomirowna z tych nietarzajęcych się jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.04.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Czy osoba nie zmieniła zdania wew temacie towarowym?Bo święconka już w bagażnku, wraz z odrdzewiaczem, tudzież płynem do spryskiwacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2014 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Arcti - młode porozpieszczaj i za mnie. Osia, Baru - a i bawcie się dobrze, też trochę za mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Czy osoba nie zmieniła zdania wew temacie towarowym? Bo święconka już w bagażnku, wraz z odrdzewiaczem, tudzież płynem do spryskiwacza... Nie zmieniła Osia, Baru - a i bawcie się dobrze, też trochę za mnie... Będziemy się starać ze wszech sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Nadia Radomirowna z tych nietarzajęcych się jest Też tak kiedyś myślałam o Gruszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Gruch w oczekiwaniu na gości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Niezmiernie fascynujące połączenie święconki, odrdzewiacza i płynu do spryskiwaczy!!!!! Az mnie skręca z ciekawości, jak to smakuje!!!!! Bawcie się dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts