braza 16.04.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Czytaj, czytaj może i Ty jakoś doradzisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Wywnętrzyłam się ale wielkiej naukowości w swej wypowiedzi nie zawarłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 I CAŁE SZCZĘŚCIE :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Amen!!! Jakbyś wielką naukowość zawarła to bym się bać zaczęła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja bym czytać przestała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ufff... z tego wynika, żem całkowicie bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Spokojnie jak na wojnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2014 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Bede siem bunkrować wew lesie... pomyślę o ziemiance najsamprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2014 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Od kilku lat chodzi za mną ziemianka - a właściwie piwniczka, taka jak u Arctiki. I w końcu kiedyś ją zbudujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zakroplilam wczoraj biale duszki na kleszczony i po raz pierwszy przy uzyciu srodka (uzywam go od roku) od moich psow jechalo, no potworny smrod. nie wiem czy to jakas nowa receptura czy moze zapach dodany specjalnie ale w calej chacie po prostu smierdzialo. uaktywnil sie jakas godzine po zakropleniu. i teraz nie wiem co robic czy szukac kolejnego czy to po prostu jest normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2014 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Nie wiem...Preventikowa obroża woniała koszmarnie przez jakieś 2-3 tygodnie, potem już było OKForestowa obroża nie śmierdziała wcale...Psikam frontlajnem, który nie śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 zadzwonilam do laboratorium producenta tych kropli, maja dzis oddzwonic, zobaczymy. kurcze strasznie jakas czepliwa jestem ale ten smrod byl koszmarny i po raz pierwszy wiec moze cos nie teges z kroplami, wole sprawdzic niz potem miec problem. tylko teraz to juz nie wiem czym mam pryskac, znalazlam z virbaca moze wyprobuje, maja troche inny sklad. psikacz na alergie dziala wiec moze krople tez beda ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No masz, a chciałam wypróbować ten sabumol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ale ten smrod byl koszmarny Reklamę zrobiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 reklamy nie robie jak dobry to pisze jak capi to tez napisalam, ale na serio my uzywamy tych kropli caly rok nawet zima (raz na 3 m-ce) i jeszcze nigdy z psow nie wydobywal sie taki fetorek. wiec moze trafilam na jakas zla partie towaru albo (patrzac po serii i terminie przydatnosci) zmienili cos w recepturze teraz wyprobujemy virbac effipro. chociaz ten sabunol byl dobry, bo dziala na pchly kleszcze i wszoly (dla nas wazne, bo te cholery akurat przenosza sie na ludzi) u nas jest pelno saren i wszoly to nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No masz, a chciałam wypróbować ten sabumol pociesze cie, ze smierdzialo tylko wczoraj dzis juz normalnie jest, moze na czas wchlaniania 24h tylko capi? ale mimo smrodu bialaski przytulalismy i pozwolilam im spac z nami, trudno koldry i tak ida jutro do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Moje z nami nie śpią - tylko w dzień się pitulają. Za to młodsza sama bardzo cierpi od zapachu tej chemii... dlatego myślałam, ze zmienię Ciekawa jestem co producent Ci odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Jedni mówią, że sabunol to przeżytek, TARcia chwali a i na Dogomanii kilka pozytywnych komentarzy przeczytałam. Teraz Tyrion i kociambry są zakroplone Fiprexem, działa, bo Tyrionowi dzisiaj wyjęłam martwego kleszcza. Tak myślę, czy spróbowac w maju tego sabunolu ... TARciu, od dawna go używasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.04.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 niech nikt się na mnie nie gniewa - nie było dzisiaj czasu i ochoty szukać książeczki bobika!Darowane ? - jakby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.04.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 pociesze cie, ze smierdzialo tylko wczoraj dzis juz normalnie jest, moze na czas wchlaniania 24h tylko capi. gadamy o bimberku sąsiada? tak? identycznie brzmi dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts