Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zakroplilam wczoraj biale duszki na kleszczony i po raz pierwszy przy uzyciu srodka (uzywam go od roku) od moich psow jechalo, no potworny smrod. nie wiem czy to jakas nowa receptura czy moze zapach dodany specjalnie ale w calej chacie po prostu smierdzialo. uaktywnil sie jakas godzine po zakropleniu. i teraz nie wiem co robic czy szukac kolejnego czy to po prostu jest normalne :rolleyes:

zadzwonilam do laboratorium producenta tych kropli, maja dzis oddzwonic, zobaczymy. kurcze strasznie jakas czepliwa jestem ;) ale ten smrod byl koszmarny i po raz pierwszy wiec moze cos nie teges z kroplami, wole sprawdzic niz potem miec problem. tylko teraz to juz nie wiem czym mam pryskac, znalazlam z virbaca moze wyprobuje, maja troche inny sklad. psikacz na alergie dziala wiec moze krople tez beda ok?

reklamy nie robie :D jak dobry to pisze jak capi to tez napisalam, ale na serio my uzywamy tych kropli caly rok nawet zima (raz na 3 m-ce) i jeszcze nigdy z psow nie wydobywal sie taki fetorek. wiec moze trafilam na jakas zla partie towaru albo (patrzac po serii i terminie przydatnosci) zmienili cos w recepturze

teraz wyprobujemy virbac effipro. chociaz ten sabunol byl dobry, bo dziala na pchly kleszcze i wszoly (dla nas wazne, bo te cholery akurat przenosza sie na ludzi) u nas jest pelno saren i wszoly to nic nadzwyczajnego.

No masz, a chciałam wypróbować ten sabumol :lol2:

pociesze cie, ze smierdzialo tylko wczoraj dzis juz normalnie jest, moze na czas wchlaniania 24h tylko capi? ale mimo smrodu bialaski przytulalismy i pozwolilam im spac z nami, trudno koldry i tak ida jutro do prania.

Jedni mówią, że sabunol to przeżytek, TARcia chwali a i na Dogomanii kilka pozytywnych komentarzy przeczytałam. Teraz Tyrion i kociambry są zakroplone Fiprexem, działa, bo Tyrionowi dzisiaj wyjęłam martwego kleszcza. Tak myślę, czy spróbowac w maju tego sabunolu ... TARciu, od dawna go używasz??