Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jedni mówią, że sabunol to przeżytek, TARcia chwali a i na Dogomanii kilka pozytywnych komentarzy przeczytałam. Teraz Tyrion i kociambry są zakroplone Fiprexem, działa, bo Tyrionowi dzisiaj wyjęłam martwego kleszcza. Tak myślę, czy spróbowac w maju tego sabunolu ... TARciu, od dawna go używasz??

od ub. roku, skutecznosc taka sama jak adwantixa (2 składniki imidakloprid + permetryna) fipreksa (1 skladnik fipronil) w sabunolu 3 składniki (piryproksyfen +imidakloprid + permetryna). niestety po fiprexie bialy strasznie sie drapal a skóra miejscowo zaczerwieniona swiądowa. nie wiem czy sabunol to przezytek u nas dziala. tylko wlasnie te ostatnie nam smierdzialy ale psiaki sie nie drapaly wiec jakos damy rade przemeczyc sie jeden dzien. moze jutro pojdziemy do weta i zapytamy o te zastrzyki.

Ognicho rozpalone???

Dupa tam... deszcz padał ochłodziło się i ognicho na jutro przełożone...

W Świątecznej Atmosferze (tzn. spokojnie i bez pośpiechu) zrobiłam żurek i jajka faszerowane (2 szt czyli 4 połówki) oraz sos tatarski - no no sama siebie podziwiam ..... :rolleyes::rolleyes:

Goście świętują u siebie i w stodole, spokój i cisza.... takie święta lubię... :wiggle:

Z przyczyn obiektywnych i zupełnie nie do końca przewidzianych, naszykowałam święta ale bez przepychu ( 1/3 a nawet 1/4 tego co Mamunia zazwyczaj zapodaje) i wszyscy zadowoleni ja nie narobiona, jutro ognisko i błogie lenistwo... mmmmmm...

Takie święta to też lubię :yes: