Moose 21.04.2014 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Pal pal... polecam niezdrowe żarełko, bo jest pyszniusie i niezdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.04.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Będę musiała, mam ślinotok. Córcia wraca jutro to kto wie, może w środę ....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Chyba dziś zrobimy powtórkę z rozrywki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Róbcie, jakby co napchajcie się tych samych niezdrowych rzeczy i za mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Niezdrowe są najsmaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Chyba dziś zrobimy powtórkę z rozrywki... A ja tu biedna wew robocie!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 A ja tu biedna wew robocie!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i co ryczysz, ja tez:cool: po robocie zrobisz my moze grilka, bo kuchenny ma dzis przyjsc i rozpierducha bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Bardzo słuszna koncepcja zwłaszcza przy takiej pogodzie jak u nas... Ponad 20 stopni, piękne słoneczko... chyba jakiś spacerek uskutecznimy z Grubym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 a mnie tez dzis posralo, nie dosc ze kuchenny bedzie, dwa jazgoty przy mnie to jeszcze poumawialam sie z goscmi od zabudow tarasow i oranzerii. robimy podejscie nr 2, podejscie nr 1 nas przybilo cena. ale od podejscia nr 1 minelo pare lat dokladnie 2 i powstalo troche nowych firm zajmujacych sie tematem, no wiec zobaczymy czy stac mnie bedzie na zabudowany taras / oranzerie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.04.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 O matko!!! A ja mam w planach drewniany taras ... Zastanawiam się teraz, czy będzie mnie kiedys na niego stać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.04.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 na razie dostalam wycene na wiate przytarasowa, daszek, bez bokow i przodu - prawie 17 tys + vat. chyba sie z kims na glowy pozamieniali. za tyle to sobie sama zrobie. dzis pan altankowy ma mi wycenic cos takiego. skoro altanka kosztowala ok. 3 tys. to ile taka konstrukcja tarasowa, raptem 6 słupow i daszek z poliweglanu powinno tyle samo lub mniej. wtedy boki i przod mezus zrobi. mam jeszcze wizyty ludzi od okien, zobaczymy co oni zaproponuja. na caly dom placilam za okna ok. 18 tys. 4 lata temu a mam ich sporo i pare calkiem nietypowych. no to do jasnej anielki ile moze kosztowac oranzeria 5x3 raptem pare profili i pare szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Doopa z ogniska... pogoda się zesssrała... leje jak złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.04.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Poleje i przestanie:yes: Tarcia ja to Ciebie podziwiam... skoro macie w planach sprzedaż to po cholercię te remonty, tarasy, oranżerie... w nowym se zrobisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ale podłoże mokre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 ja tyż planuję drewniany taras:lol: a dokładniej to ja zaplanowałam, zapuściłam węża i małż jest aktualnie święcie przekonany że to on to wymyślił i pełen zapału do realizacji:rotfl: u mnie na szczęście to kwestia nabycia materiału;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Poleje i przestanie:yes: Tarcia ja to Ciebie podziwiam... skoro macie w planach sprzedaż to po cholercię te remonty, tarasy, oranżerie... w nowym se zrobisz:rolleyes: tak wiem, rodzina tez mnie pyta. i co z tego ze sprzedajemy? na razie chetnego nie mam a my mieszkamy wiec po co mam ciagle czegos sobie odmawiac i tlumaczyc sie przed soba "bo sprzedaz". zyje tu i teraz. i tu i teraz chce miec cos z zycia a poza tym nosi mnie juz. 3 lata to stanowczo za dlugo by bezczynnie na tylku siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.04.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) i co ryczysz, ja tez:cool: po robocie zrobisz Tjaaaaa... Narobiłam se ognisk... Wpadłam po robocie, przebrałam się i za kosiarę się wzięłam. A raczej za to zielone co wyrosło jak goopie . Do 18.30 skosiłam niecałe pół działki... Ehhh... Dzisiaj trochę tez pokoszę, ale krótko, bo na fitnes popierdzielać moose Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 O matko!!! A ja mam w planach drewniany taras ... Zastanawiam się teraz, czy będzie mnie kiedys na niego stać??? Ja te kiedyś chciałam. Ale mnie ustawiono do pionu... Odpuściłam Podobuje się mię takie coś: http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&lg=pl Ino niestety poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tjaaaaa... Narobiłam se ognisk... Wpadłam po robocie, przebrałam się i za kosiarę się wzięłam. A raczej za to zielone co wyrosło jak goopie . Do 18.30 skosiłam niecałe pół działki... Ehhh... Dzisiaj trochę tez pokoszę, ale krótko, bo na fitnes popierdzielać moose mnie po pracy znioslo do ogrodniczego, wiec po wstepnym uporzadkowaniu kuchni, obsludze bialasow polazlam sadzic, potem podlewanie i tak skonczylam po 21:rolleyes: ale za to jak dobrze sie spalo Ja te kiedyś chciałam. Ale mnie ustawiono do pionu... Odpuściłam Podobuje się mię takie coś: http://www.deck-dry.com/index.php?str=galeria&lg=pl Ino niestety poza zasięgiem podobaja mi sie tarasy drewniane..........u kogos / lub na zdjeciach, tak samo drewniane blaty w lazienkach i kuchni, na szczescie wyleczylam sie z tego, za duzo zachodu z pielegnacja, koszty to juz inna inszosc dom musze miec prawie bezobslugowy. meble drewniane na tarasie jak sie rozsypia tez zamienie na technorattan. poza tym zauwazylam, ze im cos drozsze i sie niszczy lub psuje to wiekszy tez zal zostaje lub zlosc ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ... po wstępnym uporządkowaniu kuchni... czyżbyś się doczekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts