TAR 23.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 w piatek bedzie skonczona wczorajsza wizyte przelozylam z przyczyn jakichs tam uporzadkowanie kuchni po wieczornych i wczesnoporannych dzialaniach wieczorem juz mi sie sie chce a rano nigdy nie zdąze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.04.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Tjaaaaa... Narobiłam se ognisk... Wpadłam po robocie, przebrałam się i za kosiarę się wzięłam. A raczej za to zielone co wyrosło jak goopie . Do 18.30 skosiłam niecałe pół działki... Ehhh... Dzisiaj trochę tez pokoszę, ale krótko, bo na fitnes popierdzielać moose Nie chce mi się kosić... mam lenia i wy..ane na wszystko Może zrobimy ognisko... ale też mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No to możemy się policytować na lenie:p... mi się tak nie chce... że nawet nie chce mi się o tym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.04.2014 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Małż robi ognisko... może się zawlokę na żarełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 To wszystko przez ciśnienie... JAK ŻYĆ panie premierze.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 wy piszecie o leniu? to moj jest mega len leniowaty, bo nie chce mi sie siegnac do stolika po dzwoniacy telefon i pojsc do garazu po browarka (czy on nie moglby sam przyjsc do mnie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ..browarki stoją w spiżarni koło kuchni, w dobrej temperaturze, a ja przy kompie siedzę praktycznie obok, więc do browarka bliżej niż do czegokolwiek... nie wiem o czym to świadczy ale podoba mi się Czy Wasze zwierza też robią sobie pilota przed spaniem wieczornym? Bazylia ostatnio robi to regularnie, po czym ... spokojnie idzie spać na kanapę :rolleyes: -------------------------------------------------------------------------- pilot - termin znany jeżdżącym swego czasu na kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ... moje udrapać sobie posłanko muszą czasami i w nocy drapanie poduchy słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 kurde jezdzilam ale nie wiem co to pilot:oops:, oswiecenia prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.04.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 kipisz, bajzel i totalna rozwałka TAR-ciu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Wstawało się rano po pobudce, ścieliło się łózko i szło się na sniadanie. A w tym czasie ...... perfidna komisja oglądała jak pościeliliśmy, grzeczne (?) dzieci łóżeczka i jak któres się wg komisji nie spisało (nie dośc dokładnie wepchnęło przescieradło pod materac na ten przykład) cała pościel wraz z materacem była wybebeszana do góry nogami. Wracało się ze śniadania z myślą - kto dzis ma pilota??? Teraz widzę, że to jakiś sadyzm był, czy co? Bazylia robi to na maksa (jak nasza komisja ze wspomnień) - czyli cała narzutka jest wybebeszona nosem (rycie pod spodem) i łapami, zszargana (pod siebie, przed siebie, na siebie) i zmięta oraz zrzucona z materacyka - i dopiero pies może spokojnie położyć się spać. Na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Właśnie sobie wyobraziłam ową komisję jak ryje NOSEM i ŁAPAMI w naszych łóżkach - widok wart ceny ścielenia powtórnie łózka - słodka zemsta na zimno :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 no popatrz nie zdarzylo mi sie miec pilota moze dlatego ze ja bardziej w harcerstwie bylam a na obozach nas uczyli i nauczyli jednakze piloty psie to u nas normalka, zrobia kipisz zeby ............................................... spokojnie udac sie spac na sofke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No i popatrz TARcia - znaczy rozmiar (psa!) nie ma znaczenia, jak się okazuje (nie po raz pierwszy)... A pańcia - frajerka poprawia i poprawia te kocyki i narzutki na legowisku ..... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.04.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 To wszystko przez ciśnienie... JAK ŻYĆ panie premierze.....??? Nie mam pojęcia... spać mnie się żądało caaałyyyy dzień, a nie powiem żem przepracowana wy piszecie o leniu? to moj jest mega len leniowaty, bo nie chce mi sie siegnac do stolika po dzwoniacy telefon i pojsc do garazu po browarka (czy on nie moglby sam przyjsc do mnie?) A do mnie przyszedł Właśnie sobie wyobraziłam ową komisję jak ryje NOSEM i ŁAPAMI w naszych łóżkach - widok wart ceny ścielenia powtórnie łózka - słodka zemsta na zimno :lol2: Gruszek jest dziwny, bo oprócz podniecenia na widok GOŚCI to posłanka nie rusza... owszem podrepcze i pokręci się w kółeczko ale go nie demoluje A spanko i tak najlepsze z Pańcią na kanapce co właśnie uprawia z powodzeniem o pochrapywaniu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 duzy bialy jak Gruś najlepsze spanie to przy pani / z pania i najlepiej pod kocykiem lub kolderka. kipiszu w sypialni nie robia tylko w swoich kojcach. po prostu sciela po swojemu maly bialy nie lubi zbytnio tulania, wcale nie lubi przykrywania za to lubi zalegac na sofce, zgniazduje sobie kocyk i spi raz na jednej raz na drugiej. zalezy, ktory ludź jest akurat wolny tzn. nie okupuje (tego ludzia) duzy bialy:lol2: browarek do mnie sam nie przyszedl, bo jego nogi do stolycy pojechaly :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.04.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 d browarek do mnie sam nie przyszedl, Widać i browiec ma lenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No właśnie też uważam, że one nie robią kipiszu tylko ŚCIELĄ PO SWOJEMU. A jak się pańci nie podoba, to niech se ścieli inaczej, jak musi. Tylko - CZYJE TO W KOŃCU LEGOWISKO???:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 24.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja to raczej z tych normalnych inaczej jestem - tak z samokrytyką i z niesmaczeniem wielkim stwierdzam . Wczoraj wpadłam do domu po robocie, coś w żołądek wrzuciłam i za kosiarę się złapałam... Przed 18stą zmiana nastąpiła w osobie mego dziecięcia drugiego, a matka na fitnes pojechała. I wróciła niewiele przed północą... Szlag by to!! A co do pilota to Nadii ostatnio coś odbiło - też drapie i udeptuje te pagórki, co sobie porobi i tak śpi. Na tym! Bo sucz nauczona, że śpi się u siebie a nie w cudzych betach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2014 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 No właśnie też uważam, że one nie robią kipiszu tylko ŚCIELĄ PO SWOJEMU. A jak się pańci nie podoba, to niech se ścieli inaczej, jak musi. Tylko - CZYJE TO W KOŃCU LEGOWISKO???:P Bo te Pąńcie to dziwaczne są... Ja to raczej z tych normalnych inaczej jestem - tak z samokrytyką i z niesmaczeniem wielkim stwierdzam . Wczoraj wpadłam do domu po robocie, coś w żołądek wrzuciłam i za kosiarę się złapałam... Przed 18stą zmiana nastąpiła w osobie mego dziecięcia drugiego, a matka na fitnes pojechała. I wróciła niewiele przed północą... Szlag by to!! Bo sucz nauczona, że śpi się u siebie a nie w cudzych betach. Ad 1, czy Ty chcesz się zarobić na śmierć??? Ad 2, jakieś przytyki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts