Moose 06.05.2014 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 U mnie dziś superowa pogoda Ciepło i słonecznie i WRESZCIE BEZWIETRZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 No! To wreszcie doszło i do Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 u nas dzis w nocy popadalo:wiggle: rano slonce i cieplo i ma padac jeszcze w ciagu dnia, choc watpie czy do nas dojdzie. za to po deszczu dopiero moja zielen ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Wszystko rośnie jak wściekłe a najbardziej trawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 ooo jakie ma pani ladne swierczki to maigoldy, daisy czy cos podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tarcia, nie mam zielonego pojęcia, kupiłam w zeszłym roku i zaczęły marnieć, żółknąć... wsadziłam w innym miejscu i korozja się zatrzymała, teraz ruszyły z kopyta A nazwę oczywiście na śmierć zapomniałam natychmiast po kupieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 tak, na Daisy mi wygladaja mocno. musisz sprawdzac na biezaco czy przedziorow nie maja, bo one tak lubia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 A jak mają to czym się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Najlepiej codziennym porządnym zraszaniem całej roślinki, przędziory nie znoszą wilgoci, same się wyniosą, bez chemii. Moja conica tak została uratowana przeze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 szczerze mowiac guzik to daje zraszanie, raz na jakis czas trzeba uzyc srodka najlepiej z przyczepiaczem i prysnac, zraszanie bez sensu jak juz to porzadne zlanie rosliny woda. to jedynie uratowalo moje pare swierkow duzo wody + magus lub karate zeon a wczesna wiosna promanal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 A jak Ci się te tulipy ostały przy łapach:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 U mnie zdało egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 z dobrych wiesci popaduje u nas ale jest bardzo cieplo i na przemian chmury i deszcz az milo, trawa zazielenia sie w okamgnieniu, juz po nocnym laniu byla zielensza a po powrocie z pracy jeszcze bardziej Osia jak beda ci te swierki rdzewiec to zlewaj, zraszaj, nawet opryskaj byle efekt byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 A jak Ci się te tulipy ostały przy łapach:jawdrop: Nie puszczam ich samopas po ogrodzie zwłaszcza, że trawa nie wszędzie jest... Osia jak beda ci te swierki rdzewiec to zlewaj, zraszaj, nawet opryskaj byle efekt byl Nie mam problemów z chemią... opryskam na bank Teraz promanal czy te insze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ładne te świerczi, naprawdę ładne, żal by było ... rób co chcesz, ale je ratuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ale ja się nie znam.... Jak zrobić coby je przed tym kataklizmem przędziorowym ratować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Nie mam problemów z chemią... opryskam na bank Teraz promanal czy te insze? promanalu teraz nie, jest szkodliwy dla pszczol, oprysk wczesna wiosna kiedy temperatury nie przekrocza +10 st. na razie jak nie ma przedziorow to nie ma po co pryskac to nie sa opryski interwencyjne, bo tez nie ma srodka ktory niszczy jaja przedziorow. to co jest na rynku ma zastosowanie juz do form doroslych czyli zerujacych przedziorow. co jakis czas mozesz krzaka zlac woda a jesli zobaczysz, ze cos je zzera to magus lub karate zeon ze srodkiem przyczepnym np. Superam . zeby sprawdzic czy sa przedziory podstaw biala kartke papieru pod galazki popukaj w lodyzki i sprawdz czy na kartce sa czarne biegajace punkciki - wtedy atakuj, bo to pewnikiem te pajaczki moje wierzby japonskie mszycy dostaly, tej oblesnej bialo-zielonej:sick: po deszczach pojdzie w ruch ludwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Kupujesz promanal i czytasz instrukcję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Depesia teraz na serio nie ma po co promanalu kupowac, wiosna najwczesniej koniec lutego (bez przymrozkow) poczatek marca. opryski teraz promanalem sa naprawde bardzo niebezpieczne dla pszczol, po co je truc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.05.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts