braza 08.05.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Na TARcię można liczyć w takich sytuacjach! U mnie dzisiaj popadało jest szansa, że żadna menda na rośliny nie wlezie .... tylko szansa! Muszę za to mrówkom coś podsypać, bo od cholery ich mam i tylko czekać, kiedy sobie hodowlę na mleko założą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 No widzisz, ja się na tych opryskach nie znam, Tarcia na pewno ma rację. Ja to wodą i cześć, podziałało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2014 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 dobrze, dobrze te mrówki tak same, czy założyły tam hodowlę mszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mrówki z tarasu już pogoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 to jeszcze moje szpaki pogoń... w gąsiorku chałupkę mają... wiem moja wina, trza było dekielki dać... chciałam ptaszki???... no chciałam... ino bez gównóffff:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A u nas w budce lęgowej pierwszy raz mamy lokatorów... pliszki Gównófff nie stwierdzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Osia - dzisiaj Bono pojechał, dojechali bez najmniejszych kłopotów. Dziękuję!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Super Wiedziałam od wczoraj, że Krzysiek jedzie po psiaka dziś ale jeszcze do mnie nie dzwonił, więc nie znam najnowszych doniesień ale będę informować jak się czegoś dowiem Na pewno mu będzie u nich dobrze i on i żona zakręceni na punkcie poprzedniego psiaka byli bardzo i ciężko jego stratę przeżyli:sick:. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Bono się szybko zaaklimatyzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 U mnie ptaków jak zwykle mnóstwo, szpaki, pliszki, kopciuszki, sójki ... etc. I dobrze, bo jak ta czereda na rabaty i trawę wpadnie żadna glizda szans nie ma!!!!! Moje mrówki na taras nie wchodzą jeno pod roślinami się usadowiły, tylko czekać .... Ale nie pozwolę na to, no way!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ptaków i u nas od groma ale pierwszy raz w budce co mnie ogromnie:wiggle: cieszy . W zeszłym roku w tej samej budce szykowało się gniazdo szerszeni... po interwencji sąsiadki-pszczelarki do skutku nie doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.05.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A co sąsiadka zrobiła...? Super Wiedziałam od wczoraj, że Krzysiek jedzie po psiaka dziś ale jeszcze do mnie nie dzwonił, więc nie znam najnowszych doniesień ale będę informować jak się czegoś dowiem Na pewno mu będzie u nich dobrze i on i żona zakręceni na punkcie poprzedniego psiaka byli bardzo i ciężko jego stratę przeżyli:sick:. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Bono się szybko zaaklimatyzuje Na pewno będzie maluchowi dobrze - i to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A co sąsiadka zrobiła...? Na pewno będzie maluchowi dobrze - i to jest najważniejsze. Wlazła na drabinę, czymś okadziła, otworzyła po półgodzinie i wyjęła gniazdo, które spaliliśmy rytualnie w ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.05.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Przydałaby mi się taka sąsiadka tak na wsi słuczaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.05.2014 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Szukaj wśród pszczelarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.05.2014 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Śmieszne zjawisko pogodowe... Za chałupą lało, nad chałupą padało a przed.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.05.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 u nas wczoraj bylo tak samo, przed domem padalo a z tylu na tarasie slonko swiecilo i bez deszczu, dziwne ty chmury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Śmieszne zjawisko pogodowe... Za chałupą lało, nad chałupą padało a przed.... Dziwne rzeczy w tym lesie siem dziejom... PS. To z tym terminem późnoczerwcowym????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.05.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Jeszcze nic nie wiem... Ja wsiem pasuje to się zmawiajcie a my dojedziemy albo i nie... Poza tym nie wiem czy będzie miał kto z suką zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.05.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Śmieszne zjawisko pogodowe... Za chałupą lało, nad chałupą padało a przed.... To są opady lokalne, co do metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 To są opady lokalne, co do metra Bo jak lokalnie pada, to może padać z dokładnością co do milimetra nawet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts