Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Warchlaczek słodziak niewyjęty, potem za to mu się odmieni - będzie wielki, dziczasty i groźny, nawet jeśli będzie wyglądało, że nie jest groźny.

Ale póki co - słodziak i cudaczek! :D

Hrabia śmiesznie z nim wygląda, Pat i Pataszon... :rotfl:

Hrabia zeżarł pasiaczka, czy przytulił??;)

U mnie czereśnie jak dzwony, z sójkami znowu pakt zawarłam: "góra wasza, dół mój"!!! Na razie paktu przestrzegają obie strony, gdy zabraknie na dole pomyślę, jakie dyplomatyczne wyjście z sytuacji znaleźć!!

Nie zeżarł... ale bawić się kciał koniecznie a on taki niezgrabny jest, że baliśmy się puścić luzem coby maluszka nie połamał a pasiak skubał go po faflach i wcale się nie bał :yes:

Koleżanka kupiła mi wczoraj pomidorki w doniczkach takie zwisające, powiesiłam na tarasie... piękne są i pachną bosko, ciekawe kiedy zrobią się czerwone i do konsumpcji przydatne :rolleyes:

Bardzo szybko, nawet nie zauważysz!!! I jeśli to są koktajlowe .... to od razu uprzedzam, że doniczka może się okazać za mała ;)

Za płotem mam dochodzacą rodzinkę dzikowatych .... Tyrion szału dostaje a one mają go gdzieś!

Jak zasilisz dżównem to nie nadązysz zjadać:) Miałam tak w ub.roku. Jedzenie mi się znudziło (a ja lubię pomidory), do słoików z solanką nawkładałam tyle, że jeszcze tego nie zjedliśmy .... Mówię Ci Osia, bedziesz miała pomidorowy rok jak wszystko dobrze pójdzie!!!

Nie nagoowniam i dojrzewają po kolei w małych ilościach, dzięki temu są zjadane z przyjemnością a nie z moosu ;) Chciałam Was udręczyć miniastym stworzeniem ale nie mogę wstawić zdjęcia... zeżarło czcionki, kolory, wstawianie linek i resztę... Tyż tak macie???? A i ikonek nie przyjmuje tylko ręcznie znakami muszę robić... wrrrr...