Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty wódopijców nie morduj bo za człowieka pójdziesz siedzieć;)

Jeszcze żyją.... wrrrrr

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=80541&d=1319306714

poli się, Cisowianka na stole gazowana,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Normalnie do zamieszkania :)

Prezesukochanieńki, toż zmierzam do tych luxiusów, ale mi siem troszkie zejdzie jeszcze...;)

Eeee, to pewnie święta już będą w domku z patyków! :yes:

Super, Kochana, już Ci zazdroszczę, będziesz miała przecudne klimatyczne święta, nawet z tymi wszystkimi kartonami i zwałami nierozpakowanych rzeczy!

Tylko pamietaj - jeśli będą to święta na kartonach, to nie histeryzuj ;) - po prostu będą to najbardziej niezapomniane Wasze święta i cieszcie się nimi!!!

A na stole stare ponadtłukane dwie filiżanki i zupa w starej misce, bo nie wiadomo, gdzie waza i "paradne" talerze...

Ech, kochana, rozmarzyłam się w Twoim imieniu...

Super, Kochana, już Ci zazdroszczę, będziesz miała przecudne klimatyczne święta, nawet z tymi wszystkimi kartonami i zwałami nierozpakowanych rzeczy!

Tylko pamietaj - jeśli będą to święta na kartonach, to nie histeryzuj ;) - po prostu będą to najbardziej niezapomniane Wasze święta i cieszcie się nimi!!!

A na stole stare ponadtłukane dwie filiżanki i zupa w starej misce, bo nie wiadomo, gdzie waza i "paradne" talerze...

Ech, kochana, rozmarzyłam się w Twoim imieniu...

Niezła wizja...;)

Mnie to nie przeraża, ale mój chop to zawalu by dostał na myśl o świątecznym bajzlu...:rotfl:

Trochę się obawiam przeprowadzki i noszenia ton książek :( bo tego u nas najwięcej... nie szmat i gratów jeno właśnie wiedzy wszelakiej... :rolleyes:

Ale z drugiej strony cieszę się, że już niedługo we własnej chałupce będę mieszkać.

Jutro schody będą montować, olejować podłogi 2 raz i piecowy wpadnie odebrać piecyk i gwarancję podbić :)

Zakupiłam dziś wyro do sypialni, bo w dotychczasowym mieszkanku wyro nam się nie mieściło...:lol2:

Pierwszy, wspólny wieczór z Szanownym przebiegał pod egidą stołu zbitego naprędce z boazeryjnych desek wspartych na kartonach po sprzęcie RTV, przykrytego handlową banderą radziecką (z prawdziwym sierpem i młotem, na którym dumnie pierwś wypinała butelka Martini Banco w towarzystwie jednej, bidnej, osamotnionej szklanki "literatką" zwanej nie wiedzieć dlaczego;) Do dzisiaj uśmiechamy się z czułością na wspomnienie .... Będzie dobrze, będzie Pani zadowoooooloooonaaaaa :wiggle:

ło matko to ja się nie dziwuję że Ty czasu na odwiedziny nie masz jak wyro nabyłaś;) pierwsze testy już były

WYRO ZANABYŁAM, ALE JESZCZE NIE DOJSZŁO...;)

Pierwszy, wspólny wieczór z Szanownym przebiegał pod egidą stołu zbitego naprędce z boazeryjnych desek wspartych na kartonach po sprzęcie RTV, przykrytego handlową banderą radziecką (z prawdziwym sierpem i młotem, na którym dumnie pierwś wypinała butelka Martini Banco w towarzystwie jednej, bidnej, osamotnionej szklanki "literatką" zwanej nie wiedzieć dlaczego;) Do dzisiaj uśmiechamy się z czułością na wspomnienie .... Będzie dobrze, będzie Pani zadowoooooloooonaaaaa :wiggle:

Cholera, nie mam bandery radzieckiej... :(

Ale mam flagę Tybetu... może się nada...:lol2: