Yeti 24.10.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Gdybyś jednak nie wytrzymała, to też źle nie będzie: lokal ogrzewany, obsługa zapewnia budzenie i posiłki na godzinę... można by rzec all inclusive. Metraż tylko trochę mały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Osia - ślicznie i klimatycznie, będziesz cudnie mieszkać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Gdybyś jednak nie wytrzymała, to też źle nie będzie: lokal ogrzewany, obsługa zapewnia budzenie i posiłki na godzinę... można by rzec all inclusive. Metraż tylko trochę mały:rolleyes: Nie przesadzajmy... zdaje się że zgodnie z normami UE to całe 3 metry przysługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.10.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Depsia, ja to taki dziwok jestem, że mnie się te moje starocio-wiejskości podobują... Jednocześnie wiem, że kuchenka, zmywara i lodówa, tudzież okap będą z inszej bajki... i wiesz co?? wcale mi to nie wadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ty wódopijców nie morduj bo za człowieka pójdziesz siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=80541&d=1319306714 poli się, Cisowianka na stole gazowana,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Normalnie do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.10.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ty wódopijców nie morduj bo za człowieka pójdziesz siedzieć Jeszcze żyją.... wrrrrr http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=80541&d=1319306714 poli się, Cisowianka na stole gazowana,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Normalnie do zamieszkania Prezesukochanieńki, toż zmierzam do tych luxiusów, ale mi siem troszkie zejdzie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.10.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Osiu to kiedy być mogła Łódź nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Osiu to kiedy być mogła Łódź nawiedzić Ilonka, priorytet na razie to PRZEPROWADZKA!!! a potem jak już zasiedlę miejscówkę to się zastanowię... miałam być dziś w Łodzi ale nie wyszło, bo... budowa na 1 miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 To kiedy Ty planujesz się przeprowadzać, Osiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Depsiu, 2-3 tygodnie optymistycznie rzecz biorąc... ale realnie to se myślę, że do końca grudnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Eeee, to pewnie święta już będą w domku z patyków! Super, Kochana, już Ci zazdroszczę, będziesz miała przecudne klimatyczne święta, nawet z tymi wszystkimi kartonami i zwałami nierozpakowanych rzeczy! Tylko pamietaj - jeśli będą to święta na kartonach, to nie histeryzuj - po prostu będą to najbardziej niezapomniane Wasze święta i cieszcie się nimi!!! A na stole stare ponadtłukane dwie filiżanki i zupa w starej misce, bo nie wiadomo, gdzie waza i "paradne" talerze... Ech, kochana, rozmarzyłam się w Twoim imieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2011 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Super, Kochana, już Ci zazdroszczę, będziesz miała przecudne klimatyczne święta, nawet z tymi wszystkimi kartonami i zwałami nierozpakowanych rzeczy! Tylko pamietaj - jeśli będą to święta na kartonach, to nie histeryzuj - po prostu będą to najbardziej niezapomniane Wasze święta i cieszcie się nimi!!! A na stole stare ponadtłukane dwie filiżanki i zupa w starej misce, bo nie wiadomo, gdzie waza i "paradne" talerze... Ech, kochana, rozmarzyłam się w Twoim imieniu... Niezła wizja... Mnie to nie przeraża, ale mój chop to zawalu by dostał na myśl o świątecznym bajzlu... Trochę się obawiam przeprowadzki i noszenia ton książek bo tego u nas najwięcej... nie szmat i gratów jeno właśnie wiedzy wszelakiej... Ale z drugiej strony cieszę się, że już niedługo we własnej chałupce będę mieszkać. Jutro schody będą montować, olejować podłogi 2 raz i piecowy wpadnie odebrać piecyk i gwarancję podbić Zakupiłam dziś wyro do sypialni, bo w dotychczasowym mieszkanku wyro nam się nie mieściło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ło matko to ja się nie dziwuję że Ty czasu na odwiedziny nie masz jak wyro nabyłaś pierwsze testy już były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Pierwszy, wspólny wieczór z Szanownym przebiegał pod egidą stołu zbitego naprędce z boazeryjnych desek wspartych na kartonach po sprzęcie RTV, przykrytego handlową banderą radziecką (z prawdziwym sierpem i młotem, na którym dumnie pierwś wypinała butelka Martini Banco w towarzystwie jednej, bidnej, osamotnionej szklanki "literatką" zwanej nie wiedzieć dlaczego;) Do dzisiaj uśmiechamy się z czułością na wspomnienie .... Będzie dobrze, będzie Pani zadowoooooloooonaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ło matko to ja się nie dziwuję że Ty czasu na odwiedziny nie masz jak wyro nabyłaś pierwsze testy już były WYRO ZANABYŁAM, ALE JESZCZE NIE DOJSZŁO... Pierwszy, wspólny wieczór z Szanownym przebiegał pod egidą stołu zbitego naprędce z boazeryjnych desek wspartych na kartonach po sprzęcie RTV, przykrytego handlową banderą radziecką (z prawdziwym sierpem i młotem, na którym dumnie pierwś wypinała butelka Martini Banco w towarzystwie jednej, bidnej, osamotnionej szklanki "literatką" zwanej nie wiedzieć dlaczego;) Do dzisiaj uśmiechamy się z czułością na wspomnienie .... Będzie dobrze, będzie Pani zadowoooooloooonaaaaa Cholera, nie mam bandery radzieckiej... Ale mam flagę Tybetu... może się nada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 MAM SCHODY!!! Jeszcze nie skończone i zdjęcia marne, ale się pochwalę... a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 piękne.. i na pewno pieknie pachną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 piękne.. i na pewno pieknie pachną U mnie wszędzie drewnem pachnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 01.11.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 rany julek, tu wyro, tam kominek, schody.... aa a zazdrość Mruczkową De ściska ja się wzbogaciłam na razie tylko o "kozę", ciepełko daje, smrodzik też, bo nową farbą malnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts