Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas przywloklo, pieknie rowno pada od godziny rzesistym deszczem a nie jakas popierdolka. super podleje, tylko trawnik nie skoszony na czas i pranie w ogrodzie sie suszylo, teraz 5 suszarek w oranzerii i saloonie czeka az deszcz sie skonczy. dzien praniowy sobie zrobilam od ciuchow, poscieli recznikow po koce i dywany.

a mezu F1 nie moze ogladac, bo mu sygnal deszcz zabral ;)

Miałam nic nie robić i wypoczywać, tymczasem latam jak kot z pęcherzem... pozałatwiałam wszystkie urzędówki o których pojęcia nie miałam, że mi się trafią... wysprzątaliśmy garaż wreszcie i wielce mi sie tam zaczęło podobywać... nawet myślę o zamieszkaniu ;)

Majstry skończyli gospodarczaka... jest ładnie :)

A teraz, ponieważ nie jest za ciepło, udam się na koszenie chwastów, gdyz trawnikiem tego nazwać nie można :rolleyes:

Wszystkim miłego dnia życzę :bye:

to i mnie dopadlo jak Osie, wlasnie skonczylam skladac pranie, wczesniej mopowalam i lazienki sprzatalam, teraz jeszcze w pokoju goscinnym musze ogarnac. ale ja tak mam jak mnie zgryzota meczy, musze fizycznie ja przetrawic. nawet moj ukochany ogrod ani biale futra nie daly dzis rady poprawic nastroju :sick:

OOooo, Osia - jakies ADHD Cię dopadło, bardzo zły objaw, bardzo... :sick:

Zaczynam się martwić tym nagłym ADHDem ... skąd się ta cholera wzięła...?:confused:

I kto to mówi:rolleyes:

a ja mam DAL:wiggle:

tak mi się nie chce... że nawet mi się nie chce nie chcieć:p

Ale masz fajnie... też chcę mieć :bye:

to i mnie dopadlo jak Osie, wlasnie skonczylam skladac pranie, wczesniej mopowalam i lazienki sprzatalam, teraz jeszcze w pokoju goscinnym musze ogarnac. ale ja tak mam jak mnie zgryzota meczy, musze fizycznie ja przetrawic. nawet moj ukochany ogrod ani biale futra nie daly dzis rady poprawic nastroju :sick:

Ło matko, Tarcia przypomniałaś mi , że wprawdzie taras umyłam ale chałupa zapuszczona okrutnie... chyba jutro się wezmę i nadrobię sprzątanko a potem będę się lenic z całym szacunkiem do tegoż lenistwa ;) :wiggle:

Tarcia :hug:

oj Osia dzieki, jest mi ostatnio trudno choc przez to chalupa blyszczy ;) i zaleglosci zaczynam nadrabiac. wlasnie posortowalam leki i apteczki, wyrzucilam co potrzeba, posortowalismy tez smieci, bo jutro wywoz i szukam kolejnej "fuchy" a moze browarka wziac i odpoczac :rolleyes: nieee pojde podlewac bo u nas przeciez patelnia po 30 st. ostatni deszcz byl w weekend