DPS 05.07.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Cudeniek mój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ta przy samiuśkim płocie też była sucha??? A Grey... no zdecydowanie nie ratlerek:lol:... niesamowicie miniasty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Cudeniek mój... Ta przy samiuśkim płocie też była sucha??? A Grey... no zdecydowanie nie ratlerek:lol:... niesamowicie miniasty!!! Suche 2 sosny i 1 dąb przy samiuśkim płocie były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.07.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 bezsprzecznie wyciąć trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Bałam się, że na komórkę albo nie dajktośtam na chałupę poleci:rolleyes: Ale ukrop 29 stopni i duszno... nie wiem czy ta duchota deszczu jakiegoś nie przywlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 u nas przywloklo, pieknie rowno pada od godziny rzesistym deszczem a nie jakas popierdolka. super podleje, tylko trawnik nie skoszony na czas i pranie w ogrodzie sie suszylo, teraz 5 suszarek w oranzerii i saloonie czeka az deszcz sie skonczy. dzien praniowy sobie zrobilam od ciuchow, poscieli recznikow po koce i dywany. a mezu F1 nie moze ogladac, bo mu sygnal deszcz zabral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Kurczę, Tarcia - podeślij coś z tego deszczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 poszedl sobie gdzies przed chwila(moze do ciebie ) padalo krotko ale bardzo intensywnie, dobrze zrobilo naszemu ogrodowi. tylko komarami wysypalo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Nie padało... małż olewa teraz trawę i rośliny... Cały dzień patelnia jak diabli... w kontekście nicnierobienia to nawet przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 u nas dzis bylo 29 st. mozna bylo jajo ugotowac , deszcz dobrze zrobil teraz 23 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 U nas w cieniu 32... ale jakoś tak nawet przyjemnie, bo wiaterek od 14 był lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.07.2014 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Z góry Was przepraszam, bo sama nie lubię namawiania na cokolwiek ale link wrzucę... http://www.dogomania.pl/forum/threads/254114-Largo-b%C5%82%C4%99kitny-szczeniaczek-z-chorymi-%C5%82apkami-pom%C3%B3%C5%BCmy-psiemu-dziecku-SDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Miałam nic nie robić i wypoczywać, tymczasem latam jak kot z pęcherzem... pozałatwiałam wszystkie urzędówki o których pojęcia nie miałam, że mi się trafią... wysprzątaliśmy garaż wreszcie i wielce mi sie tam zaczęło podobywać... nawet myślę o zamieszkaniu Majstry skończyli gospodarczaka... jest ładnie A teraz, ponieważ nie jest za ciepło, udam się na koszenie chwastów, gdyz trawnikiem tego nazwać nie można Wszystkim miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 OOooo, Osia - jakies ADHD Cię dopadło, bardzo zły objaw, bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2014 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 I kto to mówi:rolleyes: a ja mam DAL:wiggle: tak mi się nie chce... że nawet mi się nie chce nie chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ja Ci się wcale nie dziwię, po takim najeździe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 No właśnie jakbym miała w planach najazd kolejny to może bym i kopa złapała, a taaaakkkkk.... nieeeee chceeee miiiii sięęęęęę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 to i mnie dopadlo jak Osie, wlasnie skonczylam skladac pranie, wczesniej mopowalam i lazienki sprzatalam, teraz jeszcze w pokoju goscinnym musze ogarnac. ale ja tak mam jak mnie zgryzota meczy, musze fizycznie ja przetrawic. nawet moj ukochany ogrod ani biale futra nie daly dzis rady poprawic nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 OOooo, Osia - jakies ADHD Cię dopadło, bardzo zły objaw, bardzo... Zaczynam się martwić tym nagłym ADHDem ... skąd się ta cholera wzięła...? I kto to mówi:rolleyes: a ja mam DAL:wiggle: tak mi się nie chce... że nawet mi się nie chce nie chcieć Ale masz fajnie... też chcę mieć to i mnie dopadlo jak Osie, wlasnie skonczylam skladac pranie, wczesniej mopowalam i lazienki sprzatalam, teraz jeszcze w pokoju goscinnym musze ogarnac. ale ja tak mam jak mnie zgryzota meczy, musze fizycznie ja przetrawic. nawet moj ukochany ogrod ani biale futra nie daly dzis rady poprawic nastroju Ło matko, Tarcia przypomniałaś mi , że wprawdzie taras umyłam ale chałupa zapuszczona okrutnie... chyba jutro się wezmę i nadrobię sprzątanko a potem będę się lenic z całym szacunkiem do tegoż lenistwa Tarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.07.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 oj Osia dzieki, jest mi ostatnio trudno choc przez to chalupa blyszczy i zaleglosci zaczynam nadrabiac. wlasnie posortowalam leki i apteczki, wyrzucilam co potrzeba, posortowalismy tez smieci, bo jutro wywoz i szukam kolejnej "fuchy" a moze browarka wziac i odpoczac nieee pojde podlewac bo u nas przeciez patelnia po 30 st. ostatni deszcz byl w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts