DPS 01.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Nooo, kochana, masz PIĘKNE schody!!! I ten zapach, magiczny, jedyny... A ta flaga Tybetu to choć duża jakaś? W razie czego zawsze można jakieś desusy położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 teeeeeeeeee no Osia Ty masz kompletny wypas Kobieto:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ja się wzbogaciłam na razie tylko o "kozę" Ja mam tyż we planach zwierzę... piesa Nooo, kochana, masz PIĘKNE schody!!! I ten zapach, magiczny, jedyny... A ta flaga Tybetu to choć duża jakaś? W razie czego zawsze można jakieś desusy położyć... Całkiem spora flaga jest...desusy siem i tak zdejmuje... to po co kłaść... teeeeeeeeee no Osia Ty masz kompletny wypas Kobieto:lol: TAK MNIE MÓW KOCHANA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 bardzo fajne schody czy aby wygodne? na oko wygląda, że owszem, ale wypada, żebyś opowiedziała o "zejściu/wejściu próbnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 bardzo fajne schody czy aby wygodne? na oko wygląda, że owszem, ale wypada, żebyś opowiedziała o "zejściu/wejściu próbnym" Wygodne... Wlazłam i zlazłam kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.11.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Skoro wlazłaś i zlazłaś a nie zleciałaś to wypas totalny!!!! No podobają mi się, naprawdę!!!!A masz już zaplanowane barierki, bo jeśli ne, to chyba miałabym fajny pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 MAM SCHODY!!! czy to jest jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.11.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 schody pierwsza liga o zapachu nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No przecie jak zdejmiecie, to połozyć możecie, nie? Ale jesli flaga duża, to desusami mozna sie porzucac dla zabawy, podobno też fajnie. No właśnie - jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Rany, ja nie mogę do Ciebie przyłazić. Masz wszystko to co ja tak chciałam a nie będę miała - drewno i cegła. Cegłę sobie może i jakąś machnę, ale ten trzeci dom będzie z bala.... Kurde bale..... Cudnie. I te schody i kolory.... Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.11.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Fiuuu, Moose'ka, zaszalałaś z tymi schodami - SUPER! Kominek też super i tak jak Jagna już napisała - super klimatyczny dom: drewno, cegła, zapachy, faktury - i jeszcze, kurka wodna, ten las dookoła - chyba się kiedyś do Ciebie wproszę na wycieczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 czy to jest jesion Nie... sosna znienawidzona przez wszystkich... Rany, ja nie mogę do Ciebie przyłazić. Masz wszystko to co ja tak chciałam a nie będę miała - drewno i cegła. Cegłę sobie może i jakąś machnę, ale ten trzeci dom będzie z bala.... Kurde bale..... Cudnie. I te schody i kolory.... Mniam. Jaguś, wisz co... we rodzinie jakoś tak zachwytów nie widzę... raczej traktują mnie jak nieszkodliwego oszołoma... A do się zapraszam Fiuuu, Moose'ka, zaszalałaś z tymi schodami - SUPER! Kominek też super i tak jak Jagna już napisała - super klimatyczny dom: drewno, cegła, zapachy, faktury - i jeszcze, kurka wodna, ten las dookoła - chyba się kiedyś do Ciebie wproszę na wycieczkę... Lidka, tyż zapraszam, coby zweryfikować... wrażenia zdjęciowe... schody pierwsza liga o zapachu nie wspomnę Ilonka, uwierz zapach schodów taki se... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 oj nie bądź Łośka, taka skromna... jak odfiltrujesz zapach lakieru, to na pewno pachną pięknie, bo jeszcze świeżo obrabianym drzewem... mmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no tak Tobie schody nie pachną bo już się nauczyłaś zapachu drewna przy całym domu z bala ale dla nas murowańców to delicja zapachowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 oj nie bądź Łośka, taka skromna... jak odfiltrujesz zapach lakieru, to na pewno pachną pięknie, bo jeszcze świeżo obrabianym drzewem... mmmm.... A tak to co innego, ale większość u mnie drewnem pachnie, więc chyba już nie zwracam na to uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no tak Tobie schody nie pachną bo już się nauczyłaś zapachu drewna przy całym domu z bala ale dla nas murowańców to delicja zapachowa No właśnie chyba się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 barierki fota:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 WYRO ZANABYŁAM, ALE JESZCZE NIE DOJSZŁO... a Ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 barierki fota:P NI MOM... Ale się postaram... jutro coś cyknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts