Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Łosica... komenty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Moose

3214

• braza

1296

• DPS

1231

• TAR

635

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja gnida 43 kg ... gdzie mu tam do Greyka :lol2:

Burzami i deszczem straszą od 3 dni i psińco!!! Za burza co prawda za bardzo nie tęsknie, ale deszczu nie odmówię, nie chce mi się podlewać, a jeszcze teraz po wakacyjnych działaniach Ahmeda tym bardziej mi się nie chce, bo muszę przez okno wchodzić, żeby wodę do ogrodu odkręcić:lol2:

dobrze Ci :lol:

Staram się odpocząć chociaż fizycznie, bo psychicznie Radek mnie gniecie nieco :rolleyes:

Moja gnida 43 kg ... gdzie mu tam do Greyka :lol2:

Burzami i deszczem straszą od 3 dni i psińco!!! Za burza co prawda za bardzo nie tęsknie, ale deszczu nie odmówię, nie chce mi się podlewać, a jeszcze teraz po wakacyjnych działaniach Ahmeda tym bardziej mi się nie chce, bo muszę przez okno wchodzić, żeby wodę do ogrodu odkręcić:lol2:

Achmeda współczuję... wygoń go wreszcie, bo za dużo sobie pozwala...:bye:

Dziś znów lało po południu i burzyło jak szlag ale wyplażowałam, wyczytałam i zrelaksowałam się do 15 więc nie narzekam :no:

W burzę się wyspałam i jestem zadowolona :yes:

wlasnie wrocilam z ryneczku, zakupilam 8 kg malutkich ogoraskow do zamarynowania. i to gruntowych, umowilam sie z panem na za tydzien ze przywiezie mi drugie tyle takich maciupinek, do tego duzo chrzanu w palkach nie zadne kawaleczki tylko porzadne wykopane korzenie. i owoce i swieze ziemniaki na placki. 10 lawend do oranzerii po 2 zl za bardzo duze doniczki.

Las grzybowy ofkors i jagodowy też :yes:

Uzupełniłam braki zakupowe :)

Załatwiłam reklamację otwieracza do wina ;)

Skontrolowałam postępy prac przy Radosławie ;)

Zaliczyłam wizytę na poczcie...

Jeszcze wizyta u Vetki i mam fajrant

O zapomniałam Wam coś śmiesznego wkleić...

Małe hipopotamki...

20140709_103822.jpg